helgen

Hejsan!
Ja, då jag jag tbx då. Tänkte ta alla dagar från fredag till nu :)
Fredagen var typ helt knasig ;D Det började med att vi drog till teknikenshus där vi lekte omkring som att vi var nyfikna små ungar - sprängde i gruvan, lekte i helikoptern, och massa annat ;)  Sedan sköt vi vattenraketer, och jag lyckades bli blöt i ansiktet några ggr. Efter th drog jag, Mimmi, Josefine och Elin till max och tjocka i oss en hambörgare, men de räckte minsann itt med de, för vi gick sedan till hemmakväll och laddade med varsinn fet godispåse. Men vi var ju hurtiga på köpet - vi gick från stan till Mimmi och sedan till skolan.
Sedan var de klasskampen (cykla 2.1mil) vilket jag itt alls var så pepp på. Men de blev typ as kul tack vare Josefines klantighet ;) Haha, hon lyckades få sin kofta insnurrad i däcket så vi itt fick lös den. Så vi väntade in the dudes som hjälpte oss lös med den. Dom mecka på som bara den - slet, brände och skruva lös däcket och allt. Men efter ungefär en halvtimme kunde vi fortsätta våran långa färd, dock med en tröja mindre ;) mihi. Itt nog med de heller. På hemfärden ramlade först Olof som gjorde att Mentor också ramlade, sedan ramlade Arash och då började Mentor rå garva så han också ramlade. Annars hade vi bara allmänt kul :) Min klass är så sjukt störd och härlig :D Något jävla mkt jag kommer sakna dom då vi skiljs åt på skolavslutningen, jag menar sen när fan har vi haft en riktigt jävla rå tråkig lektion. Typ aldrig, alltid äre ju nånting ;)
På kvällen drog jag iaf till Jens och hade mysigt och kul, där blev jag kvar över natten också :)
lördag vaknade jag sida vid sida vid min älskling :') Vi chilla järnet, gick på prommis till sinken, käka go midda (grillat), myste på och stekte ute :) Sedan drog jag hem vid tolv på kvällen. Då gick jag typ nästan på dirren och la mig i sängen för jag var suriiiiiiiis.
Idag söndag blev jag väckt av att Josse som sms terra mig :( Haha, iaf så ville hon att jag skulle följa med henne och Elin ut. Så jag steg upp efter ett tag och fixa mig. Sedan kom J hit och vi cyklade då till E. Sedan cykla vi till Skogsvallen och såg på Js lillasysters match. Dock förlorade dom. Efter de cyklade vi till kvarren där jag inhandlade hallon sorbet, godis, cola och en korv. Mihi, storhandlarN ;) Sedan begav vi oss på våra fräna cyklar till alla och hämtade strandkittet och sedan begav vi oss till Lulsundet där vi stekte järnet medans nå jävligt äckliga turkar glodde sönder oss medans dom väldigt diskret (not) tog kort på oss :o Usch! Men då dom äntligen hade drage vågade vi oss upp och gå och känna på vattnet om vi vågade bada. Dock var de as jävla kallt i vattnet, så de blev itt nå av de ;) Då vi hade stekt klart så cyklade vi till max och köpte hambörgare, dock var itt nån av oss hungrig så vi bara satt där och mådde illa ;p haha. Men E var envis, för hon skulle sitta där tills hon blev hungrig, men hambörgaren hann bli kall så vi drog typ efter ett lååångt tag. Då cyklade E och J hem till sitt och jag hem till mormor och morfar. Där lekte jag med Casper ute, busig liten vovsing han är :) hihi. Iaf cyklade jag sedan hem med Jonas. Jävligt mkt cykling hare vare idag, men på de en jävla massa skit käk ;)
Nu sitter jag här och itt gör mkt. Kom nyss på att de var hk prov på tisdag och itt på onsdag. Och jag hade planerat endel efter de där provet. Blandannat att jag ska vara med Amanda imorgon och steka och så. Men jag kan kanske läsa lite på hk'n då också ;) (vilket itt kommer hända)  Men vi ska iaf kanske bada också, om vi vågar vill säga ;D Saknar henne iaf, de var ett tag sen :) igen....
Men iaf så ska jag chilla järnet här nu ett tag till, sen kanske jag ska läsa lite på hk'n (not!).
Bara allmänt om helgen så har den varit perfekt på många sätt och vis, men den har också varit skit jävla sämst. Är just nu så jävla ovän med mamma och pappa, och de suger :( Men jag är van... Skit samma! Mitt humör är iaf itt på topp just nu.
Bilder kommer senare från helgen :)
Pöss! ♥

Uppdatering:
     

Fler bilder kommer senare då jag fått tag på dom, för jag har itt nå fler ;p
Skicka gärna bilder till mig btw!

Uppdatering:


Från teknikenshus i fredags, i väntan på min far! :)
<3


jag diggar inte sånt här väder, men nu är det bättre iaf

Hej!
Idag på musiken spelade vi på vår låt som typ nästan är klar nu. Jag ska spela bas för jag är tuffing ;) haha!
På språkvalet satt jag typ och sociala och öva till svenska provet liiiiiite.
På no'n hade vi lab. Vi laba med ballonger och så typ ;D haha.
Sedan var de där jävla svenska provet då. Jag säger itt mer än skiiiiiiit!
Jag var itt alls pepp på att ha gympa för man typ blåste iväg då man gick ut, och så var de as kallt ute typ. Men iaf så blev gympan kulig :D Vi hade först boboll ett tag och sen brännboll :) Såklart vann ju mitt lag ;) haha.
Då jag kom hem duschade jag och sen fixa mig och käka. Sedan begav jag mig till Jens där jag tillbringat hela kvällen :) Vilket var kul och mysigt :)
Men nu ska jag typ gå och sova :o Trött som satan är jag. Och imorgon har jag att se fram emot teknikenshus hela förmiddan och sen på eftermiddan cykla 2.1mil -.- Haha, hoppas på bra väder :D Men de sägs ju att de ska bli de ;) Sedan blire staden med Korrelito. Men iaf, jag lär väl återkomma imorgon :) Om jag hinner, för sen ska jag dra till Jens och sover.
Nu ropar sängen!
Godnatt! ♥

varför måste du alltid förstöra?

Hejsan hoppsan!
Imorse då jag duschade blev jag as ur och de kändes som att jag skulle svimma. Så jag la mig ner på golvet och dog ett tag ;D Hatar när de blir sådär, de är så jävla obehagligt. Jag bör nog kolla upp mitt blodtryck :s
Iaf så som alla andra onsdagar denna period så började vi med svenska. Där hade Arash och Fanny sina engelska redovisningar på sina böcker och sen gick vi igenom lite skit till provet som är imorgon.
På musiken fick vi veta att vi typ ska spela in vår låt snart :o Så vi fick typ jäkt och börja skriva på som bara den. Jag och Mimmi gjorde noter till vår refreng och Mentor skrev text till refrengen :) De blev faktiskt rätt bra för att bara göre på en lektion. Men nu har vi bara text kvar att göra till verserna :o Ojoj! Vi kommer typ itt hinna med de. Men den får väl duga om itt annat som den är nu ;) mihi!
På no'n var de någon nördig åtta (förlåt J (a)) som snott vår sal så vi fick ta nån annan. Vi hade lite genomgångar bara och shit. Sen fick vi sluta tidigare eftersom att den salen var bokad till en annan klass egentingen.
På hk lektionen gjorde vi pizza. Jag och Fanny gjorde halva pizzan med köttfärs och andra halvan med skinka och ost typ. Gott!
Efter skolan drog jag, pappa och Jonas till Malin. Så som jag längtat efter henne och småfröna. Petter hade lärt sig cykla utan stödhjul igår och nu kom han i full fart som om han itt gjort annat ;) Så som jag skratta åt han, han är så liten och sen en liten cykel, passade liksom itt utan stödhjul :D Sötunge! Sanna var cool, fjortis, arg, boss och söter som vanligt ;) Malin typ ''Det blir jätte fint väder på lördag!'' Sanna bah *tummen upp*. Haha, jävla skit unge är vad hon är ;D Det blir kanske att dra och umgås med dom i det fina vädret på lördag för jag får itt följa till ikea på lördag för min störda far...
Sen har jag bara varit sur, lite ledsen och allmänt less på en viss person resten av dagen. Så jävla sjukt less jag blir på han. Gör jag nånsinn nånting rätt elr? :o IDIOT!
Iaf så äre prov i svenska imorgon, litteraturhistoria. Jag kommer typ få ig på grund av en viss person och för att jag itt kan nånting och har itt börjat plugga än.. Illa! Orkar itt, och vill itt på grund av den där idioten! Åh, va less jag är! :(
Ska väl läsa igenom skiten nu iaf. Men lär ju aldrig lära mig allt man ska kunna... Så typ ig iaf.
Pöss! ♥






Nu har tålamodet tagit slut
Jag måste stänga dörren
Jag orkar inte mer
Nu eller aldrig
Kan du förstå hur jag känner?
Jag kan inte förlåta dig och glömma
Om annat kan du bara drömma

äntligen klar

Tjooo!
Nu är jag äntligen klar med so'n :D Lite sådär i sista minut som vanligt ;) Men nu äre gjort iaf (y) :)
Iaf så på mentorstiden imorse kom Sus tbx :D Efterlängtad, jaao! Sen snacka vi lite om Niemisel, och de kaaanske ändå blir av :) Hoppas!
På hk'n fixade jag klart allt för min redovisning. Så det kanske blir redovisning imorgon elr nästa vecka på tisdag :)
På so'n satt jag och datanörda med min laptop, fast jag jobbade faktiskt lite :)
Sen på lunchen åt jag typ fem makaronisar. Jävla skit mat idag asså!
Sedan på spv så satt jag och läste ur ''om jag kunde drömma''. Fattar itt hur jag kunnat tage sånt upphåll från den, den är ju hur bra som hellst :D
På sista lektionen var de so. Om man ville fick man dra hem och arbeta, men jag tänkte att jag kommer ändå itt plugga om jag drar hem så jag stannar. Men de blev bara att jag stanna en halvtimma utan något gjort. Så jag drog hem och plugga ist. De gick typ as bra att plugga och jag blev klar helt tidigt :D Dock gjorde jag ju typ allt idag, vilket betyder att inlämningen itt blev nå bra. Men vafan, nu är den gjord iaf :)
Nu har jag tråkigt. Hade egentligen behövt plugga till svenska provet nu. Men jag hade planerat att so'n skulle ta hela kvällen så jag sket i att ta hem svenska grejset. Jaja, imorgon blir de stenhårt plugg på de. Nada liv just nu typ -.-
Kramis! ♥

kläder

Tänkte bara säga att jag beställt två klänningar, en t-shirt och ett par leggings från nelly.com nu :D
Får se hur de passar sen då.
Men egentligen skulle jag beställa igår, men jag ides itt. Och idag då jag skulle beställa hade fan tre klänningar hunne försvinna :o Surt! :(
Men de kan hända att en av klänningarna blir till skolavslutningen, om jag itt hittar nån annan och att den passar bra :)
Annars är allt annat som vanligt - itt bra.
Hugs! ♥


detta visste du inte om mig

(x) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(/) lyssnat på samma låt en hel natt - itt hela natten
(x) ätit godis istället för att gråta
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil - hehe (a)
(x) dissat någon som gillar/gillat mig - mohaha, säger jag bara ;) (a)
(x) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) varit svartsjuk
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
( ) tror på det övernaturliga
(x) har hatat mina föräldrar
(x) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) hatat min kropp och mitt utseende
(x) spelat gitarr
( ) sjunger i duschen
(x) har sett någon döende - huvva :(
(x) har vibrerat av nervositet
(x) tagit någon på asset
( ) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
( ) gillar inte då folk frågar mig saker
(/) drömmer ofta mardrömmar
( ) skulle kunna döda för någon
(x) skulle dö för någon
(x) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
(x) hånglat på hållplats/station
( ) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat mig framför ett fordon
( ) brutit kontakten med någon för en kyss
( ) tagit min kompis pojkvän
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
(x) kysst mej själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna - fuck you jonas! :(
(x) tuggat på ett grässtrå
( ) hållit i en orm
(x) trott att jag varit odödlig - typ :o
(x) kastat min telefon i väggen
(x) vaknat av att jag gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
( ) har sett en film mer än tjugo gånger
( ) kysser med öppna ögon
( ) gillar att städa
(x) har varit lunarnörd
(x) kan tre eller fler språk - kan och kan, men ja ;)
( ) har bra självförtroende
( ) tror på gud
(x) är en negativ jävel - ibland :/
( ) drömt att jag varit död - de går ju itt? man vaknar ju alltid just innan man dör ;p
( ) har aldrig druckit öl
( ) trivs med min kropp
(x) är dålig på att säga nej - ibland, rätt jobbigt faktiskt :/
(x) har någon gång känt dödslängtan
(/) avskyr matte - kul äre ju itt, men de funkar ;)
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(/) är emot abort - jag skulle typ itt klara av att göre iaf ;p
( ) faller nästan alltid för fel personer
(x) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
(x) gillar muskler
(x) hatar mjölk - blööh!
( ) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
(/) verkligen hatar att gå till tandläkaren - kul äre itt, men mest obehagligt äre då dom är där och pillar i munnen ;D
(x) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd - hehehohohihihaha :D
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta - aaaldeles för långt borta, och då snackar jag vänskap, det suger :(

Och en annan sak du itt visste om mig är att jag har skrivit liiite so nu. Men nu har jag gett upp. Tappade greppet om vad jag gjorde och gick upp och gjorde en kladdis ist. De verkar som att jag får stenhårt jävla plugga imorgon -.- :o De ska ju fan in på onsdag den här jävla skiten :( Skit, och så ska jag hinna med en jävla massa mer också. Döda mig!!!
Ha de bättre än mig! ♥

jag vill kunna leva, gå ut i det fina vädret

Hallåj!
Idag på no lektionen fick vi veta vårt nationella prov i fysiken, jag klarade de fan :D Hiho, nöjd! Fick också veta vad jag fick på kemi provet. Dess värre blev jag itt lika nöjd med de, men jag klarade de iaf :)
På språkvalet strök jag under allt som var viktigt till svenska provet och ritade lite (ser ut som en liten unge som ritat på händerna just nu ;D).
På idrotten var de konditionstest. Sprang lite mer än ett  helt varv, sen gick jag en bit. Stannade sammanlagt typ tre ggr -.- Men jag fick så jävla fucking ont i mina vader så jag typ itt kunde gå. Jaja, resultatet blev uselt också. Men vafan, de var första ggn jag sprang sen förra sommaren :o Så liksom, jag gjorde de iaf ;) haha.
Efter gympan drog jag hem för svenskan var inställd. Men nördarna Josefine, Mimmi och Elin ringde sedan och tvinga mig till Josse ;) haha. Vi lagade typ massa mat :o Mätt blev man då :) Sen ringde Sally och sa att vi visst skulle ha so, men vi var så jävla dumma så vi slapp frånvaro ;D Sedan kom Joshua, Arash, Ante och Olof och våldgästa ;) Dom kom och tiggde till sig några plättar och shit. Sedan gick vi ut och hoppa studsmatta och slamsa, vilket var mkt kul :) Sen drog dom andra till skolan och jag hem. För vi hade so lektion och jag måste ha datan och jag pallade itt ta med den till skolan. Så jag drog hem för att jobba ist. Men har dock itt komme igång än. Men ska bara skriva klart detta inlägg så lovar jag att börja plugga ;) Okej, hehe var nog itt nå mer nu ;)
So böckerna, here I come!
Kiss! ♥


om de är det du säger så, visst

Tju!
Imorse vaknade jag vid elva av att de var någon som ringde. Men itt fan orkade jag kliva upp och svara för att sedan få någon i luren som säger ''Hej! Är Jonas hemma?'', elr nå liknande. Men ''den'' som ringde vägrade nästan lägga på, för telefonen ringde as jävla läge så jag fick typ damp och grävde ner mig under täcket. Sedan somnade jag om och vaknade sedan med ett ryck halv fyra. Haha, blev rädd att familjen skulle komma hem när som hellst så jag hoppa upp ur sängen och städade undan och diskade och shit. Men då jag var klar gick jag ner till mitt rum och kollade mobilen och fick se ett fint sms från min bror ''Vi kommer hem vid åtta tiden typ''. Så jag hade kunnat ligga och dra mig ett tag. Men vafan, då vare gjort iaf.
Nu är jag itt hemma ensam lägre. Mor, far, bror och vovsing kom hem vid sju tiden. Då fick jag äntligen min efterlängtade hambörgare.
Efter jag hade käkat började jag plugga på mitt so arbete. Men såklart tappade jag greppet om vad jag höll på med och ist började med annat. Har iaf skrivit 1/3 A4 på datan ;p Mihi, snart blire mer plugg... trorja. Hur less får man va? Förlåt om jag tjatar, men jag är sjukt jävla less på skolan....!
Nu ska jag ta och gå och duscha ist iaf, sen får vi se vad jag orkar med...
Puss! ♥

drömma kan man ju

Just nu käns alltig så svårt, jobbigt och åt helvette.
Skolan har jag nästan gett upp.
Eller asså nej, men jag orkar itt med den längre.
Jag är helt slut och min hals är åt helvette.
Sen är de så mkt annat som döljer sig under ytan.
Sånt jag itt kan prata om.
Men även annat som bara gör mig deppig.
Snart kommer resten av familjen hem från en helg i stugan.
Saknar dom faktiskt lite.
Och de är ju itt direkt ofta jag saknar dom.
Ångrar mig också att jag itt följde med till stugan.
Hade varit sjukt kul - åka båt, fiska, köra fyrhjuling, dra till stranden och grilla och alla mysiga kvällar.
Känner att jag hade kanske behövt komma härifrån ett tag.
Bara komma till en helt annan miljö där man bara har kul och tar de lugnt.
Men nu är de försent att ändra sig.
Helgen är slut, men jag har haft en trevlig helt här hemma också.
Även om den varit ensam ibland.
Blir väl att dra till stugan nån gång efter skolavslutningen.
Då blir de att ta fram våran båt och shit.
Jag längtar.
Tänk er sommarlov - ingen tid att passa, göra vad man än vill och känner för, inget att tänka på (te.x läxor, prov och inlämningar)
How nice?
Hur nice som hellst.
Nu är de faktiskt bara 18 dagar kvar till den där helt underbara dagen - skolavslutningen.
Men den kommer nog vara jävligt jobbig också - måsta skiljas från massa bra människor.
Vissa har man ju gått med sen sexårs, ettan och mellanstadiet typ.
Jaja, nu ska jag sluta drömma.
Snart kommer familjen hem.
Då ska jag äntligen få lite mat i mig (har beställt hambörgare och cola;)
Sedan ska jag sätta mig ner och skriva om fucking jävla USAs historia till att bli ett industriland.
Och massa shit.
Ha de gött! ♥

påväg att vända på dygnet

Hejsan!
Jaha, då var jag tbx ;) haha. Igår kom ju Jens hit som sagt. Vi gick och hyrde film som vi sedan myste till :) Hiho, sedan sov vi typ.
Idag vaknade vi typ tolv. Käkade frulle och duschade då. Sedan bara tage de lugnt tills han drog hem vid fem tiden.
Ikv var de meningen att dra på fest. Men festen blev inställd. Så jag, Mimmi och Sara drog till stan och strosa runt ett tag i duggregnet, sedan gick vi till Mimmi och såg på film ist. Kom hem vid halv tre. De var typ helt härligt ute nu så jag hade typ gärna drage ut och hittat på någe nu. Men alla sover väl...
Jag är typ trött, men ändå itt ;p Orkar iaf itt sova. Fast jag venne vad jag annars ska göra. Itt nån rolig inne på msn, och ringa elr smsa nån nu vill jag itt heller så jag riskerar att väcka nån.
Iaf så kommer mamma, pappa, Jonas och Casper hem imorgon. Så jag måste städa här hemma innan dom kommer (a) Mihi, jag är itt så bra på att städa bort efter mig ;p
Men iaf så ska jag typ se tv, lyssna på musik och något nu. Venne, ska väl kanske försöka sova snart iaf.
Var gärna social den som är vaken :) (mp)
Natti! ♥

tråkigt, trött och sur

Hejsan!
Jag har itt komme igång med pluggandet än... Fast eftersom att jag ändå är ensam hemma (till söndag) så ska jag försöka plugga typ inatt. Men jag är redan jävligt trött :( Skit också! Men jag ska iaf försöka börja på mitt so arbete, då blire lättare sen. För början är ju typ alltid svårast. Jaja, usch! Jag blir bara så jävla sur på mig själv då jag itt gör som jag sagt att jag ska göra. Speciellt skolarbete. Jag gör alltid allt för att slippa undan dom. Och sen har jag as stessigt dan innan allt ska in.
Haha, onödigt inlägg ;p Men jag har bara så sjukt tråkigt, och jag vill itt plugga :(
bye! ♥

ensam hemma

Hejhej!
Imorse kom pappa och väckte mig och sa att vi skulle dra till stugan. Men jag har ju typ sagt tusen ggr att jag itt ska med, så han lät mig fortsätta sova. Men till mig hade dom sagt att dom skulle dra på fredagen. Så idag blir jag själver troligtvis. Men de är också lite bra för då kanske jag kan försöka få lite so arbete gjort, och lite annat om jag ids. Imorgon kommer iaf Jens hit och sover :) Så inatt måste jag sova själv :o Haha, jag tycker de fan är läskigt att sova hemma då man är helt själv i huset. För jag har ju mitt rum nere i källaren, och jag kan itt sova med nå ljust (svart i rummet ska de vara), så för minsta lilla ljud jag hör blir jag typ rädd ;D haha. Jag kanske har sett på för mkt skräckisar? ;p Jaja, om itt annat pluggar jag natten lång ;) or not!
Nu ska jag gå och duscha i vårt nya badrum för första ggn ;) mihi! Sedan ska jag ta allt mitt so material + laptopen till min säng och jobba. Och nu menar jag de verkligen också att jag ska jobba! (har liksom itt nå val längre)
Btw, mitt gratis sms tog slut idag :( så jag kanske itt svarar alltid.
Hejs! ♥


pontuscupen och stan

Yo0!
Idag började dagen med svenska. Vi gick typ bara igenom lite epoker och shit.
På musiken spelade vi bara på dom noter vi redan fixat till vår låt. Sen hann vi itt med så mkt mer för vi fick sen sluta tidigare efter som att de var pontuscup idag :) Cyklade dit och såg på lite matcher. På pontuscupen spelar man basket och innebandy mot andra skolor (i detta fall mötte vi tuna och bergviken). För varje gång en skola vinner en match får man 2p, och blire oavgjort får båda skolorna 1p. Förra året tog örnässkolan hela vinsten, men iår kom vi tvåa. Surt, vi förlorade med 1p mot tuna bara :( haha! Under en match gick jag och sa hej till Jens också :) hiho!
Då vi slutade gick jag med Mimmi och Emma på stan ett tag tills Amanda kom. Vi vandrade runt lite överallt. Jag köpte dock itt nå (var typ itt på stan humör ;p) men Amanda köpte ett snyggt nagelack :) Sedan begav vi oss till max och köpte varsitt minimål ;) Sedan kom Frida och satte sig ett tag och snacka på :) Trevlanstrevlans! Sedan hade jag den stora turen att de hade slutat regna då jag skulle cykla hem :D yeye!
Då jag kom hem var Malin hos oss :) Jag käkade lite mer mat (mest bara för att slippa undan plugget) och var med systeryster ett tag :) Min syster är bäst! :)
Men nu måste jag försöka plugga lite so. So kan gå och dö!
Pussis! ♥

skit på feriejobbet

Tjululuuu!
På mentorstiden snacka vi mest om Susann och sådär :/ Hemskt ju! :(
På hk'n gjorde vi klart alla frågor (skrev av facit ;) och såg på nån film ;p Den handlande om typ budget och om hur mkt de kostar för föräldrarna med barn och hur de är att flytta hemifrån och shit. Livet går ut på pengar typ -.- Och de suger!
Drog sedan på vår 5 minuters rast med Mimmi och Josefine till coop och köpte en super go choklad :D Men de var lugnt att vi kom försent till so'n för att vår lärare skulle ändå vara borta så vi skulle typ ha lektion för oss själva. Ist var rektorn och... Hm, vad ska vi kalla han? Rövskåran? haha. Ja iaf så var dom där och fixa med nånting. Gjorde nada på lektionen, bara smsa och tjocka med coklad (a)
På lunchen cyklade jag och Josefine hem till mig och hämtade min laptop som jag skulle ha till so lektionen. Fick då veta att jag fått mitt brev om feriejobbet. Jag fick tredje perioden inne i stan :( F-A-N! Min sommar är förstörd :(
På språkvalet drog jag och några ut och läste, elr jag läste tre sidor (y) mehe!
Sedan på so lektionen hade jag ju vare och hämtat min laptop för att jobba på den. Men då hade Robin tagit den bästa platsen för att kunna ha internet. Så jag fick muta med choklad, och då flytta han på sig på dirren ;) Hann packa utt datan och slå på den och fixa allt, men så kommer Diana (min engelska/svenska lärare) och säger att jag och några ska ha svenska muntliga. Jag hade bara bett om att få göra om de för att få höja mig. Från ett VG(-) höjde jag mig till ett helt VG ;) mihi! Duktiga vi var Mimmi (y) haha.
Efter vi slutat stannade jag kvar på elevensval och gjorde klart min klänning. Efter de drog jag hem med en bag som typ vägde ett ton -.- Sjukt jävla jobbigt de var, fick ont i min rygg och axel också :(
Då jag kom hem skulle jag plugga. Men icke de. Ist tråkade jag vid datan till Jens kom hit vid sex tiden. Vi tog en prommis till coop och köpte cola och sedan bara chilla på och så :)
Nu är jag hungrig. Ska nog gå och ta mig nå att käka innan jag går och sussar kudden.
Godnatt! ♥

varmt som satan i Luleå

Hej på er!
Idag har de vare över 30 grader i solen här i Luleå. Helt jävla underbart med värme asså. Dock gnällde jag rätt mkt på värmen ;) Men vafan, de var nästan för varmt. Liksom de går ju itt bada nu elr så om man nu itt vill frysa ihjäl. Iaf så fick jag sjuk lust att dra och bada, grilla och tälta nu nån kväll :D Någon som är på de? :) Skulle ju vara helt super nu då vädret är så underbart och mysigt :)
Jaja, iaf så missade jag no lektionen (elektrekemi preovet), så jag fick göra provet på språkvalet ist. De gick bättre än förväntat faktiskt :) Efter de cyklade jag hem, bytte om (till gympan, glömde nämligen att vi hade gympa idag), packa lite smått och cyklade till ip på en kvart. De ni! ;) haha. Sen hade vi brännboll på gympan, de var Ante som ledde gympan. Såklart vann mitt lag ;) Haha, nämen de var kuligt. Men förjävligt jobbigt, för värmen stekte typ sönder en -.- Okej, itt klaga på värmen nu (a)
På svenskan gick vi igenom renässansen lite, och sen fick vi gå ut och läsa lite. Då brännde jag mig lite, de gör lite ont nu :/ Fast är itt så röd längre iaf.
Sedan sista lektionen var so. Där gjorde jag nada. Sen berätta Sana att Susann har måstat sjukskriva sig för hennes syster är jätte sjuk :( Så nu kanske de itt blir nå Niemisel med klassen :( Bajs! Men vi ska nog fixa de där på någe sätt :) Skulle ju liksom vara kul att göra nå kul med klassen innan man skils åt :)
Efter skolan (halv jävla fyraaaa) drog jag och Josefine till Coop. Hon köpte glass och jag köpte en kall cola och lite godis ;) Sedan drog vi till henne och satte oss på gräset och käka och plugga lite grann. Sedan drog jag hem och käkade grillat :D Mums!
Nu bör jag göra klart hk frågorna som ska vara klara till imorgon. Men jävla Kastrull-Hitler har väl ändå glömt bort att man skulle ha gjort dom till idag. Hon är seriöst senil, och jag får damp på henne :o Haha, drygare finns fan itt ;D Jaja, vi får väl se vad jag orkar med ;) Har gjort lite frågor muntligt för jag orkade itt skriva, men men... Bajs på plugg och allt som har med skolan att göra! Sommarlov nu tack! (a)
Btw, jag vet typ massa folk som fått veta vilken period dom har feriejobb. Men jag har fan itt fått mitt jävla brev än :o De var väl garanterat jobb till alla? Åh, skit också. Hoppas jag får mitt brev snart.
Nu står jag inför ett väldigt svårt beslut. Faila på so inlämningen eller följa med till stugan i helgen? Jag ville stanna hemma tills jag fick veta att vi skulle ta fram båten och fyrhjuligen och allt shit nu :( Alltid då jag har allt utom tid med de. Fast jag lär nog ändå måsta stanna hemma. Men de hade varit sjukt skönt att dra till stugan också. Men vafan, skönt med ff hemma också ju ;)
Hejs! ♥


Längtar till stugan!

en jävligt lyckad helg

Hejsan!
Här var de dött. Men jag har helt enkelt itt haft tid med att blogga. Men nu hade jag iaf tänkt skriva lite kort om vad jag gjort under helgen :)
Fredag: Idag var de massa so och no på skolan. Men på no'n hade vi en konstig vikarie. Gjorde iaf nada på lektionerna, ist hade Jonas lite vattenkrig och shit ;D haha. På so'n gjorde jag faktiskt lite grann, skrev nästan ett helt A4 pappet (y) Sen var de även Sanas (min so lärare) födelsedag. 40år fyllde hon. Så hon var typ på bra humör, så vi drog till Coop på sista so lektionen där vi alla (hela klassen) blev bjudna på varsinn glass :D Hiho, snällis!
På kvällen drog jag, Fanny, Josefine, Mimmi, Emma och Elin till ormis och grillade massa gottigt, hambörgare, machmallows, pinnbröd och sen gotta vi på med annat också :) Sen cyklade vi in till stan där vi mötte några, sedan drog vi till nlv där vi mötte Maria som sedan hakade på till kvantum. Sen drog jag och Josefine till mig och hämtade lite grejs (för att jag skulle sova där), sen cyklade vi och hyrde film, och sedan begav vi oss till Josefine och såg på filmen :) Fast vi orkade itt se klart filmen för vi var så himlans trötta, så vi somnade typ vid ett elr nå :)
Lördag: Idag blev jag väckt av Josefine vid tolv elr nå ;p hiho! Vi umgicks ett tag och så och såg klart på filmen, sedan drog jag hem och duschade.
Vid typ sju drog jag till Jens :) Vi gick och hyrde film, sedan begav vi oss tbx till han och såg filmen och myste :) Idag har faktiskt jag och Jens vare tsm i 4 månader. Helt sjukt vad tiden går fort då man har kul och är lycklig :D Älskar dig Jens! <3
Sedan gick vi och sov vid ett elr nå.
Idag fyllde Elin 16år också, grattis! :D
Söndag: Imorse vaknade jag med Jens :) hihi. Iaf så har vi stekt ute rätt mkt idag. Helt sjukt varmt de var ute idag :D Sen har vi käkat hambörgare och chillat på :)
Ojoj! Nu rann klockan visst iväg (som vanligt). Måste plugga till kemi provet som är imorgon nu. Men iaf så var denna dag braao :D Kom typ hem vid 20.15 och så ;p
Pussis! ♥

       

take only what you need

Tjahej!
Idag var de jäktigt som fan på morgonen som valigt. Tog min fräna cykel till skolan 5min innan vi började. Räjsade till skolan ;) Och jag lyckades - jag kom i tid (y)
Iaf så började vi med musik. Den var skojsig, B-O är kul :D hiho! Jag spelade iaf bas, jag är cool ;)
På språkvalet gjorde jag några hk frågor, sen fick vi sluta 30 min tidigare (y)
På no'n var de lab. Vi dissikerade typ en hel gris. Nämen vi dissikerade ett hjärta, lunga och lever, och allt detta satt ihop i massa trådar och struprör och shit. Till och med en del av huvudet var med :o Usch!
På svenskan blev de att dra ut till kyrkogården och steka ;) haha. Men iaf så hade jag min engelska redovisning på min bok, det gick bajs... Sen stekte vi bara, och ''lyssnade'' på Dianas genomgång.
Efter de cyklade vi till gympan. Idag var de Mentor som ledde gympan, och de var riktigt skoj faktiskt. Fotboll och massa övningar :) Men jag har haft ont i ryggen hela dagen innan, men jag försökte iaf att vara med på gympan så gott som de gick. Men då de var 10 min kvar av lektionen fick jag gå och sätta mig för min rygg var hela jävla ond :( Hatare!
Då jag kom hem drog jag till M&Å och duschade :) Sen bara chilla järndet vid datan tills Jens kom :)
Nu for just Jens hem :( Men nu ska jag snart gå och lägga mig faktiskt ;) Så nu får ni njuta av lite härliga bilder tills vidadre ;) (Vidio kommer sen då jag komme på hur man gör :)
Godnatt! ♥

   

stress och lite mer stress

Detta har vi nu kvar att göra på skolan + lite annat som kommer hända:

V. 20
Fredag: nationella laboration i fysik
Lördag: Elin 16år!

V. 21
Måndag: NO prov i elektrokemi
Onsdag: pontuscupen
Torsdag: LOV!
Fredag: LOV!

V. 22
Onsdag: SO inlämning
Torsdag: prov i litteraturhistoria
Fredag: klasskampen (cykla 2mil)

V. 23
Måndag: SO redovisning
Tisdag: SO redovisning
Onsdag: elevensval
Torsdag: Josefine 16år!
Fredag: Jonas 13år! + LOV!

V.24
Måndag: reflektionsdag
Tisdag: skattjakt + avslutnings lunch + dra till Niemisel med klassen och övernatta
Onsdag: kommer hem
Torsdag: mentorsdag + avslutningsmiddag/avslutningsfest
Fredag: SKOLAVSLUTNING! <3

+ att jag har kvar att skriva en bok reflektion på språkvalet, och så har jag kvar min redovisning av min engelska bok, och så måste jag göra klart min klänning i slöjden.... Och kanske nå mer. Bajs!

Nu ska jag vara duktig flicka och plugga kemi ;)
Hugs! ♥

money makes the world go round

Hejhej!
Imorse drog Jonas iväg på klassresa. Han drog redan klockan kvart i sju. Jag trodde först att de var till gbg han skulle, men de var tydligen till nån ö utanför Malmö. Han kommer hem på lördag :) Tyst och skönt de kommer vara här hemma tills dess asså - skönt!
Råkade dock försova mig lite imorse också. Jag fick liksom välja mellan att gå på toa och komma försent, elr att vara pissnödig hela dagen och komma i tid till skolan. Jag valde att komma i tid eftersom att jag kommit lite för mkt försent på sistone tycker jag.
Vi började med en helt onödig svenska lektion (svenska lektionerna är onöööödiga i vår klass - gör nada, bara klagar och leker). Iaf så var de meningen att vi skulle vara två och två i en grupp (jag var med Jehna) och sedan skulle vi redovisa varsinn tid (?) (vi hade renässansen). Men ingen jävel ville ha de, så de slutade med att Diana (vår lärare) ska redovisa om alla såna där tids grejs. Men problemet är bara att ingen jävel lyssnar på henne, så vi kommer lära oss nada av de, och vi ska ha prov på alla tids grejs sen. Så enligt mig hade de varit bättre om vi hade redovisat själv. Men skitsamma, nu äre som de är.
På musike höll vi på med vår egna låt. Min grupp kom på fyra noter ;) Haha, så nu har vi iaf kommit igång ;D Sen spelade vi en låt, de var kuligt men svårt :)
På no'n fick jag veta vad jag fått på hela sammanställningen på matte nationella. Med besvikelse fick jag veta att jag bara hade fått G. Dock var de bara 7p från VG. Men de är de som stör mig typ, för hade jag bara varit lite mer seriös på proven så hade jag ju typ fått VG, och jag vill verkligen ha VG i slutbetyg i matten. Så om jag får tid så ska jag kanske göra nå extraarbete för att höja mig.
På hk'n blev de att tjocka på rejält ;) Vi gjorde en nyttig köttfärssås med pasta och grönsaker :) Gött de! Sen gjorde vi en efterrätt också. Minns itt vad de hette, men iaf så var de massa frukt med vit choklad på som man sedan satte in i ugnen. Till de hade vi sedan glass till. Hur gott som hellst var de! :D Fick sedan hemläxa att göra alla frågor i hk häftet -.-
Idag har jag nada för mig, så jag ska väl försöka läsa igenom kemin lite, sen kanske påbörja hk frågorna. Men kommer jag göra de? Njae, osäkert. Men jag måste!
Nu ska jag iaf fortsätta nöta musik, och annat kul på det underbara internet ett tag till :)
Puss! ♥

   

fotograferings kväll

Tjosan!
Ikv drog jag ut med Korrelito och tog maaaassa knasiga kort. Kuligt vare :D Tyvärr får ni itt se nån bild på dom riktigt oseriösa bilderna, vilket betyder typ ingen. Men iaf, vi bjuder på den där bilden nedan ;)
Efter vi tagit kort och hoppat lite studsmatta fick Josefine för sig att vi skulle ut en sväng med tjocksockar på oss och cykla. Haha, såklart råka jag köra in i tynga och tappa farten så jag blev helt blöt ;D
Sen har vi bara varit inne hos henne och chillat på lite :) Drog hem för ett tag sen bara så.
Men nu ska jag bege mig till den sköna ;)
Godnatt! ♥


Cykeltur med tjocksockar är nice! ;)


Josefine är så söt så det itt är sant! :') Dissa mig dooooock... Hoho!


Uppdatering:
Orkade itt skaffa ett nytt inlägg, hade bara tänkt ladda upp lite fler bilder så :) Enjoy! ;)


En vän som dig bör alla ha :)


Ehm, ja! ;D haha


Hon kan sin sak ;) haha


Haha, ojoj! ;D


Och så avslutar vi med en ündersöt bild på Josefine, och med att säga att jag älskar dig min vän! <3 :)

(Kom bara ihåg att alla bilder är oseriösa, hiho!)

nationella och stan

Hejsan!
Idag var de nationella i no. Vi på Örnässkolan hade i fysik. De gick typ jävligt sämst. Skrev typ bara ''men orka....'', ''ingen jävla aning'', ''vettefan, jag levde ju förfan itt då''. Haha, ojoj. Jaja, de var ju ändå bara ett ''prov prov'', så de sprollar om jag itt klarade de, men hoppas ändå att jag iaf får G :)
Efter skolan drog jag och Josefine med våra fräna hojjar till staden. På stan köpte jag fonda, hårspray, en kjol till avslutningsmiddan/discot och nå annat :)
Annars har de itt hänt så mkt mer idag, förutom att jag har förjävla ont typ överallt (träningsverk) från igår på gympan ;D Otränad, ohja! ;) haha.
Hejs svejs! ♥

   

RSS 2.0