http://ttthereselundmark.bubbleroom.se/

jao, nu börjar jag blogga på andra håll..
hörs där!

http://ttthereselundmark.bubbleroom.se/

sug kamelsnabel vad mitt huvud gör ont

Blev att jag drog förbi mormor och morfar ett tag igår och fika bulla och sånt gott :)
Efter de skjutsa pappa mig till Jens. Sov över där och så.
Jens är ledig varje måndag så imorse var de lite ensamt hos han eftersom han låg och halv sov medans jag fixade mig :( haha. Iaf så skippa jag engelskan på morgonen (som vanligt..), sen var de datakunskap (gjorde nada) och sen kemai (gjorde nada..). Asså jag har blivit sämre idag igen. Så jag drog hem efter kemin eftersom jag hade så jävulskt ont i huvvet så jag itt kunde koncentrera mig alls + att jag hostat så mkt i helgen att de käns som att jag fått sår i halsen, så jag har jävulskt ont i halsen också. Får se om jag far till skolan imorgon nånting. För nu känner jag faktiskt att jag borde vara hemma åtminstone imorgon och vila upp mig..
Aja, får se hur de slutar. Ska iaf chilla här nu. Sen får jag se om jag orkar med att plugga nå.. Ska kanske ber Jonas gå och köpa nå gott då han kommer hem sen iaf.
Kram! ♥


Hahaha, ingen fattar nå!.. (a)

tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Tja!
Nu är jag mkt bättre än igår. Har bara en äcklig hosta nu, sån där hosta som tär på kräfterna och gör ont i bröstet. Aja, skola blir de imorgon (iaf som de ser ut just nu). Ska dra till Jens och sova inatt. Så efter middan blir de att dra dit.
Idag har jag itt hunne med så mkt mer än att duscha, vara med Petter och Malin och så.
Nu ska jag hosta vidare och kanske gå upp och vara med Petter och Jonas.
Puss! ♥

snö nu tack..

Nu börjar mitt sug efter vinter (snö) vara ganska hårt asså!
Se bara så jävla mysigt!
Förövrigt längtar jag till min stuga, för där är de nu vinter.


Förra påsken i stugan sku jag gissa. Så jävla kul att köra skoter och tolka efter, dröm!


På taket på vår stuga.


Amanda and me, haha.


På kåbdalis förra vintern trorja de var. Fyfan vad slalom är kul att åka asså, längtaaaaar tills de går att åka!


Mysig bild uppe på ett berg i stugan dit vi kör ofta upp med skotern.
Där finns en liten stuga som kallas ''kojja''. Dit äre kul att vara.
Sen brukar jag åka slalom nerför. GAH, så kul!

Ja, var inget mer jag hade att säga än att jag vill ha vinter nu och att jag vill till stugan!
Ciao! ♥


sjuk, svinis?!

Åh så jävla typiskt! Har blivit sjuk. Alla påstår att de är början på svinis.. Fyfan om jag får den asså! Iaf så har jag grymt ont i hela kroppen (orkar knappt stå), mitt huvud sprängs snart (så ska lägga mig för natten efter middan typ) och så har jag en jävla hosta. Ska kolla tempen då maten är klar, för jag orkar itt gå upp i onödan. Asså fan, jag som ville göra nå kul med mina vänner ikv :( Men så lär de ju knappast bli.
Jens sov ju här inatt iaf. De blir en uppfriskande prommis ute rätt länge sen. Annars har vi itt gjort så mkt (eftersom jag itt orkade). Han for iaf hem vid tre, då for vi till Malin. Gav Petter hans presenter eftersom vi itt har hunne med de tidigare, han fyllde ju hela 4år de busfröet förra söndagen :)
Kom nyss hem från Malin. Snart blir go mat, nämnligen kyckling och klyftpotatis i ugn. De ska alltid göras god mat då jag är sjuk och itt har nån aptit.. Iaf så efter de blir de att dö i sängen, annars får vi väl se. Hoppas då så innerligt att de itt är svinis, för jag har itt tid att vara sjuk pågrund av skolan..
Hoppas ni andra mår bra i övrigt, pussis! ♥


helg... igen!

Igår var de riktigt mysigt hos Jens. Vi basta blandannat, käka gott och så.
Imorse hade jag då spanska första lektionen. Vi gjorde nå jag itt förstog mig nå alls på.. Fast annars gick de muntliga väldigt bra. Venne, jag var väl på pratigt humör... Konstigt nog för att vara på morgonen, haha.
Sen hade jag kemi. Även där gjorde vi nå jag itt alls förstog mig på.. Blö för sånt! Iaf så sket jag i gympan idag för de är så jävla kallt ute, och jag fryser bara jag är inne. Så de kändes itt så lockande. Härligt nästa vecka iaf, för då går vi in och har gympa :)
Gick en runda på stan (ist för gympan då), fann mig en tröja och ett par leggings med dragkedja på sidan på å'hlens. Kanske nån bild på de dyker upp nån gång. Hoppade sedan av bussen på hemvägen vid frasses. Köpte mig lunch där (barnbox), himlans gudomligt gott. Har varit sugen på de i flera dagar nu :o Haha, knäpp jag är.
Iaf så ska jag gå och duscha nu. Sen blire go' midda, nämnligen tacos! :D De gillas! Efter de nån gång så kommer Jens hit.
Haha, försövrigt har jag trott att de varit måndag hela dan :o Haha, veckorna går så jävla fort asså! Och en sak till, min mor blev påkörd idag, fail!
Men nu äre så mina vänner (Mimmi, sku vi försöka få med oss några på lördag och göra nå?), har ni nå planerat på lördag (menar då er från gamla 9a)? :)
Men nu vare duschen, hejs! ♥




I don't know who I'm without you

Godmorgon!
Sitter hemma i min säng nu fast jag egentligen borde vara på skolan och ha engelska lektion.
Klockan 9.15 går min buss och jag börjar matten 9.45. Åh, alltså betyder de att provet börjar då. Fyfan vad de kommer gå dåligt... Lär få ig och de vill jag verkligen itt. Liksom alla andra linjer (nästan) har prov på ett kapitel i matten i taget, då äre ju liksom mkt enklare och itt lika mkt att tänka på. Men vi på natur har prov på flera kapitel på en gång. Venne hur många kapitel de är nu, men iaf så äre på dom första 100 sidorna. Förstår ni hur mkt matte vi måste jobba?! :o Förjävligt.. Och jag som ändå tyckte matte var ett helt okej ämne förr, nu äre ett av dom västa jag vet!
Okej, ska försöka tänka posetivt och göra mitt bästa på provet, så får de helt enkelt gå som de går. De gäller ju bara att tänka smart egentligen, men de kan jag tydligen itt.
Idag har vi klassfoto och portrettfoto också. Får se lite hur de går, känner mig itt västa pepp på de tyvärr. Tur som fan att de iaf itt regnar ute idag. Då hade mitt hår varit kaos, och då hade jag ju helt enkelt itt varit med. Woho, de är tom 1 grad ute.... Gah, så jävla kallt! Jag måste verkligen hitta en jacka och nå skor. Hittade några skor igår, får se hur jag gör med dom. Så hitta jag en jacka också, men hittade bara en av den och jag hade velat ha en storlek mindre. Aja, den var iaf nästan perfekt. Får se om jag försöker hitta i min storlek i den senare då jag får tid att gå på stan.
Nu ska jag packa ner de sista skolgrejerna i väskan och sedan bege mig till bussen.
Puss! ♥


matte hit & matte dit

Hallåj!
Ja, nu verkar ju min header fixat till sig av sig själv.
Iaf idag så sku de komma 2dm snö här i Luleå, men ist har de komme massa jävla regn. Men nu ska de tydligen vara vitt i stugan. Så nu längtar jag tills vi ska dit. Även om vi itt ska dit på länge. Men jag älskar att vara i stugan på vintrarna. Åh, de är så himlans mysigt :')
Jaja, vädret sög rejält idag. Så jag tvinga papi att skjutsa mig till skolan idag, hehe. Väl på skolan hade vi matte. Jobbade på ganska bra med repetitions uppgifterna. Sen var de labb på dirren efter. Ganska kul labb, elr ja.. Vi fick sluta tidigare iaf för vi var så kvicka ;) Sen var de lunch... Äckligt! Hade en jätte lång lunch, så jag och Emma gick och satte oss med datorerna och väntade in lektionen. Men så mitt i allt kom några från klassen och sa att svenskan var inställd... Allså slutade jag jätte tidigt idag :D Så jag och Emma gick en sväng på stan innan jag drog hem. Hitta dock itt nå på stan :/
Imorgon äre skolfoto och jag har nada ide om vad jag ska ha på mig :o Kanske ska kolla upp de snart så de itt blir så jäktigt imorgon på morgonen. Aja, de blir nog ändå bara nå enkla vardagskläder. Vet itt riktigt om jag ska försöka göra nå med håret bara. Vi får se helt enkelt ;)
Har räknat matte ända sen jag kom hem (nästan). Så nu är jag klar med alla talen på repititionskapitlet förutom dom jag itt kan. Men efter maten ska jag ta reda på uträkningarna till dom tal jag itt kan.
Jamen nu äre käk snart, så...
Tjing! ♥



Uppdaterning:
Glömde berätta att min kusin i söderhamn sa idag till mig att dom hade 15 grader, stekande sol och kunde helt enkelt gå ute med t-shirt och short.. Asså fyfan vad jag blev avendsjuk på henne då :o Jag vill också ha sommar och varmt!!!!!!
Luleå (norrbotten) suger ganska hårt iband alltså..

godnatt.. typ

ÅÅÅÅH, får itt skorna för mamma för ''de är itt vinterskor''. Som att jag itt viste de då din...........
Fan föräldrar förstår sig fan itt på nånting.
Och nu är jag på skit dåligt humör pågrund av skolan, matten och detta.. osv.
Ska typ bege mig till sängen snart typ, få sova bort allt bara.
Aja, har iaf typ jobbat med matten ända sen jag kom hem.. Nästan, förutom mina avbrott typ hela tiden då, haha. Ja, som sagt har jag ju itt komme särkilt långt i matten nu heller. De är fortfarande sjukt mkt jag itt förstår mig på också. Hur fan kommer de gå på torsdag då vi har provet undrar jag bara just nu -.- Seriöst, jag har ALDRIG förr måstat plugga inför ett matte prov. Men nu fan har jag iaf försökt göre, men jag är ändå rädd att jag kommer få ig. Illa!
Aja, vissa dagar suger mer än andra..
Nu ska jag iaf bädda ner mig i sängen och itt ens tänka på matte nå mer idag.. Försöka iaf. Lär ju typ drömma om en massa siffror, bokstäver och konstiga krumelurer och itt veta vad jag ska göra av dom. Haha, kul... NOT!
Natti! ♥

fräsiga skor

Åh jag blev så galet kär i dessa skor från chicy.
Är ju såklart itt säker på om jag ska beställa dom än och om jag får dom elr vad..
Men en sak undrar jag starkt på iaf - vilken färg ska jag ta, svart elr brunt (isf)?
Själv tycker jag dom bruna är lite fräsigare och så, fast dom svarta passar ju såklart bättre till allt.
Fast om jag sku köpa dom sku jag kanske köpa dom bruna ändå. För jag menar, jag kommer ju ändå köpa ett par till skor isf som är lite mer tåliga.
Aja, blir ett snack med mami sen asså ;)


,         BRUNA...............elr..........SVARTA?

(Haha, är itt helt säker på om de är rätt skor dom svarta, tror fan itt de. Men ja, nästan... Sak samma liksom. De är ju iaf såna som dom bruna jag ska ha isf.)


chicy.se

Hejsan!
Just nu sitter jag och kollar in chicy.se. Dom har så himlans mkt fina grejer där.
Haha, så ja här kommer ''lite'' bilder på grejer jag gärna sku vela ha därifrån ;)









(Färger och så stämmer ju dock itt på alla kläderna, men typ..)

Åh så jävla gärna jag bara sku vela ha allt dehär. Men de är rätt dyrt där ockå, så ja... Haha, jag har ju knappast råd. Men jag kanske ska unna mig med nåt om jag får lust sen. För nu måste jag fokusera på matten.
Tjing! ♥

historia lektion

Jahapp.. Märkte just att min header bara syns i explorer och itt på firefox.. Så nu vet jag problemet iaf.. Haha.
Gick på extra matten idag :o WOHO, fett plus till mig. Trodde t.o.m att den började 8.15 så jag var på skolan åtta, men så visade det de sig att den itt började förrän nio. Så ja.
Nu började nyss min första lektion (historia). Vi ska fortsätta där vi slutade senast.. Vart de nu var.
Jag återkommer förmodligen under dagen.
Hej! ♥

blö

Åhnej, min header har försvunnit :o
Fan...

ny header

Japp, då var headern på plats tack vare Emma. Men ska dock fixa en ny snarast, den här var bara för att fylla ut lite.
Nu har jag matte. Elr vi började just. De är typ fem lärere här inne, men ingen av dom är vår vanliga matte lärere så jag vettefan, kanske något speciellt idag? De återstår att se.
Aja, nu ska jag börja med matten. Sen har jag mitt stora hål innan spanskan. Då drar jag in till stan centrum och är med Jens ett tag innan jag börjar.
Nu börja en av ''lärarna'' snacka om varför de är så mkt matte i naturvetenskap, haha.
Och nu kom min vanliga lärare.
Haha, intressant ;)
Hejs! ♥

header problem

Asså vafan!
Jag gjorde just en ny header.
Men nu känner jag mig helt lost.
Vart fan vare man ''stoppa upp'' sin header så den kommer upp på bloggen? :o
Fan, de där kunde jag ju nyss.
Har kollat runt överallt, men hittar de ingenstans.



Såhär ser iaf headern ut.
Inte den finaste elr mest komplicerade.
Men jag ville bara ha en header så itt bloggen ser så trist ut.
Men nu var ju frågan bara, hur fan får jag ut den på bloggen?

lookbook.nu

Några niceiga outfits från lookbook.nu






















Varför påstår alla att de snöar ute? :o
Jag kollade ut, fast de var så mörkt ute så jag såg inget.
Men vafan, yey om vintern kommer nu.
Då blir jag glad minsann... Bortsett från kylan dårå.

Engelskan är itt gjort än, nej!
Så nu ska jag läsa igenom skiten ett varv.
Så får de som vill (det vill säga inget) fastna.
Sen blir de kanske ett kvälls snack med Jens i tele innan jag somnar.
Men nu vill jag egentligen bara sova, så vi får se.

Godnatt! ♥


brick by boring brick - paramore

I fredag då jag for hem från Amanda blev de att Jens hänkade på hem till mig. Så på lördagen vaknade jag upp med han. Har varit med han ända till idag.
Idag har vädret vänt och blivit till pissväder ist, ogilla! :( De skulle gärna få kunna bli lite kallare ute så de kunde komma snö då ist, men icket. Hoppas då verkligen de itt är likadant väder imorgon, för då måste jag ju liksom ut för att ta mig till skolan osv.
Nu borde jag verkligen ta och börja läsa in glosorna som vi har i engelskan till imorgon. Men icke orkar jag de itt. Fyfan, jag är så jävla trött. Tog mig fan en powernap innan middan, sjukt skönt.
Nä nu får jag se vad jag orkar med, jag återkommer då jag orkar också.
Peace! ♥


HELG!

Igår borde jag pluggat till spanska provet som var idag. Men icket de, ist tvingade jag hit Jens.
Imorse for vi då till skolan tsm eftersom han sov över och vi började samtidigt (8.15). Min dag började med de förbaskade spanska provet. De var dock itt så svårt som jag hade trott de sku vara. Men svårt var de, eftersom jag itt kunde nå nästan ;p Men jag skrev på mkt osv, så jag hoppas verkligen att jag klarar de nu iaf. Men de är rätt osäkert på den fronten asså..
Efter provet hade jag nv lektion. Då fick vi tbx våra prov.. Men innan provet sa min lärare att de var två stycken som hade fått ig. Asså jag blev så jävla förbannad på mig själv då, för jag var typ 100% säker på att jag var en av dom två.. MEN då jag fick tbx provet blev jag genast happy igen. Haha, förbannat dålga poeng, fick 22 och 22 var g gränsen. Så tur hade jag då minsann. Jävligt glad över att jag klarade de iaf :)
På gympan hade jag på mig en t-shirt.. Kanske itt de härligaste då de är minus grader ute. Frös iaf itt som fan för vi höll igång.. Eh, rätt bra iaf. Haha, vi lekte typ nå boll lekar iaf som jag itt kommer ihåg vad dom hette.
Då jag kom hem satte jag mig vid datan. Här sitter jag än i denna minut. Sitter med min kurrande mage och väntar på käk. Dock ska vi käka lax. Asså vafan, vi gör itt annat än äter fisk på skolan ju typ :o Less jag blir! Hade tydligen fått lite godis också (OVANLIGT), så jag ska itt klaga, hiho!
Ikv drar jag till Amanda iaf. Där blir de nog att gå en runda till konsum och köpa lite mer godis. Kanske. Sen ska vi se på idol och så. Mer har vi itt planerat, men nånting kanske vi hittar på. Sen följer eventuellt Jens med mig då jag far hem.


Imorse var de helt vitt på backen av frost, -5 grader var de också. Brrr!

RSS 2.0