dålig dag

jobbet sög. är på jätte dåligt humör. suttit vid datan hela dagen efter jobbet och dött av tristess. men imorgon blir jag ensam hemma och på lördag blir det partaiiii på pdol med fina flickor. och så är det ju bara jobb imorgon och sen helg. hur skönt som hellst!!!

volbeat - still counting

counting all the assholes in the room
well I´m definitely not alone, well I´m not alone
you´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
well that´s just like me yoohoo and I know you too
mr. perfect don´t exist my little friend
and I tell you it again, and I do it again
counting all the assholes in the room,
well I´m definitely not alone, well I´m not alone
look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again

thomas stenström - detsamma

..och du kan tolka det hur du vill
och vi kan fortsätta stå still
vi kan låtsas som ingenting
men vi ljuger för oss själva nu
finns inga vinnare i lekar för två
inga vinnare det é bara så
å om allting skulle falla imorn så vill jag veta att du visste hur jag kände det då
är det uppenbart för dig?
det känns så uppenbart för mig!
är det uppenbart för dig?
för om det innebär att du och jag
aldrig mötte morgondan
så vill jag veta att du kände om känslorna var sanna
känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig?


20110726

såg just på ''super size vs super skinny'', rätt sjukt att det kan gå sådär långt att man kan bli så tjock eller så smal. en sjukt trött therese ska gå och sova nu. börjar klockan 8 imorgon. efter jobbet ska jag försöka orka och kunna träna. har itt tränat på flera månader typ. dåligt! men har nå skit i min axel så får se om jag ens kan, får så jävla ont av att bara röra armen typ. så efter jobbet är det just så jag kan cykla hem typ. men jag ska träna! och efter det drar jag och hjärtat mitt hem till mig och bara glor på hp resten av dagen/kvällen och myser.

att dammsuga

jag är riktigt slarvig med att städa i mitt rum. har alltid en massa damm överallt. men nu tog jag tag i det och dammsög och dammtorka mitt rum. men då jag väl var klar så rev jag ner min glaslampa så det for glas över hela mitt golv. jag blev alltså tvungen att dammsuga mitt rum två ggr på raken. hur jobbigt var itt det då? åh!

we only said good-bye with words. I died a hundred times. you go back to her, and I go back to black.

idag begravs amy winehouse. gillar verkligen hennes låtar, stil och texter. rip.

bildbomb

var bra längesen jag skrev här nu. har hunnit umgås med vänner, mysa med min pojkvän, träffa min faster, varit på gullöfesten, fisketävling, vara i stugan och bara haft det asbra. men nu i måndags började jag jobba...sämre! sjukt tråkigt jobb, annars är det rätt chillt. här kommer lite bilder från stugan;
på g till stranden.
sanna grillar med schweizare.
pappas högstadieskola.
sanna på fisketävlingen.
sötisarna på kottaket.
uppträdande på byafesten.

20110714

igår for mina päron och bror till stugis. så nu är jag ensam hemma. jens gör mig sällskap för det mesta som tur är. ikv har jag haft middag och häng med tjejerna här hemma hos mig. men nu har alla farit och jag är helt ensam hemma. jag och jens råkade se på paranormal activity 2 för nån kväll sen. så jag är as rädd. vågar itt ens gå på toa, fast jag verkligen behöver göra det!!! men får försöka hålla mig tills jens kommer, om typ 1h....annars då? kanske stranden imorgon och fest på lördag. och jag och jens firar förövrigt också 2.5år med varann på lördag, fint! blir att dra till stugan nästa vecka också, eventuellt på onsdag med min syster.

..but I thought you said summer is going to take the pain away

hemma igen. är typ väldigt mkt borta denna sommar känns det som. iaf så kom jag hem väldigt sent från stugan igår (idag), klockan 00.30. så blev bara att gå och sova på dirren. och idag vet jag ej vad som händer, om det händer nå alls, för alla bara jobbar eller är bortresta. men på torsdag blir det häng med brudarna iaf! blir ensam hemma i veckan också, eventuellt redan imorgon. skönt!! kan ju dra en snabb sumering om vad som hänt i stugan; båtturer, sova i husvagn, fisketävling i pjesker, bus med martina och felicia och sen har det varit svinbra väder. så gissa vad....jo, jag har bränt mig....igen!

hemma

har haft en helt galen vecka i borlänge med massa härligt folk. har såklart sett på massa bra artister, men dom bästa tror jag var kings of leon, journey och mando diao. men trots hur kul vi haft det så är det ändå fruktansvärt skönt att vara hemma. borta bra, men hemma bäst som sagt. har bränt mig på hela kroppen också, så har redan hunnit börja lösa hud, så är typ fläcklig.... snart kommer min pojk hem med tåget också, då ska jag dra iväg till han och bara ta det superlugnt hela kvällen. och på torsdag tar vi bussen upp till min stuga. bilder kommer då jag fått av dom som tog några, för tyvärr så tog jag itt en ända bild...hehe!

RSS 2.0