valborg

träffa sanna, petter och syster. fixa mig. fara till fanny och klippa till min lugg. 50års fest. utgång med jens och träffa folk.

ormberget

blev utgång till ormberget och hänga med massa härligt folk. nu luktar jag rök från elden. men orkar tyvärr itt duscha så ska ta och dra mig ner under täcket och sussa nu. imorgon ska fanny klippa min lugg, jag ska på 50års fest och sen hoppas jag på en utgång om det hinns med.

20110429

igår då jag var påväg att gå och sova så ringe veronica mig och ville att jag sku komma ut ett tag. efter många om och men så gick jag iaf ut och chilla i bilen med henne. råkade vräka ut mig att jag var hungrig. och vad gör hon? gasar iväg till max. klockan var då halv elva och det var vardag. haha, knäppis! :D hade två dansuppvisningar idag. det gick väl okej, även om jag tappa bort mig på ett ställe. efter skolan drog jag, emma och fanny och fixa tågbiljetter till borlänge. nu är allt bokat och betalt, känns väldans skönt! ikv blir det iaf att hänga med dom brudarna + sara ikv och hitta på nå.

satan i gatan

för det första så vill jag bara påpeka att veronica maggios nya album är rätt så asbra. ska bli kul att se henne live i sommar! sitter och planerar att göra en fin middag på fredag nästa vecka med mina fina vänner för att fira min 18års dag och sedan försöka hitta nån stans att dra och fortsätta firandet ;););) hehe. låter rätt najs! har varit med min syster typ hela dagen, så har itt blivit mkt plugg. påbörjat den ena inlämningen bara. ska försöka fortsätta på den nu och få lite mer gjort. sedan gå och lägga mig tidelitidigt typ. är fett nervös inför dansuppvisningarna jag har imorgon eftersom jag itt kan dansen.....O.M.G. kommer dö! bra då vet ni, peace!

20110428

igår var jag på min livs första jobbintervju. det gick väl okej. får veta nästa vecka om jag får jobbet. hoppaaaaaas! idag är jag ledig. alla naturare är lediga idag. det är vi värda, helt klart som vi får stå ut med alla prov, inlämningar, redovisningar, rapporter osvosvosv... jens sov här inatt så steg ändå upp i någorlunda tid. tur så började han ändå sent. han for för typ 20min. eftersom jag är ledig och har två inlämningar att göra som är skit mkt försenade så hade jag tänkt göra dom. kanske. svåra inlämningar var det, så lär ju bli less och ge upp mitt i allt. hade kanske också tänkt dra och hjälpa malin med flytten om pappa sku dit. men till att börja med hade jag tänkt gå och duscha nu.

påsklovet

lovet tog slut idag och jag vill bara gråta krokodiltårar. hade tänkt berätta lite vad jag gjort eftersom det varit rätt dött här under lovet. tog mitt lov på torsdag ist för fredag eftersom...jag kände för det? haha. for runt med virre hela kvällen i bil och tog massa kort. for senare till emilia, men där hände itt så mkt. på fredagen var jag med jens och myste och hade det gött bara. på lördagen for jag till stugan. åkte skoter, grillade, fick en moppe av en random person som vinka in mig och jonas när vi var ute och åkte, spelade, hade påskfest och hade det riktigt bra med fint sällskap. på fredagen drog jag hem med buss med emsi. for ut med ett gäng lite random och grillade på gültza och hade det trevligt och frös. sedan for jag och jens hem till mig och njöt av att ha ff ;););) hehe, skämt och sido... bokade min peace and love biljett i söndags. fett kul vi ska ha!!!! och idag började skolan. känner mig väldigt less över det. men känner ändå lycka över att jag är ledig på torsdag, över att jag har namnsdag idag (sku egentligen födas idag, hehe) och att jag fyller år om 1 vecka och 2 dagar klockan 14.47, haha! alltså 5/5 så ni itt missar att gratta mig ;);) hihi. kom nyss hem från min syster som jag itt hade träffat på ett tag. busade massor med sanna och petter också som jag saknat som en tok efter :') hade eventuellt tänkt börja läsa på min svenska bok ikv, annars bara itt göra något alls. och till helgen blir det full rulle, ska hjälpa min syster med flytt (hon flyttar på måndag), ska hjälpa att fixa jens pappas 50års fest, ska på 50års fest och så blir det att fira valborg med fina vänner. börjar bli rätt långt detta inlägg så hade tänkt avrunda här med att säga att jag hade ett bra lov, hihi!

shopping

hittade denna bilden på google. allt är från monki, och jag sku itt tacka nej till nå, as fränt allt!

guess i just misunderstood

tog en sovmorgon idag också. skoltröttare än mig finns fan itt. iaf så har vi prov snart. jag vet itt ens vad vi ska kunna. evolutionen är ju helt komlicerad och min hjärna har slutat vela fungera. så vi får väl se hur det går. efter skolan drar jag till jens och blir där över natten. mysigt!

r.i.p.

alltså jag dör vad läskigt. ska ta det från början så ni fattar.. förra veckan så var jag ut med jonas. då såg vi att typ hela örnäset var samlat vid coopparkeringen. ambulanser och polisbilar i massor kom dit också. jag och jonas drog dit för att kolla vad som hänt. när vi kom fram skulle den skadade personen just stoppats in i amulansen. det ända jag såg av personen var dennes arm falla ner som att den vore helt död. ambulansförarna (?) stoppade dennes arm tbx på bröstet och armen föll lika dödliknande ner igen. jag blev skiträdd och mina ben börja skaka. nu några dagar efteråt så ligger det ljus, blommor och nallebjörnar på samma ställe. personen är alltså död. tänk om denne person var död när jag såg den. isf har jag sett en död människa och det känns jätte läskigt. fyfan vad hemskt!

tidsfördriv från plugget

1. Tre ord varför du sist spydde? ingen anledning alls. ibland kan jag bara spy helt random.
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? borde suttit på bussen påväg till skolan. ist låg jag i min säng.
3. Vad gjorde du för 30 min sen? läste igenom biologifrågorna.
4. Vad hände dig 1999? jag började skolan.
5. Vem fick dig att skratta senast? emma tror jag.
6. Vilken färg är din tandborste? vit/blå och den som jag har hos jens vet jag itt, tror den är blå.
7. Vad köpte du sist? harems eller godis, vet itt riktigt.
8. Vilken färg har du på din tröja? mörkgrå med ett färgglatt tryck.
9. Var förvarar du dina pengar? kontot.
10. Hur var vädret igår? årets bästa dag. asvarmt och skönt!
11. Vad ser du fram emot? sommaren och allt vad det kommer innebära.
12. Snarkar du? när jag är riktigt sjuk.
13. Vad är 15? moppeålder.
14. Vilken skostorlek har du? 37.
15. Vill du klippa dig? ja, min lugg tar livet av mig.
16. Är du över 25? nej, snart 18.
17. Pratar du mycket? i rätt sällskap och med rätt humör så kan det hända.
18. Kollar du på O.C? nej.
22. Är du en typiskt svartsjuk person? typ.
23. Vad har du för mobil? sony ericsson w508.
24. Vem ringde dig senast? jens.
25. Biter du på naglarna? tyvärr ja.
26. Har du lockigt hår? ja, hatareeee.
27. Vilken konsert ska du på härnäst? massor på p&l mest troligt. fett!
28. Någon bra person i ditt liv just nu? finna några.
29. Hur många gånger har du svurit idag? räknar itt.
30. Vilket ord säger du ofta? inte tänkt på det.
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? tyvärr så måste jag det.
32. Vem sa du ”jag älskar dig” till sist? jens.
33. Vad borde du göra nu? plugga.
34. Har du något smeknamn? massa.
35. Sover du mycket? tycker jag itt.
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? ''remember me'' kanske, minns itt vilka jag har sett.
37. När var du sist ute? då jag gick från bussen hem.
38. Har du gråtit idag? nej.
39. Är du en glad person? det är hit och dit med det.
40. Har du roligt nu? nej.
41. Vad äter du helst? det jag är sugen på.
42. Vem var du med sist? emma på bussen om det gills, hehe. annars jens.
43. Pratar du i sömnen? det har hänt.
44. Vem kramade du sist? petter tror jag.
45. Nämn den bästa personen? finns några.
46. Tycker du om någon just nu? ja.
48. Hur ofta borstar du tänderna? morgon och kväll.
49. Är du egoist? ibland tyvärr.
50. Gillar du att bada? ja.
51. Skrattar du åt allt? nej.
52. Vem får dig alltid att skratta? dom som får mig att vara glad.
53. Gråter du när du tittar på filmer? när jag är ensam.
54. När grät du senast? minns itt.

shorts

(klicka på bilden för att komma till hemsidan där shortsen finns!) riktigt fräna shorts!

peace and love

jag, fanny och emma ska (mest troligt) till peace and love i sommar. jag är så jävla pepp så det finns itt....haha! börjar egentligen 8.15 idag, men ändå sitter jag hemma än. för trött för att stiga upp helt enkelt. samma sak varje tisdag, haha. ska iaf dra med en buss om 25min. efter skolan blir det att vrålplugga hela kvällen inför provet.

sometimes the blues is just a passing bird

fruktansvärt lång dag på skolan idag. men fruktansvärt skönt väder. det var verkligen varmt! efter skolan drog jag hem fort som ett as och käka för att sedan dra till min syster. där var jenny, felicia och martina också. har varit där hela kvällen och myst på och lekt. nu hade jag tänkt läsa igenom kapitlet evolution i biologiboken som jag har prov på på onsdag. får se om jag orkar läsa igenom hela kapitlet eftersom det är rätt lång och jag brukar somna efter typ en sida. läsa är något som för mig är helt åt helvete värdelöst, hehe.

even if the sky is falling down

jens är ute och övningskör nu. när han är klar så kommer dom och hämtar upp mig så far vi till han. där blir det att käka årets första grillade rätt, spela absolut överens, se på gårdagens bb avsnitt, basta och ladda ner en film. tycker jag låter som en toppendag. störtskönt väder ute också, så kanske blir en prommis också. kan ju bara ta och nämna att jag har världens finaste och bästaste pojkvän också ♥

i'm so done trying

igår var jag med jens i stort hela dagen eftersom jag slutade jättetidigt. det var jätte mysigt! och idag kommer vi också sluta tidigare eftersom min lärare fortfarande är hemma med sjukt barn. så jävla skönt. älskar att hennes barn typ jämt är sjukt, hehe! ikv ska jag hänga med emma, fanny och sara. kaaanske elin och mimmi, men mest troligt itt. iaf, vad vi ska göra vet jag itt, men nå hittar vi väl alltid på. och imorgon ska jag hänga med min pöjk. så kommer min helg se ut typ, bratackhej!

trying to make it work but man these times are hard

we could all use a little hope sometimes, you know? that feeling that everything is gonna be okay, and that someone is there to help make sure of that.


don't loose yourself

fysikprovet gick åt fanders. sen hade vi hål i typ 100000år. satt i matsalen med emma och jens och chillade mest bara. sen hade vi biologi och matte. sen var det nån matteföreläsning i lärkan vi var tvungna att gå på. han som föreläste var as skum och kallade sig prinsessan...något. ful! hemma nu. och hade tänkt käka middag till att börja med, sen dammsuga mitt rum och städa lite eftersom mitt rum håller på att gro igen. sedan kanske jag gör engelskainlämningen om jag orkar.

fml

jag är åt helvetes trött. har suttit med fysiken 5h i sträck. min hjärna orkar itt mer. har hälften kvar typ. sen måste jag ju också förstå allt. tror jag ger upp.

dag 15 – det här upprör mig

kort sammanfattat så något som upprör mig väldigt mkt just nu iaf är att allt förändras till det sämre käns det som. folk förändras, och det är nog det som upprör mig mest.

why do you try so hard to fit in, when you're born to stand out?

idag firar min mor och far 20år tsm. och idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller 18år. cooligt! iaf så tog jag en sovmorgon till klockan ett idag. hur skönt som hellst. ställde itt ens klockan. gick på labben då och sedan skippa jag sista lektionen också. detta pågrund av att jag kände att jag behövde hem och plugga på fysiken. men ist så då jag hoppa av bussen såg jag pappa hos magga och åke. så drog dit och fastnade där i över en timma. så hade tänkt sätta igång nu. ångest som fan. vill itt. kan itt. orkar itt. fan.

when it's good it's good, and when it's gone it's gone

i fredags hängde jag med fanny, sara, emma och mimmi. vi satt och bara snackade timmar i sträck vilket var trevligt. på fredag for jag till jens. har skött om han hela helgen eftersom jag smittat han och han blitt jätte dåligt. haha, får typ dåligt samvete. har iaf itt sovit mkt dom senaste nätterna pågrund av min hosta. detta har resulterat till en ovanligt trött therese. grinig och irriterad blir jag också. på allt. och alla. ska snart käka hoppas jag. sen blir det att kolla igenom fysiken som jag har prov på på onsdag.

dagens

Dagens humör: irriterad och less 
Dagens mående:
sådär
Dagens borde: damsuga och damtorka mitt rum
Dagens frisyr: platt 
Dagens smink: fonda, rouge och mascara
Dagens klädsel: jeansleggings och stor tröja, men ska byta snart
Dagens planer: hänga med tjejerna
Dagens fundering: ingen speciell
Dagens beroende: sällskap
Dagens tråkigaste: tjorv
Dagens längtan: sommaren
Dagens superlängtan: lov
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: adele - rolling in the deep

RSS 2.0