you make me unhappy

fuck you!
thank you!

you've got to win or lose

igår käka vi tacos, spelade ''med andra ord'' medans vi tröck godis, sedan börja jag må dåligt som fan så då satt jag bara och skratta åt mina väldigt underliga vänner, haha! sedan såg vi en skräckis och efter det sov i våran gigantiska säng som täckte hela fannys rum. drog hem vid ett tiden idag. då jag hade duschat så drog jag med sanna, petter, malin och jonas till grisarna i stadsparken där ungarna åkte typ femtioelva gånger. sen drog vi och kollade på lägenheten dom ska flytta till (mest troligt!). efter det har jag bara hängt hos malin och spelat vuxenspel med sanna och petter, haha! imorgon blir det eventuellt att följa med dom till ormberget och åka. annars blir det då iaf att dra och träna med jens på morgonen och sedan vara med han hela dagen. och sen på onsdag kväll drar vi ju då somsagt till älskade stugan och bara jävla mår gott och har det riktigt kul! vet itt riktigt när jag ska hinna med allt plugg. men det är ett bekymmer jag får ta sedan. typ. fan!

20110227

i fredags firade vi sara som sagt. en kul och trevlig kväll med massa fina människor. igår så var jag med jens hela dagen. och idag drog vi på stan en snabbis. nyss hemkommen. vill fan bort härifrån fort som fan! ikv blir det tjejhäng hos fanny med tacos, godis i massor och sedan avslutar vi med en sleep over. och nu är det bestämt att vi ska till stugan på onsdagkväll. och jens följer så det kan fan itt bli bättre, hihi!

!

vad gör vi? nu kör vi!

du känner turbulens - som om det inte finns något stop

imorse då jag satt och sminka mig började det helt plötligt bara forsa ut blod ur näsan. blödde så mkt så på dansen höll jag sedan på att svimma på uppvärmningen, så gjorde itt nå mer efter uppvärmningen. är hemma på mitt hål nu. ska börja dra mig till bussen om ca. 1h. har valt kläder nu äntligen till kvällen. bilder kommer väl typ kanske eventuellt imorgon om ni har tur, hehe. nä, nu ska jag chilla vidare hära tills det bär vidare till skolan igen.

natten är ung, och jag ligger vaken

fick en ny vårjacka av mamma idag. jag älskar den. nu vill jag bara ha varmare väder så jag kan använda den. det är typ en kopia av en jacka från diva som kostar över tusingen. denna fick jag från h&m för endast fyrahundra. värsta klippet. såg nyss på ''life as we know it''. det föll några tårar faktiskt. nu funderar jag på om jag ska gå och sova eller se en annan film. hmmmmmm......

hela mig, så jag kan ge dig hela mig

jag har gått för långt, kan inte sluta gå. hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå. i ett ensamt rum, en sekund blir tusen år. för ljus att nå. så djupa sår. sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om. men jag vänder om, än en gång. orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt. samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt. allting börjar om. jag kan börja om. jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig. när allting börjar om. förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

20110224

framtidsresan på sf halva dagen. det var fan det segaste jag varit med om. fick as ont i huvet av att bara sitta där i flera timmar. efter det drog typ alla nv2:or till max och käka. ist för att dra på svenskan så gick jag och emma på stan. och sedan ist för att dra och åka skidor på idrotten tog vi bussen hem. busigt! haha, nämen... idag blir det då fan itt att göra ett piss. ska gå och lägga mig tidigt så jag orkar hålla mig uppe imorgon, hehe. för imorgon ska vi fira sara som fyllt 18år. tror det kommer bli riktigt jävla kul! så dagen kommer vara väldigt stressig imorgon känner jag. hatar stress. men det ska nog gå. slutar rätt sent, ska hem och eventuellt duscha då sen käka middag. sen vara hos sara klockan fem. då ska vi fixa oss inför kvällen och fanny ska klippa till min lugg. och sen ska vi vara typ kvart över sju i lokalen.

20110222

fett trött. har suttit med kemin hela jävla dagen. är fortfarande väldigt osäker på allt vad kemi innebär. och jag hatar speciellt kapitel 2. obegripliga skit! tror jag ger upp nu. det får fan gå som det går. kan itt mer göra än att göra mitt bästa. så det så. ska ta och sussa kudden nu. typ. snart. och imorgon blir det att dra till jens dirr efter skolan. vi ska då fan bara chilla järnet, för snart går jag under typ. och jag längtar störtmkt till helgens bravader - party och sleep over = asbra start på lovet. sen blir det troligast att dra till gullön nästnästa helg, så bra slut på lovet då också. me love!

try to accept me for who I am

jag ska bli någon annan. om du står ut bara en natt till, snälla sov nu. låt mig kyssa din panna. som hallå, gör jag fel. vet jag lever så fel, så förlåt för idag, för imorgon och för igår.
tills jag blir någon annan.
kom nyss hem. skippar arl:en idag. tog med mig ett minimål från max hem. nu ska jag börja plugga kemi. väldigt stressigt eftersom jag itt pluggade nå igår. så idag har jag det jag gör. imorgon efter provet är det nästan lov för min del. jag har ju väldigt mkt att göra under lovet som gäller skolan. men annars så är det itt nå mer som ska redovisas eller blabla innan lovet.

20110221

jag gjorde nyss plättar till jonas i utbyta mot att han gick och köpte cola åt mig. nu när colan väl kommit så är jag för trött för att ens orka dricka den. fan! bara hålla tummarna för att det finns kvar tills imorgon till mig. imorgon planerar jag och emma att ta en sovis. delvis för att vi itt gjort nån redovisning och dels för att vi faktiskt behöver få sova ut lite ibland. vad är det lärarna itt förstår? nåååååja. idag fyller min vän sara 18år, så massor med grattis till henne! längtar som fan tills det är min tur. bara  ungefär två månader kvar. och efter det bara en månad kvar till sommarlov. yeeeee, sommaren är här snart! nu ska jag gå och dejta min säng (jens påstår att jag älskar min säng mer än något annat, börjar tro han har rätt nästan alltså...), natti!

dagens farsa

hahaha!

have2have

hittade lite najsiga kängor på have2have. 1 och 2 var på rea och kostar endast 249kr. 3 kostar 498kr. veldi fina. sitter med kemiboken framför mig. fattar verkligen nada. så hade tänkt se på avsnitt sex av solsidan som jag nyss laddade ner ist. tjing!

jag faller

överlycklig tjej som klarade biologiprovet. fick till och med nästan vg (starkt g alltså). efter skolan hade jag tänkt dra och lämna tbx mitt acne linne eftersom jag har ångrat mig. men när jag kolla på mitt kvitto var det försent. skit! är hemma på mitt hål nu. käkade just en as go macka made by me med ägg, kaviar, skinka och gurka. nu sitter jag och käka godis och chillar bara. bussen går om 30min så finns itt så mkt mer att göra än vänta.. när jag kommer hem blir det plugga. venne riktigt hur jag ska göra med engelskan.. annars blir det kemiplugg.

and i was like - fuck you and fuck her to

typ godmorgon. vaknade av ett sms klockan två idag. hade nog sovit än annars, hehe. men det kan nog bero på att vi såg på paranormal activity 2 igår. så när jag kom hem så vågade jag itt ha det mörkt omkring mig. så låg och såg på tv typ hela natten. haha! hade iaf en trevlig kväll med mina fina vänner igår. vi käkade middag på max, fanny färgade hår, vi drack varm o'boy med grädde och marshmallows, käka godis och såg på paranormal activity 2. ikv ska jag till jens. men först ska jag fixa mig (kom just ut ur duschen), käka middag och fixa mku:n.

för jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

kom ganska nyligen hem från dansen. var itt med på den eftersom jag fortfarande är sjuk. är typ på konstigt humör idag, fan! ska tbx till skolan snart. gruvar mig för att gå från stan till skolan. brrh! efter skolan tror jag att vi ska köpa saras present. sen blir det att gå förbi hemmakväll också, hehe. sitter och nöter veronica maggios nys låt, jag kommer, grym! nu ska jag gå och umgås med min syster som är här.

på skolan


har svenska lektion just nu. ingen gör nåt. ovanligt, not. på idrotten är det massage vilket passar mig utmärkt eftersom jag annars itt hade kunnat vara med eftersom jag fortfarande är sjukis. efter skolan ska jag hänga med pojken. vi får väl se vad vi hittar på. men jag är iaf fett sugen på lösviktsgodis. minns fan itt sist jag käka det. haha!

free as a bird high up in the sky



cause I'm in too deep, and I'm trying to keep, up above in my head, instead of going under

idag var det då biologiprov som sagt. provet var enkelt så jag hoppas jag iaf klarar det. blir överlycklig av ett g! somnade till typ femtioelva ggr på matten idag. ni vet när man somnar och vaknar i samma sekund av ett ryck. fett jobbigt! efter skolis drog jag en sväng på stan med josefine. köpte med mig hem ett snyggt acne linne (det sa klirr i kassan där alltså...) och ett par välbehövliga svarta jeans. dirr jag kom hem drog jag till malin och var barnvakt. så har myst och bråkat med sötisarna hela kvällen. just nu sitter jag och lyssnar på sum 41. dom har faktiskt endel grymma låtar. känner mig fortfarande sjuk, så skulle väldigt gärna vela bli frisk nu så jag orkar med skolan. har typ hur mkt som helst nu innan lovet. engelska redovisning, svenska redovisning, mku redovisning, kemi prov...missade säkert nå. och nu är det alltså nästan bara en vecka kvar, och jag har itt börjat med nå än. vill verkligen bara få slippa skolan nu och sovaaaaaa tills jag känner mig frisk och pigg igen. nä nu ska jag ta och testa mina nya kläder och sedan gå och sova.

20110215

igår var det alla ♥-dag. då var jag såklart med jens och bara myste. men nu sitter jag här as stressad inför biologiprovet som är imorgon, är aaaaas svårt och har itt börjat plugga än. fu janne! pappa sa nyss att han ska till malin klockan fyra. så fu pappa! för nu kommer jag itt kunna plugga för nu måste jag såklart följa med dit. nämen vafan, om man sku ta fram finbiologiboken nurå lixom.

bara för bra


life is a mystery

inatt fick jag itt mkt sömn.. somnade as sent sen har jag vaknat minst femtioelva ggr bara för att jag behövt hosta. hojja! nu hade jag tänkt börja plugga lite inför biologin. typ. kanske. om jag orkar. känner mig fan sämre och sämre för varje dag. det här suger fan kamelsnabel! och nån gång sent ikv så kommer jens hit - gilla! och idag fyller emmmmsi år, så grattis till henne!

grattis mormor

ge mig sommar - sand mellan tårna, alldeles för varma dagar, solbränna
och mysiga utekvällar!
idag fyller min mormor 79år. jag känner mig jättedum som itt orkar komma
och gratta henne, men jag mår verkligen askasst idag. imorse steg jag upp
med jens, vilket kändes asjobbigt! men sen då han drog klockan åtta så gick
jag och la mig igen, och vakade klockan två igen, hehe. håller på att ladda ner
solsidan just nu, får se hur det går med det för det verkar rätt segt...

20110210

snart kommer jens hit. som jag sagt tidigare. det är behövligt. behöver bli uppmuntrad.
bli glad. för just nu känner jag mig bara irriterad och arg.

try, fall, get up

idag har jag faktiskt städat i mitt rum. tänkte att jag nog aldrig blir friskt i ett rum med en centimeter damm överallt. så nu är det fint och luktar gott här. najs! mår bättre idag också, förutom att min hals är dummis och att jag har ont lite överallt. ikv ska jag ta en prommis till emma och hämta lite böcker och sen kommer jens hit också. blir väl att ladda ner nån film
då och bara mysa.

I know the chance is we won't make it, but if we don't take it, there's no chance for us at all

ville bara säga att ''love and other drugs'' var sjukt bra. sen har jag dragit en annan favorit i repris, ''american history x'', som också är sjukt bra. annars så har jag dragis en pn i fyra timmar, knarkat alvedon och bara itt gjort nånting alls. blir nog mest troligt inge skola för mig imorgon heller. så man kan säga att jag har helg nu eftersom jag är ledig på fredag. nice! fast helt ärligt, jag hade mkt hellre varit frisk. nu ska jag försöka sova, natti!

20110209

idag stannade jag hemma från skolan för jag känner mig itt alls kry. fick nyss nå röda prickar under min hals som kliar....eh? iaf så håller jag på att ladda ner ''love and other drugs'' just nu. så den blir det att lägga sig i sängen och se snart.

20110208

jag vill ha nån cool tatuering när jag fyller 18år, men venne riktigt vad (en text iaf) och vart.
jag har gått och blitt en sjuk tjej. så därför har jag nu tid att blogga eftersom jag skippa tjejjouren och arl:en. så nu väntar jag bara på att jens ska dyka upp om typ femtioelva år och ta hand om mig. jag taggar iaf på att itt vara sjuk imorgon. så är planen iaf. så jag hoppas det itt är nå allvarligt jag fått, som till exempel influensan eller nå annat hemskt.. så ja, nu blir det att fortsätta sitta och må illa, ha ont precis överallt och typ ha feberatacker och lyssna på musik i väntan på att något ska hända.

kloka ord


''happiness is an attitude. we either make ourselves down and miserable, or happy and strong. the amount of work is the same.''

tomorrow is another day

ska snart gå och sova. men innan det hade jag tänkt berätta om morgondagen eftersom jag itt kommer blogga nå då. för imorgon blir det full rulle - engelska, matte, labb, tjejjouren, arl-redovisning, fanny ska fixa min lugg, 70års firande för åke och sedan vidare till jens. natti! (och jag vet att klockan itt är nå mkt, men det skiter jag i när jag är trött!)

love and other drugs

jag vill gå och se ''love and other drugs''! frågan är nu bara vem jag ska få med mig
och vart jag ska få pengarna ifrån?..

but the way you play your game ain't fair

idag har jag skött om sjukispetter. varit på akuten med han och så. stackarn är jätte sjuk och har astma, så han får nästan ingen luft. har satansjävlatråkigt just nu och är trött. kanske ska se på ''the tourist'' snart. sen sova!

20110206

"Missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or the
amount of time since you've talked. It's about that very moment when you're
doing something wishing they were right there with you".
"Missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or the amount of time since you've talked. It's about that very moment when you're doing something wishing they were right there with you".

lista

1. Är du kär? - ja 2. Har du snusat? - ja 3. Har du fimpat en cigg på nån annan? - nej 4. Har du legat i sängen bredvid en kille? - ja, mys 5. Har du blivit dumpad? - ja 6. Har du blivit slagen allvarligt? - vet itt 7. Tar du droger? - nejnej 9. har du pussat en tjej? - ja 10. Hatar du någon? - nej 11. Älskar du någon? - jag älskar många 12. Har några av dina vänner svikit dig? - ja 13. Har du djur? - ja, en hundis 14. Har du legat brevid en tjej i sängen? - ja 16. Gillar du orange? - oftast itt, men det kan vara fint ibland 18. Har du nån sjukdom? - nej 19. Har du skämt ut dig för den du gillar? ja 20. Har du en gris? - nej 21. Har du en plattång? - självklart! 22. Har du en bror? - ja 23. Har du sjukt bra humor? - klart jag tycker den är bra 24. Är du brunett? - ftw 25. Gillar du att stå i duschen flera timmar? - itt flera, men länge 26. Röker du? - nej 27. Har du en hund? - ja 28. Har du skilda föräldrar? - nej 29. Har du gått på simskola? - ja, har tävlat i simning till och med, deniiiiiii 30. Har du sagt bög till en kille? - ja 31. Har du sagt fitta till en tjej? - ja 32. Har du fuskat? - ja 33. Har du en teve på ditt rum? - ja 34. Har du Lunar? - haha, lunar...nä, tror den är borttagen 35. Har du MSN? -  antalle 36. Har du en syster? - ja 37. Har du bruna ögon? - helbruna, ja 38. Gillar du att fota? - ja, ibland 39. Har du sett dig själv brinna? - nej 40. Hjälper du dina vänner? - självklart 41. Gillar du tacos? - ja, åt precis det btw 42. Tycker du att du är söt? - nej 43. Har du dansat? - ja 44. Har du spelat fotboll? - ja 45. Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - asså äkta vet jag itt, men kärlek vid första ögonkaftet iaf 46. Kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - ja 47. Har du ätit sniglar? - nej 48. Äger du en locktång? - nej 49. Gillar du att tugga tuggummi? - ja 50. Borstar du tänderna varje morron och kväll? - ja 51. Gillar du kläder? - jag älskar att köpa nya kläder, har dock itt pengar för det.. 52. Hatar du falska vänner? - ja! 53. Gillar du räkna matte? - men skjut mig! 54. Älskar du någon nu? - ja 55: Har du gråtit inför en vän? - ja 56. Kan du sjunga? - nej 57. Har du sett nån död? - nej 58. Säger du vad du vill? - beror på 59. Svär du mycket? - ja, hehe 60. Vad är ditt hela namn? - maria therese lundmark 61. Kan du tala spanska? - läst spanska i sjuan och ettan, så kan väl lite enkla fraser iaf 62. Är du kortare än 1.60 - nej 63. Älskar du sommaren? - ooooja! 64. Älskar du vintern? - när det är bra väder och man gör nå kul så 65. Har du mer än 6 par skor? vet itt 66. Brukar du sjunga när du är i duschen? - nej 67. Har du hoppat ut ifrån ett fönster? - ja 68. Har du mer än 3 par mjukisbyxor? - tror itt det 69. Gillar du att städa? - nej, men kul att ha fint 70. Gillar du att sova länge? - ja! 71. Har du vart med om en olycka? - ja 72. Är du förvirrad? - oftast 73. Har du mer än 6 par byxor? - ja 74. Har du förlorat en vän? - ja 75. Gillar du att shoppa? - ja! 76. Har du varit i paris? - nej 77. Gillar du ormar? - nej, läskiga varelser 78. Klarar du dej själv? - beror på hur man menar 79. Har du lagat mat? - ja, gjorde en trerätters igår 80. Är du klantig? - typ 81. Har du foppatoffler? - ja 82. Har du mer än 20 låtar på din data? - ja, många mer än så 83. Sminkar du dej innan skolan? -ja 84. Har du träffat en kändis? - ja 85. Har du mer än 7 par nagelack? - ja 86. Har du busringt? - haha, jämt förr 87. Har du skällt på din bror? - många ggr 88. Har du en vän som skiter i dig? - nej, tror jag itt 89. Har du velat göra saker men vågar inte? - ja 90. Sover du med nått gosedjur? - nej 91. Har du åkt nånstans utan att du får? - ja 92. Vill du bara bort ibland? - men ja! 93. Har du tältat? - ja, mysigt 94. Har du bränt dig? - ja 95. Har du lekt med levande ljus? - ja 96. Har du lekt anden i glaset? - ja 97. Skäms du ibland? - typ 98. Bor du i skåne? - nej 99. gillar du hip hop/rap musik? - nej 100. Är du på sista frågan nu? - nej, hälften kvar 101. Är du singel? - nej 102. Har du åkt flygplan nån gång? - fyra ggr 103. Har du kul just nu? - verkligen itt! 104. Är du blyg? - tyvärr 105. Har du svarat ärligt på alla frågor? - ja 106. Vad har du ätit idag? - gröt, skråvmål och tacos 107. Har du cam? - ja 108. Vilken film såg du senast? - ''the dukes of hazzard'' började jag se igår, men orkade aldrig se klart 109. Och med vem var det? - jens 110. Brukar du lita på folk? - nej, har svårt för det 111. Har du blivit sviken? -  ja 112. Vad är din största önskan nu? - har många önskningar just nu 113. Vem saknar du? - vet itt riktigt 114. Vem vill du ringa just nu? -  ingen 115. Och varför? - för att jag itt har lust att prata med nån just nu 116. Hur ofta sitter du vid datorn - blir väl några timmar per dag 117. Vad har du gjort idag? - vaknat upp med jens, farit till malin, varit på akuten med petter och nu är jag hemma och tråkar 118. Vad var det senaste du köpte? - godis 119. När var det? - när jag och jonas väntade på bussen 120. Var det kul? - nej, för busstabellen var fel på internet så höll på att frysa ihjäl 121. Hur mycket pengar spenderar du på kläder i månaden? - det är olika 122. Är utseende viktigt för dig? - personlighet är viktigast 123. Har du någon vän du litar på till 100%? - ja, typ 124. När var du i skolan sist? - i fredags 125. Är du blond? - nej 126. Vill du vara blond? - hade varit kul att testa, men skulle itt passa i det 127. Vad ser du ifram emot? - att få vara ledig nösta fredag 128. Har du smink just nu? - bara fonda 129. Vad har du för kläder just nu? - underkläder, mjukisbraller och stor t-shirt 130. Vart sitter du just nu? - halvligger i min skrivbortsstol 131. Om du kollar till höger, vad ser du? en spegel, alltså mig själv 132. Vad vill du ha just nu? - en paus från verkligheten 133. Gillar du simpsons? - nej 134. Har du blogg? - verkar så 135. Favoritfärg på kläder? - svart 136. Senaste låt du lyssna på? - jag kan inte skilja på - melissa horn 137. När grät du senast? - minns itt, men nära idag när jag fick panik 138. Och varför? - för att petter skrek att han itt fick nån luft :( 139. Har du slagit en kille mellan benen på allvar? - ja 140. Förtjänade han det? - haha, tydligen 141. Ett datum du alltid kommer minnas? - 930505 142. Varför just de datumet? - för att då föddes jag, hehe 143. När fyller du år? - 0505 144. Hur mycket pengar har du nu? - ingen aning, några hundringar hoppas jag 145. Vart får du pengar ifrån? - studiebidrag 146. Är du bortskämd? - nej, tycker jag itt 147. Vill du ha barn? - ooja, hihi 148. Är du i skuld? - nej 149. Vad hade du för skor idag? - mina nyaste, venne vad dom kallas 150. Vad heter du på bilddagboken? -  thereselundmark 151. Något du vill göra just nu? - sova 152. Bråkar du och din mamma? - itt för tillfället, men ofta 154. Vem är 6e online på msn just nu? - arash 155. Hur många är online på msn? - 21 156. Hur många är offline? - venne, men väldigt många iaf 157. När går du upp när du ska till skolan? - klockan sex 158. När börjar du skolan på morgonen? - kvart över åtta varenda.jävla.fucking.satans.dag.... 159. Har du fått något mvg? - ja 160. Har du fått något vg? - ja 161. Har du fått något g? - ja 162. Har du fått något ig? - ja 163.Har du legat på sjukhuset senaste halvåret - nej 164. Varför? - 165. Hur mår du just nu? - trött och less 167. Hur ofta duschar du? - varje dag 168. Rakar du benen? - klart 169. En person du saknar - ingen speciell 170. En person du skulle kunna göra allt för - dom närmaste 171. Chattar du med ngn just nu? - nej 172. Vem? - 173. Vad pratar ni om? - 174. När hånglade du senast med nån? - imorse 175. Och med vem? jens 176. Vad föredrar du, smsa eller ringa? - ringa 177. Hur många smsar du med nu? - ingen 178. Vad är klockan just nu? - 19.01 179. Är du mörkrädd? - ibland 180. Har du varit på Liseberg i år? - nej 181. Beskriv dig själv med tre ord - snäll, omtänksam och svårt för att öppna upp mig inför folk 182. Är du allergisk mot något? - nej 183. tar du mediciner mot något - mot att itt bli med barn, haha 184. Vad har du för mobil? - venne vad den heter 185. Är den bra? - nej 186. Vilken färg har den - vit 187. Hur många hus har du bott i? - bara denna lägenhet 188. Vad har du för färger i ditt rum? - grått, vitt och lite småfärger överallt 189. När ska du sova? - itt allt för sent iaf 190. Har du haft utegångsförbud - väldigt ofta när jag var liten, busfrö som jag var, hehe 191. Ångrar du något i ditt liv? - ja, tyvärr 192. Var du en sprucken kondom? - hahaha, vem vet 193. Älskar dina föräldrar dig? - hoppas jag 194. Har socialen lagt sig i ditt liv? - nej 195. Vad är det för år? - tvåtusenelva 196. Vad är det för månad? - februari 197. Anser du dig själv som smart? - nej 198. Vad brukar folk kalla dig? - therese 199. Är du en bitch? - haha, kanske det 200. Sista frågan, hur gammal är du ? - 17, snart 18, wooooooooooop!

stort grattis till dig som orkade läsa igenom allt, haha!

20110205

igår klippte jag lugg. känns sjukt konstigt.. snart kommer jens hit. då ska vi dra till malin dirr.  jag och sanna ska göra trerättersmiddag idag och bjuda malin, petter, mamma, pappa, jonas och jens. sen tror jag nog att vi ska kika lite på mellodifetivalen ikv också. fett bra dag!

it's like an angel sighing

provet gick typ bra igår, så det känns super! sen kom jens till mig dirr jag slutade. så var med han hela dagen igår och bara tog det lugnt. imorse hade jag dansuppvisning på dansen. det sög ju typ. nu har jag hål. eller mitt hål slutar snart, för mig buss går 11.38. då blir det matte och engelska sen slutar jag = helg! då ska jag med några och köpa en sak åt sara. sedan på kvällen blir det att hänga med tjejerna. gr8!

20110202

var och tog blogprov idag som sagt. var tvungen att ta i båda armarna eftersom den första blev fuckat och spänna som fan så det gjorde så jävla ont. haha.. annars gick det väl rätt bra. blev ju belönad av pappsen på frasses efteråt, hihi. på dirren efter skolan drog jag till malin och var barnvakt och sanna och petter. hjärta på dom! ♥ kom nyligen hem. och nu ska jag börja plugga inför mkuprovet. typ. ska gå och lägga mig i sängen och läsa igenom lite sen sova. pömsig som jag är (menar då trött!).

who will be there to take my place

idag fick vi sluta 12.00 eftersom lärarna skulle på nå grejs. det kändes fett najs! så har suttit med mku:n ungefär ända sen jag kom hem. men nu är jag less. och klockan är itt ens mkt. tråk! efter middagen ska jag nog till min syster och gosa med barnen ett tag, var ett tag sen jag såg dom nu. hihi, saknar dom små! (a) sen ska jag iaf till jens och fortsätta mysa. och imorgon ska jag och ta blodprover. uuuuh. jag hatar nålar. kommer typ dö.

RSS 2.0