livet leker

Tjahej!
Tänkte bara säga att jag lever och att jag drar till stugan imorgon (idag) med jens. Kommer tbx på söndag trorja, så jag återkommer med massa bilder och info då ;)
Jajuste, idag tog jag mitt första dopp. Jag och Amanda fick ett ryck efter vi hade varit och sett på bio (baksmällan), så vi hoppa i med halft kläder på ;D Sen drog vi till arons, men där bada bara Amandis, för jag höll på att frysa ihjäl ;) haha.
Iaf, jag återkommer ;)
Kram! ♥


Baksmällan - sevärd film som fan säger jag då bara! :)

glad midsommar tills vidare

Tja!
Kom nyligen hem från stan. Där inhandlade jag en ny bikiniunderdel, för den andra jag köpte var för stor. Men såklart köpte jag fel. Men dom är ändå rätt lika, så den får duga tills vidare. Iaf jag är sjukt trött just nu. Låg i sängen helt klarvaken till nästan klockan sex. Något jävla less jag blev. Iaf somnade till slut. Sen ringde väckaren klockan halv tio -.-
Nu är allt packat till stugan, trorja. Alltid äre ju nånting jag glömmer. Men iaf så kommer jag nog hem på måndag. Sjukt dåliga busstider de var då man skulle hem. Men jag tar nog den senaste bussen, för jag orkar verkligen itt vara i Arvidsjaur klockan kvart över åtta för att dra hem. Jaja, elr så kommer jag hem på tisdag. Får se om jag hinner blogga då jag kommer hem ens, för då ska jag vara social med min boyfriend och min bästus, och kanske nån mer? Får se vad jag hinner med ;) haha.
Ha en fucking bra midsommar alla! ♥


stugan nästa

Nåtjena!
Asså nu äre så att jag typ har råkat vända på dygnet. Somnar itt förrän vid tre tiden på natten, och sen vaknar jag itt förrän vid fyra på dagen. Man hinner liksom itt göra nå på dagarna då :/ Fast de blir nog ändring på de nu då jag drar till stugan imorgon. För där får man typ aldrig sova ut, för Jonas drar alltid upp mig ur sängen då ;p
Iaf så idag steg jag upp vid fyra tiden (såklart) och satte igång att städa upp i mitt rum de värsta. På kvällen kom Jens hit. Vi hann med att spilla te, vara ute på prommis, leka i lekparken i parken, träffa Josse och va med henne ett tag och vara inne och mysa :D Dagen har iaf vare nicebajs :) Har hunne med att baka scones också, de var smaskens ;)
Imorgon ska jag på stan och köpa en bikini underdel med Angelica. Sen drar jag och mamma till stugan :D:D:D Längtar som en barnunge (a) haha. Kul, kul, kul i stugan kommer de bli :D Alltså kommer jag itt blogga nå förrän då jag kommer hem, när de nu blir :) Men jag hör av mig senare då iaf.
Ha de bra tills vidare alla! ♥


På denna strand blire att vara mkt på i veckan :D

slö dag

Tjeeeena!
Igår somnade jag vid fyra tiden och imorse vaknade jag vid fyra tiden ;) Då drog pappa, Jonas och Casper till stugan, så nu äre bara jag och mami hemma :) Chilldrill, har itt riktigt orkat stiga upp ännu heller, orkar nog itt göra nå ikv heller. Känner mig slö och vill bara sitta och dega här idag trorja. Så de blir väl så, om nu itt nån råkar vela hitta på nå? :) ...Juste, jag måste börja städa upp alla mina grejer i rummet -.- Gör kanske de ist om jag ids ;D haha. Ja men så får de bli. Nu ska jag sätta på hög och bra musik och börja fixa i mitt rum ;)
Peace and love! ♥


Saknaden är så stor! :(


sista tiden med 9a

Hallå!
Nu var de ett tag sen jag bloggade. Men har itt haft tid, ork elr lust till de. Men nu ska jag iaf blogga om sista tiden med klassen iaf.
På tisdag kväll drog hela 9a till Niemisel. Kvällen var super och vi hade de trevligt med kubb, spel, grillning och massa annat. Sen natten behöver jag väl kanske itt ta upp, men den var mindre trevlig iaf ;) Klockan sex steg vi alla upp (itt för att vi hade sove nå) och packade ihop våra saker för att sedan dra till skolan klockan sju. På skolan var de brännbollsturnering hela dagen. Så vi började som nå zombies morgonen med massa brännboll. Iaf så vann vi 2 av 4 matcher, men dom andra fuskade så vi hade kunna vinna hela skiten ;) haha. Sen var de niornas avslutningslunch. Vi fick tacos, och de var super gott :D Efter de sjöng några lärare om alla nior. Mellodin om vår klass var ju ändå bäst ;D hahaha. Sen var de lite shit i aulan bara.
Sedan på kvällen var jag med Jens och chilla järnet :)


Ante, Joshua, Olof, Sara och Chrille spelar kubb :)


Jonas, Jehna, Fanny, Joshua och Olof sitter och käkar och umgås :)


Ante, Jehna, Fanny och Joshua spelar nå kul spel ;p


Myspys vid grillen på kvällen med klassen :).. Och myggen -.-


Brännboll :)

På torsdag var vi lediga på dagen, men jag steg ändå upp rätt tidigt för att sedan dra till stan och köpa de sista till niornas avslutningsmiddag och självaste skolavslutningen. Klippte även håret och fick de fixat inför kvällen med lockar :) På kvällen var niornas avslutningsmiddag. Maten var itt den godaste, men efterrätten var suverän (a) haha. Efter de bidde de disco. Lite långtråkigt, men kul vissa stunder :) Vi begav oss hem iaf vid tolv tiden.
Fredagen, skolavslutningsdagen, dagen då 9a skulle splittras, dagen man längtat efter. Då denna underbara dag äntligen kom så var jag itt alls pepp på att ha sommarlov. Jag ville stanna i skolan och bara få vara med min klass. Klarade mig från tårar tills då vi kramade alla förväl. Då blev de lite depp :( Kommer sakna min klass nå jävulskt. Faktiskt :o Även om man kan vara hur trött och sur som hellst på vissa, så älskade jag min klass. För alla var så.. Ja, jag venne. Men ni (dom flesta) livade upp min vardag, och gjorde skolan kul. Jaja, iaf så blev jag nöjd över mina betyg. Hade höjt mig med 55p, så de var ju itt så illa :)
På kvällen drog jag till Angelica och var med massa folk och festa. Hemskt mkt skoj vare :) Senare drog vi alla in till stan och lalla på. Mötte Amanda där och fick en bamse kram :D hihi. Sen gick jag med några hemåt. Väl hemma decka jag på dirren nästan.


Nästan hela 9a <3


Kommer sakna er :(


Mina mentorer Sana och gulliga Susann :)


Fucking 9a, så äre bara :)

På lördag gick jag itt upp förrän vid halv fyra tiden typ. Då fixa jag mig, och sen kom Jens hit. Vi gick och hyrde film och så. Sen myste vi kvällen lång. Sen sov han över också :)
På söndag så följde jag med Jens hem. De bidde att sova över där också :)
Idag då jag och Jens steg upp var de super bra väder. Så vi blev pepp på att gå ut och steka. Men såklart blev de mulet och kallt innan vi ens hade hunne ut :( Skit väder. Iaf kul och mysig dag med älsklingen :) Då jag kom hem på kvällen käkade jag, sedan bakade jag, och nu lyssnar jag på musik och så bara :) Chilldrill kvällen lång nu.
På torsdag blire att dra till stugan och stanna till tisdag näst-nästa vecka enligt mamma och pappa :o Men jag stannar nog bara där en bit in på nästa vecka, och sedan drar tbx hem till Luleå. Sen kanske nån har lust att följa med tbx till stugan? :)
Hugs! ♥

reflektionsdag och stan

Hejsansvejsanpådejsan!
Idag drog jag till skolan tidigare för att fixa om litteraturhistorian i svenskan. Fick då g+, och nu har jag vg i svenska :D hihi. Iaf började vi klockan 10.00. Då snackade vi bara lite, sen drog vi ut och städa på baksidan av skolan :o haha. Sen städa vi ur våra skåp bara och shit.
Efter skolan drog jag med Elin och Josefine på staden. Blev itt att köpa nå spec där, bara nå småtjafs ;)
Nu är pappa snaaart klar med att montera upp alla mina möbler och så :) Nicebajs. Är själv hemma med pappa nu också, och jag håller på att hungra ihjäl :( Han är så seeeg -.- Jaja, mat snart förhoppningsvis... Sen blire att packa inför morgondagen då fucking 9a beger sig till Niemisel. Tror de kommer bli feting jävla kul :D Min klass är så sjukt härlig :) Aldrig en tråkig stund med den kan jag ju säga ;D Kommer sakna alla sjukt mkt sen då vi splittras :( Kommer seriöst börja gråta på avslutningen på fredag :o Usch! :( Jaja, ''sudda, sudda bort din sura min'' ;)
Kjamis!

Uppdatering:
Orkade itt skaffa nå nytt inlägg. Men iaf så tänkte jag bara säga.. Ehm, egentligen itt nå ;D Har bara sjukt tråkigt här, och mina ben och fötter håller på att frysa sönder :( Har iaf hunne vara ut med Casper två ggr idag, bra gjort av mig (y) haha. Typ sällan ute med han ;D Men pappa hade så damp -.- Pappa var cokså så seg så de blev aldrig att dra och handla mat till imorgon ikv, vi ska tydligen göre imorgon ist. Så imorgon har jag fucking jävla fullt upp. Först äre skattjakt, sen ska niorna träna in sin avslutningslåt, sen ska jag med mami på stan, sen ska vi och handla, sen ska jag packa och seeeen 16.30 drar fucking 9a till Niemisel. Typ stress :o Jaja, klarar de väl ;p
Blev sjukt sugen på att baka nå nu (a) Men jag orkar itt ;p Klockan är typ ändå för mkt för att sätta igång med att baka :) Ska typ duscha av mig nu lite snabbt, sen sova :) Snaaart asså! haha.
Hejs sötnosar! ♥

Uppdatering:
Äh, vafan lipar jag för? De har ju itt hänt nå, så ryck upp förfan.
Typ sämst humör just nu. Egentligen itt för nå, men så äre ju också ibland...
Skulle behöva nån att krama om just nu trorja..
Nu blire duschen, sen den sköna.
Godnatt kramar! ♥

lördag och söndag

Tjooo!
lördag/nationaldagen blev jag uppkörd ur sängen 08.15 -.- Sen drog vi till Haparanda på ikea och candy world :) De blev lite möbler och så köpt då (y) Just nu är mitt rum typ... tomt :o haha. Sedan på kvällen drog jag till Jens där vi kollade på the grudge 3 och så. Blev även att sova över där, mysigt :)
Då vi vaknade på söndag regnade och haglade de som FAN! Skitväder :( Iaf så har vi bara tagit de lugnt och så hela dagen :) Drog hem vid åtta tiden, då drog jag och hämtade ut mina kläder som jag hade beställt :) Men nu måste jag plugga till mitt muntliga (om)prov som jag har på morgonen -.- ORKAR INTE! Jaja, sista rycket nu, sen äre itt nå mer plugg på flera veckor :D Skönt de iaf :) Ska väl första plugga lite nu dårå iaf :(
Kiss-piss! ♥

en vecka kvar

Tja!
Idag steg jag upp vid tre tiden (a) Skönt som satan att få sova ut lite :) Även om jag blev väckt vid sju tiden av mamma -.- Och några ggr till efter de av pappa, men somnade ändå om så ;p Då jag steg upp gick jag och duscha och sen fixa mig och så :) Sen kom Malin hit och käka midda med oss och så :) Lite senare kom Marcus förbi och sa grattis till Jonas, och sen kom några till och fika och gratta Jonas. Men sen smet jag iväg till Jens ist :) Mys kvällen lång :')
Imorgon blire att dra till ikea vid nio tiden, så jag måste stiga upp helt tidigt -.- Bajs på de! Fast ändå bra att jag äntligen får nå jävla möbler till mitt rum (y) Då äre bara nya tapeter som fattas sen ;) Iaf blire väl att gå och sova snart för att orka upp imorgon ;)
Kram! ♥


Liten börjar bli stor :( (Jonas då han var kanske 3 år elr nå)

grattis Josefine och Jonas

Tja!
Idag på musiken skulle vi spela in vår låt eftersom att de var sista musik lektionen. Men för de första så var itt Mentor elr Ante där, så jag och Mimmi var själva. Och för de andra så hann vi itt ens, för den andra gruppen var seg och tog upp all tid ;)
På språkvalet fick vi glass, och så såg vi på simpsons. Nicebajs!
Sen på no'n hade vi bara betygssnack. Jag kommer typ ha som jag haft förr, alltså itt nån höjning där :/ Sen fick jag veta matten också, och jag kommer bara få g :( De var sjukt surt, men de får väl gå de med.
Även på svenskan var de betygssnack. På svenskan har jag höjt mig till vg :D och på engelskan hade jag som förr. Fick också veta under dagen att jag höjt mig i tekniken till vg :D woho! Dåliga betyg ändå, men iaf bättre ;p
Idrotten hade vi på skogsvallen, och de var Elin och Mimmi som höll i vår sista idrotts lektion, och överhuvudtaget sista lektion :D hihi. Iaf så var de en rätt kul gympa :)
Efter skolan har jag bara hängt med Josefine. Vi gjorde klart tårtan, och sen kom de lite släkt till henne och så. Efter de gick vi och hyrde film och så. Efter de vid tolv tiden drog jag hem :)
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Elr ligger redan i sängen, men sova ska jag snart :) Skönt som satan med lång helg nu :D Eftersom att dom nyblivande sjuorna ska komma till högstadiet och få träffa sina klasser så har alla nior ledigt :) Fast imorgon blire att fira min bror som blir 13år :o Typ ofta!?! Elr ja, han har ju redan fyllt eftersom att klockan är över tolv (a) Så grattis! haha. Jaja, lite släkt kommer väl då hit imorgon också :) Sen förhoppningsvis ska jag till Jens på kvällen :)
Natti! ♥

they tried to make me go to rehab, I said no!

Tjenixen!
Idag var de elevensval hela dagen på skolan, vilket betydde att jag hade hk hela dagen (a) Iaf gjorde vi pinnbröd, pinnspätt, potatis i folje och äpplen i folje. Efter vi var klar med de cyklade vi till ormberget och grillade allt. De blev typ dock itt ens gott ;p Efter de fick vi en lång rast så vi drgo förbi lulsundet och kände på vattnet, efter de snacka itt M om nå annat än att hon ville bada.. typ ;) haha. Men iaf så drog vi till parken sen och var sociala med E och E sen. Sedan var de bara tbx till skolan och städa köken... igen. Gjorde de fan igår, så jag blev typ suriiiiiis! Haha, men J är så smartis så hon kom på att vi kunde få baka chokladbollar ist ;) Så jag, M, J och F gjorde chokladbollar för alla grupper - 30 chokladbollar.
Då vi slutade drog jag och Korrelito till hennes farmor och farfar och fikade :) hihi! Sen ikv har vi bakat till imorgon på hennes sweet sixteen. Så imorgon kväll är jag bjuden på fika hos henne :') haha. Men vet ni vad? Haha, jag ska ge henne en natt på psyket i födelsedagspresent kom jag fram till ikv ;) Mahaha! Josefine är en knasig litet busfrö :D... som typ går på nå! :o haha.

(Vi pratar om att Josefine fyller år imorgon)
Maria (Js mamma): ''Vi väcker dig klockan sex imorgon.''
Josefine: ''Klockan sex ska vi ha sex!''
Chrille (Js pappa ropar från vardagsrummet): ''Oooooooh!''
. . . . . . . . . .
Chrille: ''Dom gjorde mål!''

Haha, som vi garvade ;D Fast de var nog ingen som fatta poengen med de där iaf ;D Men iaf så hade vi ju som lite småkul ikv ;)
Idag har de iaf vare skitväder, typ regnat lite från och till och varit äckligt kallt ute :s Usch! Hoppas på bättre väder imorgon! :) Imorgon äre sista ''vanliga'' skoldagen! :D:D YEYEYE!!!
Ha de bäst snorungar! ♥

     

stan och mys

Tja!
Imorse (som alla andra tisdagar) började vi med mentorstid. Snackade typ lite om niornas avslutningsfest och Niemisel bara.
Sen var de hk vilket betydde prov och redovisning. Vi gjorde provet, och jag klarade de ;) Men sen då vi skulle ha redovisningar så hade min senile lärare såklart glömt bort de, så eftersom att de var sista hk lektionen ever i grundskolan fick vi städa igenom alla köken och sen göra marängsvich (?). Gött säger jag bara!
På so lektionen satt jag bara och chilla järnet. För de var bara redovisningar och jag gjorde ju bort min igår :)
Haha, på spv satt jag och läste sagor på engelska ;) Alltså riktiga jävla barnsagor ;D För jag hade glömt min skåpnyckel så jag fick itt upp mitt skåp där min bok var, så jag blev tvungen att läsa den där skiten ist ;p
Egentligen var de en lång so lektion efter spv, men eftersom att alla hade hunne redovisa sin skit så fick vi skita i den lektionen. Med andra ord, vi slutade ett :D Skönt som satan!
Fast då jag kom hem satt jag ändå bara och tråka sönder i väntan på att Amanda skulle sluta. Men vid tre tiden cyklade jag in till stan och mötte henne iaf :) Jga köpte ett par brillz och en tunika typ, kanske ska ha den på skolavslutningen om jag itt hittar nå annat ;p
Då jag kom hem slängde jag bara i mig nå käk och slängde in alla mina kläder som låg överallt på mitt golv in i förrådet. Sedan kom Jens hit :) Vi chilla järnet typ.. och så! :)
Nu sitter jag här i min ensamhet och har itt nåååå jävla plugg :D Elr asså jag har en grej i spv, fast de har kanske min lärare glömt (a) Hoppas de, för jag kommer aldrig hinna med de iaf! Jaja, ska softa nu ;)
Kjamis! ♥


I wish my heart could burn



Fan vad jag börjat nöta Nomy (a)
Haha, men han har bra låtar :)
Just nu sitter jag bara här och väntar på att Amanda ska sluta skolan, så vi kan dra till stan :)
Jag återkommer ikv nån gång troligtvis ;)
Kram! ♥

galen kväll - kuligt

Hallåjsan!
Idag fick vi veta en massa betyg på prov och shit. Dock itt nå att skryta om, förutom att jag blev nöjd över so inlämningen :) På svenskan såg vi på ''she's the man'', typ bra film ändå :) Och på so'n hade jag min redovisning av mitt arbete ;p Annars rullade väl dagen bara på. De börjar bli rätt lugnt nu mot slutet :)
Efter middan cyklade jag till björx och var med Amanda och Jens och spelade tennis. Kuligt värre! Fast jag fick väl mest bara vara bollkalle :( Haha, närå :) Sen drog Jens hem och då drog jag med Amanda och Amalia till stranden och kolla på då dom bada ;) Haha, helt galet!
Men nu har jag förbannat ont i ryggen från de vi spelade tennis :( Men ska iaf fortsätta käka på min underbart goa hallonsorbet och börja plugga inför hk provet som är imorgon, och jag har itt ens börjat läsa igenom skiten :s Som vanligt då...
Ha de bra! ♥

 

no one's gonna care when you're gona


RSS 2.0