plugg hos virre

Ab0!
Sitter hemma hos Virre nu. Vi försöker båda plugga, jag spanska och hon engelska. Men de går itt särskilt bra för mig som vanligt. För henne verkar de då rulla på rätt fint. Klockan åtta stoppar vi pluggandet och ser på idol såklart. Efter de drar jag nog mest troligt hem.
Asså vafan, de är redan kolsvart ute :o :( Får se om jag hittar hem sen då ;) haha.
Peace!


Och detta är då Virre från en kväll då vi var ute med våra coola hojjar ;)

don't bring flowers after I'm dead


Veckans schema.

Måndag: Började med att jag skolka från engelskan som vi egentligen hade på morgonen. Fast vi hade ett läxförhör så jag palla itt gå eftersom jag itt hade övat in glosorna nå + att jag hatar ju som sagt att börja 08.15 ;) haha. Gick dock på min första spanska lektion på måndagarna. Har ju aldrig hitta dit förr, men denna måndag tvinga jag med Frida. Och tsm gjorde vi de jag trodde var omöjligt (hitta till sal H4027). Tur som fan var då de - fick veta att jag har prov på fredag. Asså lite jävla efter jag är i spanskan eftersom jag vare på typ två lektioner bara :o De var ingenting jag önskade, behövde elr orkade med - mer plugg. Asså som jag itt har annat att göra :o Aja, får väl försöka göra mitt bästa att träna in ca. tusen glosor, grammatik i massor, utbetoningsgrejs osv. Sen måste jag ju fan börja med att läsa min bok som alla fem loggar ska vara klara tills nästa vecka.. och börja öva inför matte provet som också är nästa vecka.. och läsa igenom nv läxan.. försöka börja med historian som jag itt fattar nånting av. Jotack, jag har ett liv......... Okej, de där tillhörde väl itt riktigt måndagen allt.. Men ni fattar.

Tisdag: Hände itt så mkt på skolan förutom att min nv lärare var helknäpp som vanligt. Gissa vad han gjorde?! :o Haha, han tog nå jävla sporer i handen och sen bara kasta han ut dom över klassrummet där vi alla satt. Och gissa vad som hände..?! Jo, alla sporer tändes upp till ett stort måln av eld. Haha, alla sket typ på sig :D Sen sku han instruera (?) en brandsläckare. Så helt plötsligt börja han spruta ut över golvet. Haha, fyfan vad kallt de blev om fötterna. Asså nv lektionerna är nog ganska kul trots allt, haha!
Efter skolan gick jag på ett såkallat utvecklingssamtal fast utan föräldrar osv. Ett stort YES till att jag kommer att få ha Janne. Urban luktar så illa så man undviker helst han :o huhu! Ja, som vanligt började ju såklart Janne snacka om sina döttrar och sin jävla jakt och älgar osv. Men iaf.. Haha, for sen med Jens till Jens. Där bidde de att sova över också.


Först------------------->sen

Onsdag (idag): Idag tog jag bussen från björx till skolan. Väl på skolan kom jag lite försent till matten. Hade iaf matte dårå. Efter matten (10.20) slutade jag! Tydligen hade vi itt nån engelska efter vårt extremt långa hål. Så jag begav mig då hem. Sen dess jag komme hem har jag fått en tröja av Maggan (haha) och faktiskt pluggat lite spanska glosor (y)
Nu håller jag på att pissa på mig :o (öh, haha). Så jag ska väl ta och avrunda här. Iaf ska jag försöka fortsätta med spanskan sen eftersom jag har väldigt mkt att göra. Nada liv som sagt.

Ni hör mer av mig.. då jag ids blogga och har tid igen! ♥

the weekend

Godmorgon!
Ska dra till skolan strax så jag tar min helg lite kortfattat;
Var ju som sagt hos Jens. Tog de mest chill och så. På lördan drog vi hem till mig och käka grillat och så. Igår kom jag hem. Och igår fyllde lilla Petter 4år. Ska till Malin och gratta han idag :')
''Missade'' min första lektion idag. Asså jag är ju värdelös på att stiga upp på mornarna.. Måste verkligen bättra mig så jag får mitt studiebidrag :o
Aja, nu bär de snart av till skolan. Hoppas på att jag hittar till min spanska lektion idag. Haha, som sagt så har jag ju aldrig hittat till min måndags lektion i spanskan ;)(A)
Jag återkommer kanske senare ikv!
(Haha, helknäppt inlägg, men skit samma..)
Hejs! ♥

jag har långtråkigt

Som förväntat gick provet uselt.. Hoppas på att jag klarar de iaf, annars vettefan.
Sket i gympan idag också efterosm jag fortfarande har äcklig hosta, så att springa är kanske itt de bästa. Så eftersom jag skippat 2 lektioner idag så hade jag bara de där provet. Drog hem på dirren efter de, så jag var hemma vid 11.25, skönt de iaf!
Nu är de äntligen helg! Härligare finns itt under skoltid. Helgen kommer spenderas hos Jens som sagt. Kommer heller itt kunna svara på sms elr ringa eftersom jag fortfarande itt fyllt på mobilen, så kom itt och var sur sen och säg att jag dissat. Kommer fylla på min mobil då jag fått min halebop kontantkort som mest troligt kommer nästa vecka nån gång. Ni lär ju märka de då isf. Så vill ni mig nå får ni ringa!
Sitter och lyssnar på Melissa Horn nu. Hon har så fina texter - texter som berör. Ska snart packa ner lite kläder och grejer i min väska så jag klarar mig över helgen. På söndagkväll blir de att plugga engelska glosor typ.
Ha en bra helg!


dagens outfit

Såhär ser jag ut idag då (jävligt dålig bild, jag vet);


De här är typ mina favvo kläder för tillfället. Så jävla skönt med stickat.
På bilder har jag alltså;
ljusa jeansleggings från H&M
cheep monday linne från diva
stckad kofta från gina tricot
stickad halsduk från gina tricot
nit armband från gina tricot
knokk klocka från knokk.se
norrbottens ring och vart den kommer ifrån vet jag itt

Till detta kommer jag senare under dagen ha mina svarta converse och min bruna stora väska (och mina glasögon, typ).
Iaf så blev de att skita i spanska (som vanligt). Sov ist ett tag till och så. Nyss läste jag igenom frågorna till provet idag. Jag kan ju förfan itt en ända fråga ens :o Asså fan, ig för mig idag :( SUG!
Efter slolan drar jag hem. Efter de drar jag in till stan vid två tiden och möter Jens. Sen blir de att dra till han osv.. Får se vad vi hittar på.
Men nu måste jag kila till bussen.
Ciao! ♥

HAHA!


Fan vad gullig! :'D

@ skolan

Hello!
Drog till Jens igår klockan 20.00. Haha, tyckte jag förtjäna de efter allt plugg (eller så inte).
For med Jens till skolan iaf eftersom vi började samtidigt.
Började dagen med en långtråkig engelska lektion där jag itt gjort nå.. Hade sen matte. Där jobbade jag fan på bra, ligger nästan där vi ska vara nu. Hoppade dock över typ två sidor, fast jag förstår nästan till 100% vad vi håller på med nu. De är typ lätt.
Just nu har vi svenska lektion. Gör absolut nada. Alla sitter typ bara och leker med sina datorer ;) Ska egentligen hålla på med intervjuen på Emma, fast jag vet itt riktigt vad jag mer ska skriva + så behöver jag bilder på lite saker för att kunna färdigställa arbetet. Elr så hade de ju varit bra om jag kunde börja med min svenska bok, eftersom jag itt ens börjat läsa i min bok än + så ska jag hinna med att skriva 5 läsloggar till boken inom 3 veckor (trorja). Fast de orkar jag itt med nu, läsa är typ värre än sömnpiller!
Åh, jag blir så deprimerad då jag tänker på hur mkt jag har att göra :( Prov i nv imorgon... kommer ju gå rent av åt helveteeet! Sen har jag prov i matte nästnästa måndag.. kommer heller itt gå nå bra, eftersom jag itt förstår mkt av matten.
Nu så ska jag leka vidare på datan. Sen har vi historia, och sen slutar jag.
Jajustja, mina glasögon har kommit nu. Så eftersom skolan då blire att dra och hämta ut dom. Men sen då jävlar, då drar jag hem och pluggar som ett svin.
Bara så ni vet min vänner, mina gratis sms tog slut idag och jag orkar itt fylla på mobilen nu heller, för jag funderar på att skaffa halebop så framöver kommer jag vara osocial för ett tag (innan jag fått mitt halebop kontantkort).
Hug! ♥

spotify + plugg



Thereses playlist.
Detta är då min egna playlist på spotify. Har itt hunne fixa dit så mkt musik än, men mina favoriter på den är den markerade (Lemon tree - Fool's Garden) och den dåvarande lyssnade låten (Girl with one eye - Florence + The Machine).
Ja då var datan på igen då... Vilken den absolut itt fick vara förrän klockan 20.00 idag. Har iaf hunne med lite plugg nu, men de är mmmkt kvar kan jag lova. Ska ju fortfarande också hinna med att lära in allt också. Just nu håller jag bara på att läsa igenom allt och skriver stödord (de viktigaste). Har väl hunne läsa igenom 1/4 av allt, så nu ska jag plugga vidare.
Ciao!

flickan som lekte med elden

Igår for jag ju som sagt med Amanda och såg på bio ''flickan som lekte med elden''. Träffade även min syster där, så jag skrek över hela biosalongen ''HEJ MALIN!'', hon bah ''Nämen hejsan Therese, ska du itt vara hemma och plugga?''. Haha, hon var som tvungen ;) Iaf så filmen var riktigt bra, lite mer spännande än förra typ. Eller, jag venne. Men i en del av filmen så skrek typ alla i biosalongen till, haha :D
Efter bion tog jag bussen hem på dirren. Snackade sen med Jens i telefonen i typ 1h, sen sov jag.
Idag tog jag bussen till skolan (som vanligt). Har hunnit med att ha matte och labb. Så nu har jag bara svenska kvar. Slutar då 14.55 och då ska jag hem på dirren och plugga 24/7 till klockan 20.00. Kan ju fan itt börja med att faila på ett nv prov :O Så eftersom jag itt kan nå, så måste jag ju plugga nu som ett svin eftersom provet är på fredag..
Hejsvejs! ♥


jävla humör

Idag skippa jag engelskan på morgonen (som vanligt).. Orkar itt börja 8.15, de borde lärarna förstå!
Kom till datakunskapen (första datakunskap lektionen) där vi typ... Gjorde nada. Sen hade vi itt nån mer lektion, för lärarna sku bort 13.00 på nå skit. Så vi slutade 10.50, jippi!
Hade då planerat att dra hem och plugga järnet idag. Men Erika hade gjort klart alla sina frågor i naturkunskapen och gett en kopia till Haidi. Så Haidi kunde kopiera en kopia på kopian till mig till imorgon (Y)
Drog till Jens efter skolan för han bad så snällt (eftersom jag itt behövde plugga dårå).
Väl hemma hos Jens såg vi klart på ''män som hatar kvinnor'', eftersom han itt hann se klart hela senast han var hos mig. Sen lagade vi hamburgare, riktigt smaskigt. Sen ladda vi ner en film som hette nånting legend!? Iaf så var den typ skit bra, rekomenderar (även fast jag itt kan säga exakt vad den hette, haha ;)). Sen gjorde vi itt mkt mer än myste på bara. Jag försökte hjälpa han med nå matte, fast han fick bara damp då han itt förstod nå.. så ja ;) haha.
Nu ska jag och Amanda boka platser till bion imorgon. Vi ska se på ''flickan som lekte med elden'', den lär vara super!

Förlåt, men blir jag påmind om mitt förflutna kan jag itt dra på smilbanden och låtsas vara glad. Så är det bara..

helgen - super bra

I fredags inhandlades hårfärg på staden. Itt nå mer, faktiskt.
Efter de drog jag och Virre till waldorf där vi käkade med Mimsan, Emmsiii, Sara och Fanny. Jag käkade stekta nudlar med kyckling. Riktigt gott, förutom att de smakade ganska flottigt. Efter en trevlig middag med trevliga vänner så drog jag hem till mig med Virre. Där såg vi på idol. Och efter de färgade vi mitt hår. Mitt i allt kom Mimmi och Josse förbi. Vi snackade på massa. Sen drog Mimmi hem, då drog vi andra på coop. Där köpte jag en cola. Asså jag erkänner, jag är beroende av coca-cola! Iaf så drog vi hem till mig igen efter de. Då börja vi se på ''män som hatar kvinnor''. Men vi hade alla svårt att hålla ögonen öppna. Så vi sket i filmen och Virre och Josse drog hem till sina sängar ist. Haha.
På lördagen så blev jag väckt av att Josse ringde och fråga om jag sku med på stan. Men såklart sku jag ju itt de, jag ville sova vidare ;) haha (vilket itt gick) + så sku jag vara med Jens sen. Ah, Jens kom hit senare dårå. Då tog vi bussen in till stan och hyrde film på hemmakväll. Vi såg på ''walk the line'', riktigt bra film faktiskt. Ja, såklart köpte vi ju lite karra då vi väl var på hemmakväll också. Ja, på kvällen såg vi typ bara på filmen och så, tog de feting chill!
Idag vakande jag och Jens nån gång efter åtta tiden. Herregud! Iaf så låg vi och sega ett tag innan vi steg upp såklart. Närmare sagt i typ 2h, haha. Gick sen ut på en sådär ganska lång prommis. Härligt var de då! Gick även förbi coop forum (som de heter nu) där jag blev bjuden på glass. Annars har de itt hänt så mkt. Jens for hem innan tre tiden, och sen dess har jag bara sutte här typ. Borde veeerkligen sätta igång med plugget nu (NV), men såklart är jag för slö för att plugga som vanligt. Funderar starkt på att gå och lägga mig alldeles strax faktiskt. Bara få sova ut och vara någorlunda pigg imorgon. Och då kanske ha ork med plugg. De tycker jag låter som en bra ide. Får se hur de går med den dock.
Ska försöka bli bättre på att sätta in nån bild efter varje inlägg, men just nu orkar jag itt med sånt. Fan helt less jag är just nu på allt. Förlåt alla för mina humörssvängningar..
Iaf, godnatt! ♥

haha, ångra mig

Glöm de jag sa förr - jag stannar kvar på blogg.se

http://ttthereselundmark.blogspot.com/

Igår var jag och kollade synen på dirren efter skolan. Haha, fyfan nu äre brillz som gäller inom 3v då glasögonen kommer som jag beställt. Dock fick man 2 och betala bara för ett, så jag köpte ju såklart två då. Fast dom ser likadana ut, fast olika färg (svart och brun). Hittar dom itt på internet så ingen bild får ni se.. förrän dom kommit såklart. Annars hände de väl itt nå alls speciellt igår.
Idag skippa jag spanskan imorse. På nv lektionen gjorde jag en fråga, så nu har jag bara tusen kvar då typ... Och på tisdag ska alla frågor vara klara, lär ju hinnas med också. NOT! Sen på idrotten så var de orientering. Men jag är sjuk så jag hade itt ombyte med mig, men gick ändå med några och tog två kontroller. Sen fick vi som var sjuka sluta. Så idag slutade jag typ nån minut efter elva. Härligt! Gick då och köpte cola och sen gick till bussen. Timingen var perfekt för bussen kom just då jag kom dit. Sååå, nu är jag hemma. Käka just bullens korv med bröd. Nu ligger jag bara i min säng och sjukar. Klockan halv fyra slutar Virre skolan, så då blire att dra tbx till stan och vandra runt där lite, sen hade vi tänkt dra och hyra nån film och gotta med massa godis och så framför idol och film ikv :D Sen kanske vi beger oss ut.. Ser ju vad som händer :)
Btw så var de minus grader här i luleå inatt och i morse :o Åh, hej vinter snart då antar jag! -.- Jaja, kul med snö iaf, men itt kyla..
Och nu ett sista ord; jag tror jag ska byta till blogspot.com (alltså min förra blogg http://ttthereselundmark.blogspot.com/), så vi ses där. Sen får jag se om jag byter tbx sen, men vill bara ha lite variation, för blogg.se börjar bli lite trist tycker jag. Dock ska jag ju såklart fixa ny header till min andra blogg och så.. Får se om jag tar bort alla gamla inlägg också. Men de fixar jag sen.
Pusshej! ♥

svenska lektion med gay-lars

Tisdag:
Idag så gjorde jag itt mkt. Var på skolan, klippte mig, såg idol och försökte göra engelska läxa. Sen satt jag vid datan rätt mkt.


Idag (onsdag): 
Just nu sitter jag på skolan. Har min sista lektion (svenska med gay-lars). Då jag slutar  så drar jag på dirren till Jens. Mest troligt sover jag där också. För idag så är de våran 8 månaders dag :D<3 Så de blir att firas med massa mys, film och gotta :') Längtar tills jag slutat!
En sak till bara; Imorse så var jag svimfärdig, kunde knappt prata och hade ont överallt. Men jag kämpa till skolan iaf, och nu äre bara halsen som gör ont.. som fan!
Ja justja, idag fick jag min klocka av Josse från knokk.se också :D Nicebajs! (Bild på den på inlägget under).

Pussis! ♥


''får vi komp för dehär?''

Koftan jag köpte (gina tricot): https://www.ginatricot.com/#/product/26745900

Denna härliga halsduk vill jag så gärna ha, men jag hitta den tyvärr itt idag (finns iaf på gina tricot): https://www.ginatricot.com/#/product/26904817

Och sen köpte jag ju några armband och trosor också.



Igår beställde Josefine denna fräna klocka åt mig. Den är från knokk.se. Haha, visade sig idag att de är jätte många i min klass som ska elr redan har beställt den ;p Aja, skitsamma.

Shopping är härligt (A):D
Puss! ♥

hjortron+mjölk=drog



De här (hjortron i mjöl) är nog de bästa jag vet :D Asså de är så sjukt jävla gott :O och på köpet är de ju nyttigt också ;) hehe!
Käkade just upp en hel hjortronsynt burk (A)... i ett glas med lite mjölk såklart dårå :D
Nu mår jag lite smått illa efter all sylt.. Men de är de ju såklart värt ;)
Idag gick jag på min första engelska lektion med NV1A. Haha, bra lärare vi har säger jag då bara ;)
Spanskan gick lite sämre (precis som förra veckan). Asså sal H4027 är helt obefintlig :O Måste nog kolla upp de där tills nästa vecka så jag itt börjar skolka varje måndag och sen på fredagar får IG på alla läxförhör.
Hann med att gå på stan ett tag på mitt hål. Köpte då en super härlig stickad kofta från gina, några fräna armband, tjockare leggings och några trosor ;) haha.
Idag vet jag itt riktigt vad som händer. Får se om jag orkar med nå plugg. Historian ska jag kanske iaf läsa igenom och så innan jag går och sussar kudden... Vilket är de bästa jag vet (sova alltså!) (A):D
(Bild på de jag köpt kommer kanske senare om jag orkar.)
Ha de gött peoples! ♥

helgen

Fredagen blev ju allt utom hur den sku bli. Hela kvällen blev skit, inga mer kommentarer om de..
Vaknade upp vid tolv tiden hos Amanda, tog en buss vid halv ett. På coop mötte jag Frida och hennes gud dotter. Var med dom ett tag. Haha, de var lite skojsigt de ;) Frida är riktigt knas/speciell och en riktig glädjespridare, tack för de <3
Då jag kom hem så gjorde jag halva engelskan ungefär. Sen duscha jag mig, sen kom Jens hit. Vi gjorde plättar, baka kladdis, såg film och myste hela kvällen :)
Idag har vi itt gjort mkt, typ chillat bara. Han for vid tre tiden. Så sen dess har jag bara suttit här och gått ut med soporna. Fyhelveteeeeeeee vad äckligt. Jag har itt tömt soporna på ett bra tag, så jag hade typ massa soppåsar under mitt skrivbord. Så nyss då jag lyfte på en soppåse så märkte jag att de bara rann möglad coca-cola på alla påsar. Asså jag var så jävla nära att spy då. De luktade så jävla vidrigt och såg fan itt fräst ut.. Har gått ut med soporna nu iaf och försökt att torka av golvet med nå som luktar gott. Men just nu stinker de i mitt rum. Lukten försvinner fan itt.
Aja, snart ska jag göra klart engelskan. Och sen ska jag skicka in den på it's learning som vi gått igenom typ 1000ggr, men jag fattar fortfarande itt hur de funkar. Vettefan heller om jag är inskriven där än, eftersom jag bytte klass. Så jag får se hur jag löser de, eftersom att engelskan ska in idag. Sen blire att läsa ur historieboken och skriva nå shit. Och vid halv sju kommer familjen hem, jag längtar ju itt sådär super duper mkt kan man väl säga...
Pösshej! ♥


Itt så bra ljud, men den är riktigt bra låten :)

fredagsmyyyyyyyys



Ja, ikv trorja blir en bra kväll.
Igår kväll kom iaf Jens hit. Blev så han sov över här också, mysigt som fasen. Sen drog vi till skolan tsm på morgonen också :) Började med spanska. Hade läxförhör, och jag hade itt övat nå på de eftersom jag itt var på lektionen då vi fick läxan. Så de gick ju... mindre bra. Sen fick jag som vanligt springa från våning 6 på hackspätten till våning 7 i kungsfågeln på 5min. Huvva! På nv lektionen gick vi bara igenom lite saker, typ ekosystemet elr nå ;p haha. Efter de var de gympa där vi gjorde nå konstigt. Elr först sprang vi till bergnäsbron och tbx som uppvärmning. Men efter de gjorde vi nå konstigt, rock.. nånting trorja de hette ;p haha, venne. Iaf så var de jävligt svårt att fånga bollen tycker jag. Briland: ''Är de jag som kastar fel elr?!'' Haha, höll på att skratta ihjäl ;D För han var ju helt seriös dock också :o Jaja, skitsamma. Efter de drog jag med Amanda och hämta ut pengar ;) Sen begav jag mig hem. Hemma har de itt hänt mkt, sku plugga, fast de har itt blivit mkt gjort. Och snart kommer Amanda hit, och då drar vi på förferre hos nån på bergviken typ. Sen drar vi på nkp. Så kvällen lär bli riktigt nice hoppas jag på :D Nu är de ff här hemma också, så de gör ju bara saken bättre :D
Inatt sover Amandis över här också troligtvis.
Ha en bra kväll ni med! ♥

I want to hold you...

Kan itt sluta lyssna på den här låten, den är så fin :)


bästa skolmorgonen på länge

Shuu!
De blev så att jag hänkade med Jens hem igår kväll. Vi såg på idol och så, sen sov jag såklart där också.
Imorse blev jag väckt av Jens :') Duscha och fixa mig och så, sen tog jag bussen från björx till skolan. På skolan har vi bara haft matte. Dock var de itt så bara, vi hade 2h och 20min matte i sträck. Fyfan!
Efter skolan drog jag med Emma, Elin, Sebbe, My, Emil och My till max och tjockade med hambörgare. Sen drog jag med Emma och kolla på skor, sen tog jag bussen hem. Elr juste, jag köpte en sån där biljett till gymnasie festen på fredag. Så nu längtar jag till fredag och hoppas de blir bra, och som vi ''planerat'' ;D Blir hemma själv på fredag också. Pappa drog just till stugan, och på fredag drar mamma och Jonas också. Härligt!
Ja, nu har jag skjutit fram pluggandet hela dagen. Ska väl kanske börja nu snart då... Hata! Åh! Fan!
Haha, nu sitter jag iaf och nöter Ken Ring för att iaf känna igen hans låtar till på fredag ;) För ja, då äre ju han som är artist där :)
Nu ska jag rusa på tossi! haha.
Kramis! ♥

internet på skoldatan, yey

Sitter på skolan nu och väntar på Jens. Han slutar om 30min ungefär så. Iaf så imorse drog jag till tandläkaren 08.20. Jag hade varit typ nästan nervös över att min tandläkare sku börja skälla ut mig igen, men icket, hon tyckte jag hade jobbat på bra och att hon såg förbättring. För er som inte vet så har jag tandställning och jag är itt precis noga med att ha den, så jag har fått utskällningar förr. Iaf så då Jens slutat tar vi bussen hem till mig. Får väl se vad vi hittar på men nånting blire de väl :)
Asså jag har beslutsångest. Vill jag fara en sista gång till stugan nu innan februari elr vill jag på gymnasie festen (insparken)?... Åh, jag vill båda ju! Måste ha bestämmt mig till imorgon iaf.
Nu ska jag tråka vidare på datan typ. Har haft matte större delen av dagen, så jag är tröööött nu!
Ha de bra! ♥


Bild från kluntarna på ''blåsiga klipporna'' vid sjön.

grattis morfar

Hejsan!
Ja idag så började vi ju somsagt med extra matte 11.30. Men vår lärare hade glömt bort oss såklart. Så då satt man där och itt hade nå att göra i typ 1h och 30min elr nå. Kul, not! Sen hade vi iaf vanlig matte lektion, då kom vår lärare. Grattis! Kan ju passa på att säga att jag ligger efter i matten som fan, sen har jag engelska och svenska att göra också. Suck! Iaf efter matten hade jag ett långt hål, så jag passade på att dra en sväng på stan och köpa lite grejs. Då jag väl gick tbx till skolan för att ha spenska1 så hitta jag itt till lektionen. Lyckat, nae! Så jag tog bussen hem ist. Så idag blev de bara en matte lektion, hur jävla onödig dag som hellst..
Nu ska vi väl käka middag snart antar jag. Sen blire att dra till mormor och morfar och gratta morfar på hans 79års dag. Så de blir väl tårta och massa go fika :D Yey! Sen trorja jag ska försöka samla ork med att börja med svenskan elr nå. Har ju endel att välja mellan som sagt ;)
Vi höres! ♥


sur, surare, surast...

Cha cha!
I helgen har jag varit hos Jens bara. På frdagen drog vi till hemmakväll och hyrde en film. Sen begav vi oss till björx. Lite senare blev de prommis till konsum och köpa karra och cola. Ah, vi har väl itt gjort nå spec i helgen precis, för de har varit sånt pissigt väder så. Men mysigt har de varit. Idag då jag sku hem så var de itt nån som hade tid för mig. Så jag fick åka med bussen hem. Men jag var så jävla sur så jag envisades om att gå hem. Och har jag bestämt mig för något så gör jag fan i mig de också. Så Jens följde med mig en liten bit, sen gick jag resten hem själv. De tog fan över en timma att gå hem från björx, men jag fick iaf gå av mig lite ilska..
Just nu sitter jag bara och lyssnar på denna låten om och om igen. Den är så jävla fin :)


Jag älskar dig!



Du vi rymmer här ifrån inatt, vi gömmer oss i mörkret, vi lägger oss ner.
Och du stäng ute hela världen nu, låt ingen komma nära vår hemlighet.
Kom vi gömmer oss inatt.

klassresa

Söndag:
Denna söndag blev de att chilla hos Jens. Kommer jag ihåg rätt såg vi på nån film och så :)

Måndag:
På måndag samlades vi hela klassen på södra hamn där vår båt väntade som skulle skjutsa oss till Kluntarna, dit vi skulle på ''klassresa''. Vägen till kluntarna var itt kul alls, för de var så jävla stora vågor så de kändes som att båten skulle välta elr nå liknande. Väl framme efter nästan 2 timmars båttur så gick man ut på bryggan yr som fan. Iaf så ställde vi till i våra stugor. Jag och min grupp hade den största stugan och blev därefter också som en samlingsplats dit alla kom. Dock blev de våningssängen som blev offret med alla människor i. De var en dubbelsäng på övre bädden i övervåningssängen där alla satte dig. Så brädorna vek sig, så vi fick hoppa av några sen. Dock hann de bli en spricka i en bräda. Under dagen så gick vi först korta slingan. På den vandringen svarade vi samtidigt på massa frågor och blabla. Typ tipsrunda, fast man har frågorna med sig. Senare gick vi långa slingan. På den rundan svarade vi också på massa frågor, men också hade uppgifter så som att fotografera vissa saker osv. För vi ska senare jobba om de i skolan. Våran middag som vi gjorde sen blev ju rätt så... misslyckad. Haha, makaronerna blev iaf bara en jävla smet (överkokade), dock tycker jag väl köttbullarna blev helt okej. På kvällen hade vi träff i naturrummet där Emil och Sebbe uppträdde med gitarr och sång. Sen ville också min mentor visa sina skillz, så han drog en truddelutt med gitarr och sång om nån häst typ ;D Haha, underhållning till tusen! Sen kom de lite spökhistorier och så också. Då vi var klara där drog jag med några till bastu relaxen och spelade kort. Sen drog jag till min grupps stuga och chilla ett tag. Sen blev de att sova efter en mkt lång dag.

Grattis syster 29år! ♥


Nykomna till ön. Påväg på lilla slingan skulle jag tro.


Kiktornet.


Huvva så läskigt de var att vara upp dit. Jag skakade då jag gick ner, haha.


Utsikt från kiktornet jag tog i all hastighet för att få komma ner fort.


Kluntgubben.


Emil och Sebbe chillar på Kuntgubben.


Sebbe, Emil, Elin och Emma på kluntgubben.


En strand vid fiskeläget.


Fiskeläget.


På fiskeläget gick de enorma vågor, jag har typ aldrig sett större irl.


Pojkar små chillar på.


Båt tävling. De blev lite fight, men mitt lag vann till slut!


Sebbe och Emil underhåller med sång och gitarrspel.


Min mentor ville ju som sagt också visa sina skillz, haha!

Tisdag:
På tidag vaknade alla av att Emils väckarklocka ringde 06.30. Alla förutom han själv såklart. Så den där jävla ringklockan höll på att ringa ändå från då till åtta, haha. Då alla hade stigit upp börja alla fixa sig lite smått, risiga som vi var. Sen städade vi i stugan och diskade. Jag säger då bara de att stackars NV1B som kom efter oss dit, som ska käka på samma tallrikar som vi ätit på och laga mat i dom katstruller som vi lagar käk i ;D Asså vi hade itt nå varmvatten elr diskmedel, så allt flott blev kvar. Då vi alla var klara i våra stugor så håvade vi plankton och annat shit i vattnet. Efter de kom vår båt och hämtade oss. Tur var då att de itt var lika stora vågor denna dag. Då vi kom fram tillbax till fastlandet var de en miljöbuss som väntade på att skjutsa ooss tillbax till skolan. Asså kul att komma helt risig och fullpackad till skolan, NAE! Som tur var hade jag bara en lektion. Där gjorde vi heller itt så mkt. Gick igenom dom rätta svaren till dom frågor vi gjort på kluntarna. Sen fick vi våra skåp också, äntligen!! Men såklart så måste vi dela, fan! Iaf så delar jag med Emmsiii, och vi ska nog få nån slags årdning på våra grejer där inne så vi hittar allt. De löser sig, men jag oroar mig för vintern, för då ska man liksom rymmas med en vinterjacka där inne, alltså två feta jackor + massa skolgrejs. Nja, de får väl gå som de går. Bad mamsen komma och hämta mig från skolan då jag slutade iaf, eftersom jag hade så mkt att bära. Och sen dess jag kommit hem har jag itt alls gjort mkt, bara duschat och fräschat till mig lite. Men nu ska jag nog ta tag i mitt kemi arbete och göra lite på den. Muntligt läxförhör på de på fredag. Så de är lika bra att jag börjar med frågorna nu så jag får tid sen att öva in alla svaren och shit. Huvva för hemarbete!


Plankton håvning.


Plankton håvning.

De var nog allt. En sak bara, de var super kul med klassen på kluntarna :)
Puss! ♥

RSS 2.0