20110831

beställt hem lite kläder från gina helt random. var förbi min mormor och morfar nyss också, var på tiden. men nu ska sjuka lilla jag gå och sova, natti!

!!

är det någon som har ett sånt här linne? eller känner nån som har ett?
som gärna vill sälja sitt...till mig?

....


what are words if you really don't mean them when you say them?
what are words if they're only for good times then they don't?
when it's love, you say them out loud.
those words, they never go away, they live on, even when we're gone.


anywhere you are, I am near.
anywhere you go, I'll be there, and I'm gonna be here forever more.
every single promise I keep, cuz what kind of girl would I be
if I was to leave when you need me most?

20110830

gick skola till klockan fyra. drog sedan till kh med lisa och linnea och låna en bok. var hemma perfekt inför den grillade fläskfilén och klyftpotatisen, hehe. efter det har jag varit hos malin hela kvällen. vi drog även en sväng förbi stranden en bit ifrån henne och myste på. och imorgon fyller min älskade syster år, 31år. så massor med grattis kramar till dig ♥ själv har jag gått och fått mig en förkylning, så är helt slut. så ska ta och gå och lägga mig nu och ta och njuta av min sovmorgon till klockan ett imorgon, hihi.

2110828

gårkvällen var riktigt kul, förutom slutet då.. idag blir det att dra ett häng med virre.

20110827

idag har jag bara legat och myst med jens. tagit två prommisar också och gjort nudlar. snart blir det middag, och itt vilken middag som helst, utan plankstek ♥ ikv blir det att förferra med nå brudar och sedan vidare till kafelino för en galen kväll. lönen har kommit nu också. men eftersom handelsbankjäveln aldrig har öppet när jag kan gå dit vettefan när jag ska få in pengarna på mitt kort...
jag är så himla glad att jag har dig, du får mig att le när det är som jobbigast ♥

tatuering

blev aldrig att boka tatueringstid eftersom det var stängt. men nästa vecka blir det att boka om jag itt ångrat mig igen om hur den ska se ut. men har nu suttit i några timmar och klippt och klistrat ihop en svinfin tatuering, enligt mig alltså, hehehe. såhär på ett ungefär ska den se ut:
med denna text på den högra axeln:

20110825

är hemma redan. hade bara en lektion på morgonen, fett chillt! nu vettefan vad som händer. men om pappa sku vara riktigt snäll så sku jag få frassemat till lunch, så sitter och håller tummarna... blir eventuellt att dra med mimmi och kolla upp med tatueringarna idag också, om hon kan. och imorgon har jag sovis igen. jag typ gillar mitt schema på nå sätt ändå, hehe.

20110823

första riktiga skoldagen är över. bytte ut bf till livskunskap. gick på stan med emma och kolla på skor. fett sugen på dr. martens nu!! just nu är jag hemma och mamma har sin vän här över middag. så det blir smaskig mat snart! och för övrigt har jag fått mitt första prov nu. på fredag. men eftersom jag har en annan lektion då så ska jag itt göra det, hehehe! ikv blir det nog bara att pilla navel, suck. och imorgon har jag sovis till 13.05 och slutar 14.20 ♥

tattoo

denna tatuering blir det på sidan av magen, eller hur man nu ska beskriva... men vilken stil har jag itt bestämt än. jag och mimmi ska och boka tid och kolla upp saker i veckan tror jag :)

20110822

helt sinnes att skolan har börjat. ubbe var sur på oss som vanligt, hehe. efter skolan gick jag på stan med emma och fanny och käka en sallad. sen kom sara och mimmi också. snart ska jag bege mig till jens. behöver nån som han vid min sida just nu som stöttar mig ♥

jag känner att ödet är i våra händer, och jag vägrar släppa taget

sitter och fixar mig till underbar musik. blev visst en snebene idag, var ett tag sen. blir att rulla till emma vid åtta tiden och hänga där ett tag innan vi rullar vidare till musikens makt. vet itt ens vika artister det är där eller nå? aja, det får bli en överraskning eller nå, hehe ;)

20110820

dålig dag. men ska försöka göra det bästa av saken. ska baka bullar med broder. sen blir det musikens makt med emma, fanny och sara ikv. och förhoppningsvis får jag somna in bredvid min kärlek.

20110819

harry potter, skitbra! synd att det är slut nu.. om en timma ska jag till min syster. sen ska jag till willys och handla tacogrejs med tjejerna till kvällens middag hos mimmi. sen ska vi köpa en riktigt god efterrätt också för en gågns skull, kladdis, hallon och glass (eller grädda), mmmmmmmmmmh! sen får vi väl se vad vi hittar på :)


finland

(tog mest bilder med jens mobil, så det här är dom ända bilderna jag har från finland..) i lördags så drog jag lite spontant iväg till finland med jens och hans mamma. blev där ända till igår, onsdag. har haft jättebra väder och har hunnit med att göra massor, såsom att gå upp på ett berg, grilla, se när jens bada, åkt båt, ätit gott, busat och myst. efter middagen ska jag in till stan och möta jens, fixa mitt busskort, köpa karra och gå och se på sista harry potter filmen. och imorgon blir det tjejkväll, himlans trevligt. men nu ska jag gå och fixa mig, kom just ut ur duschen, och sen gå och busa med petter.

höstterminen

såhär kommer min första termin i trean att se ut. jag känner mig nöjd. dock lite jobbigt med sena dagar, men sovmornar är bäst, så skitsamma! hehe ;) kom ganska nyligen hem från finland också. har haft det jättebra där. men mer om det imorgon. för nu ska jag mysa med petter. och imorgon ska jag och jens och se på harry potter, spännande!!!!

I want to feel your body, your lips against mine and feel loved by you

skitdag. hatar att känna mig sjukt besviken... iaf så for mamma, pappa, jonas och casper till stugan precis. så nu är jag ensam över helgen. väntar bara på att ett under ska hända snart som gör mig glad igen.

20110809

sommaren är typ över, och det kan man ju bara bli deppig över... jobbet suger och skolan börjar snart. nu är jag deprimerad. blir att dra till pojken ikv så får han mig att bli glad igen och tänka på annat. men innan det ska jag äta middag, dra på stan och köpa present till jens med mami och hem en sväng. jens fyller alltså 18år imorgon, storpojken min ♥ vet dock itt än vad jag ska köpa, men kommer nog på nåt. och imorgon blir det alltså massa tårta och fika och mys med älsklingen :)

20110807

hade en helt grymt bra kväll igår. träffade alla jag ville träffa. missade dock tom jones på grund av en liten cykelolycka innan vi ens hann till lk. det var väldans synd eftersom jag verkligen hade sett fram emot att få se han. kom hem vid fyra snåret och sov till typ klockan tre. ikv drar jag till jens och myser.

20110806

idag for jag till stadsparken med sanna och jonas och mötte upp malin och petter. har varit där typ hela dagen. sett på fannys och emmas uppvisning bland annat. om ett tag kommer mimmi hit. då ska hon få hjälpa mig att välja kläder inför kvällen eftersom jag itt kan bestämma mig...hehe! sen drar vi till fanny där det kommer bli middagskäk och förferre innan vi drar oss vidare in till lk. kvällen kommer vara grym. är på riktigt bra festhumör också, så det här kommer bli riktigt bra! och imorgon kommer min man hem, så då blir det mys med han hela kvällen. grym helg helt enkelt!

20110805

jobb idag som vanligt. efter det for jag på stan med sanna och fynda ett par jeans och ett linne. efter det har vi bakat kladdkakemuffins, sett ''i rymden finns inga känslor'' och tagit det lugnt. snart ska vi krypa ner under täcket och sova. alltigt mysigt med nattsällskap.

20110802

pluspoäng till mig som jobbat och tvättat massa kläder idag. gruvar mig för om jag ska ta mig upp ur sängen imorgon. för imorse hade jag aldrig gjort det om itt min jättesnälla pojkvän hade kastat ut mig ur sängen, bokstavligt talat, haha. sover alltså ensam inatt :( men passar på att gå och lägga mig riktigt tidigt då. alltså typ nu, hehe. och imorgon blir det gymmet efter jobbet och efter det hem med jens och göra en god middag. och på kvällen kommer pappa, jonas och casper hem. har itt träffat dom på jättelänge så blir faktiskt rätt kul att se dom :) godnatt på er!

tatuering - typsnitt och text?

nån av dessa texter ska jag ha på min famtida tatuering. vet dock itt vilken eller vilket typsnitt jag vill ha.

would you lie with me and just forget the world?


20110801

helgen har varit underbar. har haft jättefina middagar med finisen, varit hemma ensam och haft en grymt bra kväll på pdol med fanny, emma och sara! måndag och ny arbetsvecka nu då (som janne hade sagt, hemskt att jag börja och tänka på han då....). jobbet sög och jag har as ont i nacken och huvet. tvinga mig själv till gymmet efter jobbet iaf. men nu blir det bara att ligga i sängen och kolla film eller nå resten av kvällen.

RSS 2.0