men som vanligt är allt mitt fel iaf...

så var vi tillbaka på ruta ett igen. och jag har ingen livsglädje kvar.
den här kvällen har varit så jävla sämst. och jag lär itt kunna somna inatt nu dårå heller. så jävla less på min jävla familj. dom är fan itt friska nån av dom. jag vill bara dö då jag är i deras närhet. önskar jag hade råd att flytta, för det är vad jag mest i hela världen vill just nu!
allt jag ville var att sova, kan man begära mer?

nobody can change me

jag har en känska av att kvällen kommer suga. jadå.
den kommer bestå av att börja läsa ur min engelska bok (kommer detta hända?), hjortronsylt med mjölk och godis, och typ tidigt i säng också som vanligt.
fick veta att jag har sjukt mkt att göra tills vecka 51. och då menar jag verkligen asjävlafanihelvete.... mkt. nu i veckan måste jag fixa ett argumenterande tal, läsa ut min engelska bok och fixa en redovisning på engelska om den till vecka 51, extremt stort kemi prov vecka 51 och ett stort spanska prov vecka 51 och en massa läxförhör och skit på det då. gud så jävla mkt jag längtar till julen då allt är över... iaf för stunden. sen har jag ju ett omprov i historia som jag måste göra, men när det blir får vi se, för det har jag fan itt tid med nu. kul liv, jodå jag vet.
just nu är jag som vädret ute, som vanligt. hoppas ni har det bättre.
adiós!

Dear John


helt sjukt vad kär jag blev i den här trailern bara. jag vill se denna film nån kväll snarast.

första advent

tjabba!
helgen har spenderats hos min underbara pojke! <3
idag gick jag med virre på julskyltning. det sög riktigt rejält vill jag bara påstå, och kallt som fasiken var det också. så vi blev less och drog till coop och köpte glögg och godis ist och for till henne för att gotta oss med plugg. fast det blev mest sång och stoj. kul vare iaf! :D
och vill ni veta hur elak min mamma är? :o asså... hon har tragit av 50kr från mitt studiebidrag bara för att jag skolkade en jävla lektion förra veckan. helt sjukt! det var en dyr lektion vill jag påstå! så nu i veckan ska jag minsann passa mig, hehe!
då jag kom hem blev det mys med min lilla sötis petter och film (dennis, hihi) :)
nu äre snart dags för lilla trött jag att gå och sova. fan vad skönt. hehe, för att orka med morgondagen utan nån frånvaro skulle det nog sitta fint. jag börjar nämnligen 8.15 och slutar 17.00, helt sjukt att gå skola i 8h och 45min... rena rama självmordet. aja, på återsende!

(bilder kommer det mer av då jag fått en mobil som funkar. min har gått sönder så jag måste leva med en skitmobil nu med as dålig kamera. och min digital kamera orkar jag tyvärr itt gå runt med överallt. så ni får överleva med lite bildtom blogg tills vidare.)

plugga går liksom inte

så jävla bra jag är. jämt, och då menar jag verkligen jämt då jag ska plugga så somnar jag och får därför ingenting gjort.. detta hände mig även idag, hoho knas. jaja, iaf så har jag itt gjort nå spanska plugg och jag sku verkligen behöva det för att klara kursen.
ska typ kolla på riverside och sen läsa igenom liiite i spanskan. sen ska jag gå och sova igen, för jag är fortfarande jävligt trött och den här dan sög typ..

sova i mitt hjärta! <3 hihi

önskeliska, h3h3

mobil (har dom lovat mig),
nya tapeter till mitt rum (har dom lovat mig... för länge),
systemkamera,
nya slalom + pjäxer (har pappa lovat mig),
kläder,
pengar,
armband,
klocka,
utlandsresa (har dom lovat till sommaren),
osv..
haha, en sak vet jag iaf - jag lär knappast få allt jag önskar ;D och itt heller de dom lovat mig..
aja, nu så ska jag föröska plugga lite spanska. kanske går och gör en kladdis då jag ändå håller på, hehe ;)

/theresemobajl


inte lite coolt om jag sku få den här mobilen. iaf så vill jag ha den (för er trögtänkta). ja, för eftersom min andra mobil har gått sönder så måste jag lida med min förr-förra mobil, och den är sååå seg!
så det är ett måste för mig att få en ny mobil nu snarast! och det är denna jag vill ha. :) hihi.

godis, cola, film, lov osv... - man kan alltid önska

gårkvällen blev skojsig på ishallen med en underbar vän, josefine! :)
efter halva matchen hade josse träninga så jag drog in till stan och mötte upp jens där. därifrån tog vi oss hem till mig och tog det bara lugnt. :)
just nu sitter jag och chillar på svenskan. svenska lektionerna brukar ju itt vara så jobbiga som sagt.. hehe, fast ska nog börja göra om min argumenterande text snart till tal så slipper jag göra det hemma. efter denna lektion är det historia. då får vi veta prov betygen, men jag har redan fått veta att det itt gick så bra för mig.. *suck*
då jag slutar ska jag underhålla jens i en timma ungefär, sen blire att dra hem och göra spanska läxa (..för första ggn, hehe). sen får väl kvällen leda till det den gör. men jag känner typ bara för att ta en lugn kväll hemma själv. hade varit mys med nån film. aja, får se om jag kanske fixar en film... godis hade också varit underbart gott. men som sagt så har jag ju itt nå pengar... än. så det blir isf om mami (elr pappa som har gått och blivit snäll (?)) betalar.

önskning till kvällen..!

you can be a sweet dream or a beautiful nightmare - you are too good to be true

gick sisådär med pluggandet... aja, de var itt nå viktigt förutom spanskan. men spanska boken har jag itt ens hemma, heheheeeeee! så nu drar jag till storheden iiist.
hade tänkt att tipsa om en grym playlist på spotify av frida. njut - music matters

TILLBAKA

hejsan på min blogg igen!
nu var det ett tag sen jag skrev här. men som vanligt blir jag less på alla blogg sidor, och det slutar jämt med att jag kommer tbx hit. hehe, ja..
ikv ska jag på hockey med josefine, det kommer nog bli skojsigt. innan dess ska jag på storheden och sen blire häng här hos mig med joefine. sen kommer petter hit också, då kanske de blir mys time. hade tänkt att försöka plugga lite nu också. får väl se hur det blir av med det.
min pappa är weird, han gör mig knas.

BRB!

RSS 2.0