''Shit, de kommer nån!''

I fredags var de ju som sagt första dagen med den nya klassen (NV1A), de gick bra såklart. Hade bara två lektioner, så de var chill. På kvällen drog jag till hemmakväll och mötte Amanda. Där blev de att hyra 5 filmer och köpa godis och cola. Efter de begav vi oss till mig och såg på filmerna och så. Dock såg vi itt alla, och en av dom var riktigt läskig. Typ vid ett tiden så följde jag med Amanda en bit hem. Sen då jag sku cykla hem så blev jag så jävla rädd för min egen skugga som bara dök upp i skogen helt plöstligt så jag höll på att hoppa av cykeln ;D maha!
Idag (lördag) så sov jag till 16.00 då min syster kom och tvinga mig stiga upp, hehe. Då duscha jag iaf och så och fixa, sen kom Josse förbi och vi tog våra hojjar och begav oss mot Mimmi. Där blev de massa fjant med Mimmi, Elin och Josse. Drog förbi willy's en snabbis också, där blev de att köpa en cola. Lite senare drog vi på prommis genom stan typ, sen tbx till Mimmi och chilla.
Kom typ nyss hem. Så nu blire snart att sova typ. Eller ja, typ nu. Imorgon får jag se om jag drar till Överkalix eller om jag är med Jens..
G'natt! ♥

goda nyheter

Igår fick jag och Emmsiii veta att vi får byta klass. Så redan idag har vi vår första dag med klass NV1A, de blir nog super. Dock är schemat något sämre, men de är itt mkt som skiljer. Fick också veta att de kommer att komma en nybörjargrupp i spanska, så nu har jag ett språk också. Men dock finns de itt med på schemat än, men de lär säkert bli då tyska nybörjargruppen har sina pass.
Iaf så drog jag till Jens på dirren efter skolan igår, sen var jag hos han till nio ungefär. Myspysigt.
Nä nu ska jag väl sitta och chilla här ett tag till, min buss går itt förrän 08.55 och jag börjar 09.40.
Puss! ♥


Fan va dåligt man såg, men iaf så äre här mitt nya schema.

lönen har kommit

http://www.nattklubbsparty.devote.se/  -  dit bire nog att dra med nå gäng.
Idag var jag med Amanda efter skolan. Vi följde först med Elin till tandläkaren (höhö), sen gick på stan (pytte)lite. Sedan tog vi bussen till björx. Där har vi inhandlat godis, spelat tennis och varit ut en sväng med Xindy. Skulle gå med henne till agility barnan, men då vare redan några hundar där... Sen kom mamma och hämta mig iaf.
Nu sitter jag och slöar med godis, och så försöker jag få igång trådlöst internet på min skoldata, men de går itt nå bra. Men Emma sku snart logga in på msn och förklara hur man gör :) Om hon nu itt glömde de... haha ;)
Idag kom min lön också från sommarjobbet :D Så tidigast imorgon kan jag hämta ut den, men de tar jag nog nån annan dag iaf. YEY!
Bye! ♥

dag 3

Face book; Therese Lundmark, Luleå. Där finns jag numer rätt mkt. Lägg till som vän vettja.
Nu blire snart att ta bussen för första ggn till skolan. Typ lite läskigt, för jag venne riktigt hur långt innan jag måste åka osv så jag kommer i tid. Men sånt lär man väl sig sen.
Imorgon får jag och Emma veta om vi får byta klass. Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas....!!!!!!!
Efter skolan blire häng med Amandis. Får väl se vad vi hittar på då.
Ha en bra dag allesammans! ♥

åh, läxa redaaaaaaaan!

Nu ska jag ta tag i min matte läxa. Kul, not!

Han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.
Han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dig.
Han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är.
Han som uppskattar dig och allt du gör för honom.
Han som håller dig i handen när alla andra ser på.
Han som verkligen lever för endast dina kyssar.
Han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.
Han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.
Han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig.
Han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.
Han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.
Han som ringer upp dig varje gång du lagt på även fast ni har bråkat.
Han som aldrig lämnar dig.
det är han som är din dröm.


skoldag 2 snart

Jag svär om jag bara kan klara idag, ska jag ta mig i kragen och vara så glad.
För the botten är nådd.
Hur långt kan man gå?
Hur lågt kan man sjunka?
Hur kasst kan man må?
Kändes förjävligt innan men de börjar bli lite bättre nu min vän.
Om jag tappar fästet och trillar ner, ska jag klättra upp igen


Igår vare ju som sagt första skoldagen. Vi fick veta våra klasser och sen fick vi massa papper och så. Sen gick vi en liten runda i skolan för att lära oss hitta där. Men jag känner mig fortfarande lika lost där inne ;D Jag och Emma ska dock byta klass.
Efter skolan drog jag med Josse på stan. Köpte lite skolgrejer och en ny väska.
Nu snart bär de av till skoldag 2. Idag börjar vi lite smått med schemat också -.- Men vi får också våra datorer (y)
Kram! ♥

.

sommarlovet är nu slut mina vänner

Tjabilidabba!
Ja som sagt - i fredags kom Jens hit på kvällen, sen har han varit här hela helgen. Har varit massa mys och så, förutom igår då vi var på prommis - Jag, Jens och mamma käkade fyra små rätter till middag, sen efter maten drog jag och Jens ut på en prommis. Så kom jag på att vi kunde gå en sväng förbi Malin (hon bor på hertz och jag på lövskatan, därför en bra bit), så jag skicka ett sms och fråga om dom var hemma men fick inget svar. Men så gick vi iaf, och då vi nästan var hos henne så får jag ett sms: ''Vi är inte hemma.'' Fatta less jag blev, för jag mådde så jävla illa att jag trodde att jag sku dö så jag orkade knappt gå + att jag hade hunne få skavsår på fötterna också. Gah Malinnnnnnnnnnnn! (Haha, hoppas ni antecknar ;)) Nämen, då vi väl kom hem igen slängde jag mig bara i sängen och dog för ett tag, för jag ville typ bara spy. Men sen gick de över. Annars har de väl itt hänt så mkt spec. Elr Mimmi och Josefine kom förbi i lördags (?) och våldgästa ett tag. Fick tre armband av Josse från turk :D
Ja, som sagt så drog Jens hem idag. Så då han drog ringde jag Virre på en g och drog med henne till Maouliiiiii (som jag kalla henne då jag itt kunde prata, typ ;D haha). Där blev de bus med Sannis och lite med Pettson :') Sen drog jag och Virre hem till henne. Sen drog vi till mig, då bidde de att vi gjorde en kladdkaka med marabou i och ciwi åvanpå, riktigt gott :) Sen har vi chillat på en del också.
Nu ska jag bara chillllllllllllllllllla! För imorgon börjar skolan, och jag är typ så häääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär lervös, elr kommer iaf att vara de imorgon på morgonen :( maha. Tur har jag ju som slipper dra dit själv iaf :) Men de suger att vi får veta klasserna först imorgon -.- Annars hade de ju fan itt varit lika nervigt... Jaja, chilla vare på schemat nu.
Bye, och lycka till alla på skolan imorgon! ;)♥



skin som den sol du är, låt hela världen se ditt vackra leende

Godkväll! (?)
Ja idag har jag städat in alla kläder i min garderob, bara de tog halv dan -.- haha. Sen drog jag ut med Mimmi och Elin. Vi drog till willy's där vi träffa Sara. Sen drog vi till Sara och hängde. Sen drog jag hem midnattstid.
Nu äre väl strax dags att sova, för imorgon väntar mig ännu mer städning, sen kommer Jens hit över helgen.. Ska bara käka upp min klubba först (a) maha.
Aja, godnatt! ♥

jag döljer min ondska

Du är 37% ond!
Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!

Fler test hittar du på testportalen.se



pokerkväll

Tja!
Idag steg jag upp klockan elva (bra gjort Therese) och fixa mig. Sen kom Virre med moppen klockan ett, så då begav vi oss till stan. På stan fick jag en jävla massa köpt... Kommer itt ens ihåg allt, men de kanske kommer bilder på lite grejer sen om jag ids. Iaf så träffa vi på min mor så då blev jag bjuden på hamburgare. Sen drog jag och Veronica till henne, sen till mig, sen till henne, sen till coop, sen till lulsundet (och tog lite kort typ), sen till henne, sen ut, sen till henne. Maha, då vet ni ;) Iaf kom Emilia och Angelica förbi lite senare på pokerkväll. Och ja, nyss kom jag hem, och snart äre väl dags att dejta jon blund elr nå. Imorgon väntar mig en massa städning iaf.. -.- Bajs!
Natti! ♥


dö ung eller lev för evigt

Fredag:
Jobbet gick super. Trodde dagen sku gå mega segt, men den rulla på bra. Efter sista rasten så fika vi alla och alla kände sig helt tjocka efter de (maha) så vi tog en kubb match efter allt fika. De gick ju som de gick dock ;)
Efter middan for jag och mamma och hämta upp Siv och sen Amanda, sen bar de av till stugan. Vi kom fram vid åtta tiden kanske. Då tog jag och Amanda en prommis i regnet ner till bryggorna och så. Då vi kom tbx till stugan genomblöta och frusna passade de bra att se en film och bara chilla. Sen sov vi i husvagnen.


Fikaknytis på jobbet ;)

Lördag:
Bidde att grilla hamburgare. Sen drog jag och Amanda ut och körde fyrhjuling. Jag tycker de är lika kul varje gång att bara ta nån liten väg man aldrig varit på förr och se vart den leder, maha. Iaf kom vi upp nästan på ett berg typ och så, de var kuligt! :) Grannen min blev dock itt lika glad som vi, hehe. Sen drog vi ut med båten en sväng också. De var meningen att vi sku hoppa från båten och bada, men jag och Amanda frös som fan redan i båten så vi hoppa över de. Men dock min galne bror hoppa bara i utan att ens fundera typ :o Haha, fyfan!
På kvällen kom Ann-Sofie och Bengt och deras hund Viggo. Då blev de surströmings-/kräftfest, supergott med kräftor. Dock åt jag så mkt att jag mådde illa resten av kvällen.. Vi chilla lite vid elden, lekte med Viggo och Casper och så, sen chilla vi med en film, sen sov. Dock var de minus grader den natten, så jag frös hela jävla natten :(

Söndag:
På söndagen chillade vi hela dagen typ - sov till halv tre, såg tv, käka och drog hem. Dock var hemresan itt så kul - pappa somna vid ratten, så ja.. OMG! Iaf så hände de itt mkt mer, jag hann väcka han i sista sekund ;p
På kvällen drog jag till Jens, han och jag hade vår 7 måndagers dag tsm idag :') Helt ofattbart, men jag har så enormt mkt tur att jag har honom :) Iaf chillade vi hela kvällen med film och så, sen bidde de såklart att jag sov där.

Måndag:
Jag och Jens vakna tidigt. Gjorde då hamburgare till lunch (Erkheikki grillen, maha ;). Till middag blev de buritos, gottit! :) Tog senare en prommis till konsum och köpte godis och så :) Sen mys med godis och film, sen sovaaaaa.

Tisdag:
Idag har jag bara vare hos Jens och tagit de lugnt. Drog hem vid fyra tiden. Sen dess jag komme hem har jag hunne städa lite i mitt rum (damsugit, damtorkat - bara själva städningen kvar), käkat och så. Snart ska jag försöka göra klart, elr iaf göra lite till i mitt rum. Imorgon blire stan med Veronica, behövs verkligen. Nu ska jag gå och muta min bror att gå och köpta vindruvor och choklad, blev så jävla sugen på foundur (a) Får väl se hur snäll Jonas är på en skala 1-10 idag då ;) haha.
Puss! ♥



5 dagar kvar! :o

drar till stugan idag

Godmorrn!
Igår bidde de icke nå bloggande, så jag tar en snabbis nu. Igår jobbade jag på som vanligt, och de sög som vanligt också. Efter jobbet duscha jag och käka frasse hambörgare och sen for jag till Jens, där blev jag till tio nästan. Då jag kom hem baka jag chokladbollar (försökte göra som A-Gs - mixa) till idag då alla ska bjuda på fika sista timmen (fika knytis), vi ska även spela lite kubb :)
Efter jobbet ska jag bara duscha, käka och packa sen far jag, Amanda och mamma till stugan (dom andra är redan där), de blir nog nice :) Men iaf så, jag kommer itt uppdatera nå förrän nästa vecka så, för jag kommer itt hem förrän på söndag. Men vi hörs när vi hörssssss.
Hugs! ♥




@ stugan


Bra blogg för dig som gillar R&B, house, hiphop, party och sån musik - http://lolasmusic.blogg.se/

skit dag - bra kväll

Hei!
Denna dag sög rejält - min data funka itt, de spöregna hela förmiddan, min mobil blev blöt och sluta funka, kom 45min försent till jobbet efter lunchen, mitt styre på cykeln låstnade, min pappa var helt dum i huvve, jag har gråtit i nästan en 1h, och sen just innan vi sku sluta jobbet så hörde vi alla ett jävla muller och sen såg vi att de var nåt som brann och explodera på andra sidan sjön. Så sista 10 minuterna blev de itt så mkt jobb ;)
Men dagen slutade iaf bra, och de är ju huvudsaken. Förutom att jag och pappa blev aldrig vänner innan han, Jonas och Casper drog till stugan.. Aja, min data funkar nu, min mobil har jag torkat så den funkar nu, mitt styre på cykeln sitter. Har bara jävligt ont i huvet nu, men de har jag haft i flera dagar nu :/ Kan ju bara säga att slyröjning är ingen hitt...
Ikv drog jag till Malin för jag var bjuden på middag där. Hennes första kille var där, dom har itt setts på typ 14år. Coolt att dom fortfarande har kontakt :) Iaf så var han jätte snäll osv.. Haha. Maten smaka gött den med. Lite senare kom Jenny och Martina, trevlans :) Martina är så förjävla söt, och hon blir bara större och större för varje gång man ser henne :')
Kom iaf hem vid nio tiden, och nu ska jag typ snart sova. Trött som fan, och igår somnade jag halv åtta ;D haha. Jobbet tar ju fan död på en, och den här dagen har itt varit så super bra heller, förutom kvällen då.
Aja, g'natt! ♥

grattis älskling i efterskott

Hej!
Igår orkade jag itt blogga då jag kom hem, så jag tar en snabbis nu.
Igår blev vi klara på Sundsgården, så idag ska vi börja vara på Gültzaudden och vara där och röja sly bara.. Efter jobbet for jag iaf på stan med Mimmi och Sara. Senare for jag till Jens och gratta han, 16år. Massa mys blev de också med film och sorbet :) Cyklade hem vid tio tiden iaf. Då jag kom hem satt jag vid datan ett tag, sen natta jag kudden.
Nu ska jag snart dra och möta Sara och Fanny vid malmuddsbron. Sen blire första dagen med sly röjning, hoppas de blir bättre än att ränsa ogräs hela dagarna.
Hörs! ♥


Älskar dig!

40 grader till sommarens värsta oväder

Hola!
I helgen har de varit ff hos mig, såå då har Jens varit och gjort mig sällskap. Mysigt :) Imorgon fyller han år också, och jag har itt köpt nå :/ Fast imorgon ska jag med Amanda på stan, då ska jag försöka inhandla lite grejs.
Ikv har jag varit med Veronica. Vi har varit ute och cyklat och så. Sen bidde jag hungrig, så jag köpte mig en barnbox på frasses ;) Smaskens!
Ja idag har de varit 40 grader i solen. Men nu helt plötsligt så vände de och blev världens oväder - åska, regt och typ storm. Haha, lite kul ändå ;) Ska snart till Maggan och Åke och käka blåbärspaj, då följer även Veronica med. Sen blire nog att dra en chill, för imorgon väntar jobbet...... Fan!
Pusshejjjjjjjjjjjjjjjjleverpastej! ♥


jobb och besök hos världens bästa syster&co

Godkväll!
Imorse tog de verkligen imot att fara till jobbet. Jag trodde de bara sku bli lättare och lättare ju längre man jobbat, men de blir bara svårare och svårare. Iaf så har jag bara ränsar mellan plattor och suttit i en jävla buske hela dagen. Fyfan.
Efter jobbet for jag som vanligen hem på dirren och duschade. Efter middan tog jag hojjen till hertz till min syster&co. Sanna var som vanligt ute och ranta och Petter hade just somna, så jag var med syster ett tag tills Petter vaknade. Fast då drog han också ut. Senare kom ungarna in och myste vid tv:en :) Sen börja de smådugga ute, så jag drog hem då vid halv åtta typ. Väl hemma har jag bara sutte vid datan. Ska typ gå och lägga mig snart ;p haha. Nämen, är sjukt trött vafan. Men vi höres!
Kyss! ♥


Lite längtar jag väl dit, men jag stannar hellre hemma.

jobb, bada - stek och cilleridill

Hallåja!
Idag har jag sutte inne i en buske nästan hela dagen på jobbet. De sög. Efter jobbet for jag till Gültza med jens. De var helt perfekt svalkande vatten, och helt perfekt sällskap också för den delen :) Vi tog och köpte oss en glass där också. Efter bad och lite stek så cyklade vi hem till varsitt. Hemma har jag itt alls gjort mkt, mest sutte vid datan. Nyss gjorde jag chokladbollar, för jag hade tänkt ta med mig till jobbet imorgon till rasterna ;) Men dom blev dock torra :( Men dom smakar gott iaf :)
I måndags då jag skrev att Josefine sku till turkland, jag var helt förvirrad och trodde de var onsdag då. Men iaf nu så, ha de bäst Korre-Korrelitooo bland turkarna! :D haha.
Nu ska jag chilla vidare, så ha de bra!
Peace! ♥

grattis kusinvitamin

Hola!
Jobbet sög som vanligt idag. Efter de for jag hem på dirren och duschade. Sen gick jag och satte mig vid datan, efter ett tag kände jag att jag knapps kunde hålla upp ögonen. Så jag la mig ner och somna ett tag, tills mamma kom och sa att maten var klar. Vi käkade tacos, mums. Ja, idag drog pappa, Jonas och Casper till stuga också, så nu äre bara jag och mamma hemma. Till helgen blir de ff här hemma, då kommer Jens hit typ :) Sen äre såhär att min kusin Marcus fyller 20år idag, enormt mkt grattis till han! :D
Nu ska jag typ sova elr nå, venne.
Pussis! ♥

jobbet snart, huvva

Godmorgon!
Ja nu ska jag snart dra till jobbet. Efter jobbet (skrev först skolan :o haha) blire nog chilla, elr om nån vill hitta på nå möjligtvis? (mp)
Jag tror Josefine drar till turkland idag också, så ha de bäst där borta nu gumman! :D
Okej, onödigt inlägg. Men hade itt nå bättre för mig.
Sköt om er! ♥


torsdag - måndag


Rixfm festival i Luleå.


Rixfm festival i Luleå.


Jahej!
Bilderna är från rixfm festivalen, blev tyvärr itt nå fler bilder. Iaf så var kvällen rätt tråkig, gick mest runt bara. Kom hem nån gång på natten, minns itt när, iaf för sent för de var jobbigt som fan att ta sig upp klockan sex för att dra till jobbet dan efter. Drog till Maggan och Åkes stuga efter jobbet iaf på fredan också. Där bidde de partiiiii för hela slanten. Jätte kul kväll vare, jag och några drog ut med båten sent också, mys :) Sen sov vi över där också.
På lördagen innan vi skulle dra hem tvinga Åke mig att övningsköra :o Haha, jag var så jävla nervös så jag höll på att börja grina fan ;D Jaja, de gick bättre än vad jag trodde de sku gå. Fick köra på tvåans växen t.o.m, men de där med att starta från stillastående hade jag lite problem med ;) Kul vare iaf, och kände mig sjukt stolt efteråt :D Sen for vi hem. Tog mig en snabbdusch och for sen till mormor och morfar på middag. Gott som vanligt. Min mormor är kung i köket ;) Efter de drog jag hem och fixa mig inför luleåkalaset. For sen och mötte Frida, så hitta vi en snodd cykel som vi då snodde igen och cyklade in till stan med. Dock var typ hjulen och sadeln helt lösa, så jag var som lite nervös på pakethållaren kan jag lova ;o Sen drog vi och träffa massa boys :) Kvällen var iaf jävla händelserik, fail och spännande. Haha, venne, men de var kul iaf :D Kom hem halv fyra, då däckade jag på dirren i sängen. På morgonen väckte min älskade pojkvän mig halv två och tyckte jag skulle vakna då :o Asså vafan, jag var ju som ganska trött då juuuuu. Haha, steg iaf upp så sötisen itt sku behöva vänta på mig så jävla länge. Elr ja, jag somnade om och steg upp nån gång mellan tre och fyra ;) Var sen ett tag med Petter och Sanna. Sen kom Jens hit, så då var jag med han :)))
Idag höll jag på att försova mig :o Men som tur var har jag en mamma som visste när jag sku upp, så hon kom och väckte mig, dock en halvtimma försent. Så jag fick skynda mig. Jobbet sög elefant snabel som vanligt. Vi sitter typ bara i jävla buskar och rensar bort skit. Man blir helt jävla cuttad juuu. Drog iaf med Amanda till Gültza efter jobbet och badade. Helskönt vare :) Har itt badat så mkt i sommar så :/ Sen solade vi på rätt länge också, höll nästan på att somna t.o.m ;D
Annars har de väl itt hänt så mkt mer sen sist. Ska försöka börja uppdatera bättre, men jag känner mig rätt slö med bloggen just nu och ni ursäktar. Men jag återkommer då jag ids iaf. Nu ska jag käka kladdkakan jag nyss bakade, mums :)
Pöss! ♥



Var aldrig så arg att du slutar älska!
För när ilskan försvinner så har du förlorat den du en gång älskade...


RSS 2.0