oh boy

var visst bara 50% rea på utvalda kläder. så typiskt. så orkar itt beställa hem då. så får hoppas på att dom kommer ut i affären snart! och nu hade jag faktiskt tänkt gå och sova, för jag är så himla uttråkad och trött.

..då är det du som går i solglasögon och saknar någon du aldrig haft

igår for jag och jens till malin. sen for vi alla till min kusin och spelade spel och hade det trevligt. idag har det itt hänt mkt. sket i första lektionen eftersom det var prov och jag itt hade pluggat. på mitt hål gick jag och gymmade. och just nu sitter jag bara och njuter av en as fet och god chokladboll, hihi. sitter och kollar runt på h&m och drömmer mig bort i klädernas värld. gud vad jag behöver pengar!
149kr. as coola. och 50% rea.

20110129

det blev tyvärr itt nån lugg igår :( men jag vill fortfarande ha det! så det blir det att fixa snarast! nåt i stilen med bilderna nedan vill jag ha ↓
skulle sitta fint med längre hår då också! men iaf...snart kommer malin hit. sen ska jag till jens efter middagen. najsnajsbajs.

20110128

skön kväll med brudarna. kul att umgås med virre också som det var så länge sen sist! nu kom jag typ nyss hem. sitter och trycker marabou och dricker cola för att orka vara vaken. fast ska nog sluta trotsa tröttheten och gå och lägga mig nu. yeye, natti!

happy day

dans på morgonen. hååååååål. matte. och sedan ingen engelska eftersom ylva (vår lärare) var sjuk. gissa om jag blev glad eller? rätt. så blev en chill fredag på skolan detta. till middag blir det maxmat. iiiih, gott! ikv ska jag vara med veris, verran, pyret, virre, brännström....osv. fett najs! sen kanske vi ska vara med josefine, fanny och emma också. vi ska nämnligen kanske klippa lugg ikv jag, fanny och veronica. fett coolt! men jag venne än, hehe. det får ni veta nån annan gång, hihi.

20110127

jag vill ha haremsbyxooooooor! så det ska jag köpa när jag får mitt studiebidrag. bra, då vet ni det! snart kommer jens hit, yey! och jag börjar fundera på om jag får nån middag idag... verkar fan itt som det. aja, snart ska jag pussa och krama min pojke och bara ta det lugnt resten av dagen.

"livet är en tragedi fylld av glädje"


I can see right through all your empty lies

nu är engelskan inlämnad. SKÖNT! kom precis hem från gymmet. helt sjukt jobbigt. trött som ett as, sen var allt typ extra tungt idag. blö! typ dåligt dag... hitta en lite kul grupp på fejjan nyss - ''my girlfriend phoned me and said, 'come on over, there's nobody home.' I went over... nobody was home...''. haha! aja, blir väl att sitta här ett tag till, sen sova. tjingeling!

if you're a bird, I'm a bird

"So it's not gonna be easy. It's going to be really hard; we're gonna have to work at this everyday, but I want to do that because I want you. I want all of you, forever, everyday.
You and me... everyday."

dag 14 – den här månaden

den här månaden har nog varit den värst på länge. höll på att tappa en person som betyder allt för mkt för mig för att jag skulle orkat tappa han. hade iaf as kul på nyår med massa kuligt folk. verkligen lyckat! sen har jag haft massa fina studer med mina vänner också. men i helhet hade jag nog kunnat skippa den här månaden faktiskt..
imorse var jag allt för trött för att orka stiga upp. skippade tre lektioner. men nu ska jag snart dra till min sista lektion. värt, nä. men ja, jag måste fan kolla upp varför jag är så trött hela tiden. för det är fan asjävlajobbigt! jag orkar aldrig nånting. skulle egentligen bara kunna sova hela dagarna. blir på så dåligt humör också. så jag måste ha brist på nånting, nu måste jag bara kolla upp vad det kan vara. yes. och efter middan drar jag och tränar. sen ska jag försöka skriva så mkt jag bara orkar på engelskan så den blir klar nån gång. hejs!

20110124

idag skippa jag dansen och drog med josefine på stan ist. hittade lite fint, men har så lite pengar så köpte aldrig något. nu sitter jag här, trött som jävla fan..som vanligt. ska försöka göra några frågor på engelska inlämningen, sen sova. men innan det ska jag prova locka mitt hår lite. kanske målar naglarna också. hehe, allt för att slippa plugga. lär typ itt bli nå plugg. säger jämt att jag ska plugga, men jag gör det typ aldrig. illa. men ja, på återseende..eller nå!

dag 13 – detta ångrar jag

det finns väldigt mkt som jag ångrar. speciellt att jag gjort illa mig själv. att jag låtit dåliga människor fått mig att må så jävla dåligt. att jag sumpat skolan. att jag släppt taget om vänner som betytt allt en gång. att jag valde naturlinjen på gymnasiet (ångrar det just nu iaf). och massa mera. men sånt man ångrar vill man hellst glömma. så ja, det är glömt!

20110123

sitter hemma hos jens. ensam. han är och tränar, och jag stannade för att plugga. har jag börjat plugga än då? nej. men ska ta tag i det nu. sen när jens kommer tbx blir det att chilla järnet hela dagen. och hoppas på att det aldrig mer blir måndag också såklart. yes, hej!

20110122

igår färgade och klippte fanny mitt hår. så nu är håret toppat och håret mörkare. på kvällen blev det häng med elin, emma och fanny. idag steg jag itt upp förrän halv två. superdupertrötttjej! ikv ska jag och jens gå ut och käka på walle. gött! sen blire spelkväll hos han resten av kvällen, kul. och på söndag blir det nog att dra till malin en sväng. jens ska hjälpa henne fixa datan och så. snart kommer mamma hem med mina nya skor, najs! blablabla... nu ska jag käka, sen dra till jesse. ciao!

every little day, every other little day, you take my breath away in every little way, every
other little way. it feels so good and I get high on you baby and I don't think we should
wait. every little night, every other little night, I dream of you and every little time, every
other little time. it feels so good and I get high on you baby and I don't think we should wait.

kanelbullar

ist för att gör engelskan så ska jag och min bror göra bullar. feting gott!

20110120

vare på skolan. trött som ett as. elin har färgat håret brunt. ville bara säga det för det blev så satans snyggt, hehe. sen gick jag på stan lite efter skolan med emsi. nu hade jag tänkt göra lite av engelskan. men först vill jag nog käka och duscha. sen hade jag jätte gärna velat hinna med att baka bullar också.. men det lär itt hinnas. och sen typ sent ikv så kommer jens hit. så ja, så ser min dag ut den 20 januari 2011. coolt, brahej!

everything happens for a reason


people change so that you can learn to let go. things go wrong so that you appreciate them when they're right. you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself. and sometimes good things fall apart so better things can fall together.
och med detta säger jag godnatt, för jag slocknar vilken sekund som hellst!

dag 12 – mina drömmar

mina framtidsdrömmar är framförallt att skaffa barn. jag älskar barn, hehe! sen vill jag bli rik och få ett jobb jag trivs med. jag vill resa mkt och upptäcka världen. kanske prova på att flytta runt på lite olika ställen. sen vill jag leva med jens! jag vill ha kontakt med alla mina vänner. sen vore det skönt om jag gick ut gymnasiet med betyg i alla ämnen, haha. eh, ja... haha, nu kommer jag itt på nå speciellt för tillfället.

stjärntecken

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5912226
asså va? så nu är jag alltå vädur eller? jag tänker då iaf aldrig kalla mig vädur. jag är fan oxe. jag föddes som oxe och oxe passa så bra in på mig. det är ju jag, oxe. punkt slut!
idag var det som sagt nationella i matte c. det gick åt helvete. så punkt slut om det också!
efter skolan drog jag och tränade. tungt som jävla fan vare. nu är jag hemma och tråkar. venne vad jag ska hitta på. orkar jag så skriver jag lite på engelskan. annars blir det typ gå och sova tidigt som fan för jag är verkligen dödstrött. typ som att jag itt sovit på flera dygn..
yes, då vet ni. ciao!

good luck to me

jag har matte c slutprov imorgon. och jag har inte öppnat matteboken än.. ist så har jag städat in alla mina kläder i min nya byrå, bytt sängkläder, varit barnvakt i tre timmar (petter och jag somna med våra huven lutade mot varann, sött! hihi) och gjort mini plättar. detta är en riktigt dålig sida av mig som jag itt alls gillar (att jag jämt skjuter upp saker till sista minuten eller bara skiter i det helt). aja, detta kan jag itt bara skita i helt och hållet. så nu blir det sitta här med matten tills jag lessnar (väldigt snart vill säga) och går och lägger mig. good luck! och btw, ubbe gav oss ett oförberett fysikprov idag. sneeeellt!

ändrade planer

varför kan jag aldrig hålla mina egna planer? hm.. iaf, det blir att dra till malin och baka med henne, sanna och petter ist. sen blir det massa mys! ♥

dag 11 – den här veckan

säger som min vän elin (som jag snodde bilden av) - fin!
har:
måndag: skolan började. tränade på actic. myste med jens på kvällen.
tisdag: plugga till fysikprovet!
onsdag: fysikprov. tränade på actic.
torsdag: var med jens.
fredag: tränade på actic
ska:
fredag: baka scones. plugga matte. se film.
lördag: fara till ikea. köpa saker till mitt rum. vara med tjejerna. sova med jens.
söndag: 2år med jens! ♥ så det blir att vara med han hela dagen. sen kanske vi hittar på nå.

20110114

idag har jag hittills: skolkat från dansen, pussat jens hejdå, tagit sovis, träffat min syster,
åkt till skolan, haft matte och engelska, tränat på actic med jens och sedan åkt hem.
resten av dagen verkar jag bli själv. så jag ska börja med att käka middag, baka scones,
äta scones med massa ost och dricka o'boy, räkna lite matte (måste, men kommer jag?..),
ta en lång dusch, se klart på en film jag börjat se och sedan gå och lägga mig tidigt. för
imorgon ska jag upp tidigt som fan. för imorgon ska vi dra till ikea vid 8-9 tiden. blir där
hela dagen. sedan ska jag vara med brudarna på kvällen och sen drar jag till jens och sover.
och på söndag ska jag vara med jens, för då är det våran 2års dag! ♥ så lär itt skirva här
nå mer förrän på måndag tidigast. bara om ni ville veta, hehe!

20110112

ist för att göra allt som jag skrev på mitt förra inlägg att jag skulle så har jag suttit här, laddat ner musik, laddat ner film, varit till malin i massa timmar och bakat. och nu ska jag käka min kladdis till min nerladdade film, ''a walk to remember''. matten får vänta till nån annan dag. men har typ itt tid nån dag.... illa! men det löser sig. allt löser sig på ett eller annat sätt! typ...
juste, en jävligt kul sak som malin berätta när jag var där. sanna skulle gå hem själv från skolan idag. hon skulle gå hem klockan fem, och hennes lärare hade lovat malin att påminna sanna. när klockan var halv sex började malin bli orolig. så hon ringde till sannas mobil. och gissa vem som svarar? jo, en turk (som malin sa). malins hjärta stannar ett tag och hon tänker att nu fan har nån tagit henne. men ''turken'' säger att det är hans mobil hon ringt till, hans egna alltså. så hon lägger på, ringer hem till läraren och berättar vad som hänt. hon tar numret till det andra fritidset och ringer dit. då säger dom att sanna är där. alltså haha, så jävla typiskt. då hade läraren glömt påminna sanna. och malin hade slått en siffra fel på sannas nummer, det var därför hon kom fel. haha!

låt mig bara älska dig - låt mig bara spöa dig

då var fysikprovet bortgjort. det gick jävla åt fanders... har varit och tränat med
jens också. känner mig riktigt duktig. känns som jag kommit igång med träningen
nu på riktigt! resten av dagen ska jag typ chilla här, plugga liiiiiite matte, käka
middag och kanske baka för det var ett tag sen, hehe. typ ladda ner lite ny musik
till min ipod ska jag nog också göra. ja, det ska jag..nu!

dag 10 – i min handväska

nu när skolan är igång så har jag ju såklart en massa skolböcker i väskan.
ibland får skoldatan följa med hem också. i min väska har jag oftast kläder,
smink, skolböcker, block och pennor. men idag har jag gymkläder, skor,
fysikboken, block, pennor och börs. så nu vet ni det. nu måste jag rusa till
bussen. och jag är så nervös inför fysikprovet idag, för jag kan itt allt :(

mitt schema


detta är då alltså mitt schema. förjävligt är vad det är.

fysikplugg

fysik är nånting jag itt alls förstår mig på. det är helt enkelt obegripligt. så nu sitter jag alltså här och försöker förstå mig på det obegripliga. jag har alltså prov på det obegripliga imorgon, undra hur det kommer gå?.. som paus sen ska jag till malin och vara barnvakt till sanna och petter ett tag. ja elin, jag ska iväg! haha ;) aja, det blir väl att plugga tills jag somnar när jag kommer hem ikv. nu ska jag käka mat. palt blir det. blodpalt. hihi!

step up

jag som skulle försöka vänta tbx på dygnet steg upp nästan klockan fyra idag. på eftermiddagen. fy! annars då, jag och några hade tänkt dra och bowla, men så var det fullbokan. såklart.. har skrivit ytte-pytte lite på engelskan. annars har jag bara sett på step up ett och två. ska se på trean nu, sen sova. om jag någonsinn kommer kunna somna eftersom jag steg upp så sent.. aja, step up tre nu!

dag 9 – mina syskon

jag har en lillebror som heter jonas. han är 3år yngre än mig, alltså 14år. när vi var yngre så slog vi ihjäl varann nästan varenda dag. vi bråkade jävligt mkt alltså. det är först nu på senare tid som vi kommit nära varann, som vänner alltså, haha. nu för tiden bråkar vi nästan aldrig. det käns skönt! ja, vi bor såklart i samma hem. och han är bra att ha när vi är i stugan också, för då har jag ju alltid nån att vara med, hihi. på fritiden lirar han basket, spelar cs, hänger med vänner och gör hyss. han betyder väldigt mkt för mig, och det käns skönt att bara ha nån som finns där, ingen som frågar så mkt, utan bara finns där!
love u! ♥
jag har en storasyster också. hon heter malin och är 30 bast. hon är alltså väldigt mkt äldre än mig. rättare sagt 13år. men detta beror på att vi itt har samma mamma. bara samma pappa. pappa träffade alltså min mamma senare när malin redan var rätt stor alltså, hehe. kommer itt ihåg så mkt från det att hon bodde hemma eftersom hon bodde rätt mkt hos sin mamma, och sen var jag ju så liten när hon flyttade hemifrån. 2003 (tror jag det måste bli..) så blev jag mpster för första ggn. jag var så stolt. detta busfrö heter sanna och är världens coolaste, hon har alltså ärvt coolheten av mig ;) nämen helt ärligt, hon är typ som mig, haha. tre år senare blev jag moster igen, men denna gång till en pojke. han heter petter och är världens goaste. om ni nu itt fattade det så är ju detta såklart min systers barn. mja, och på fritiden så är malin med sina barn, festar, jobbar på llt och ränner runt. med malin kan jag prata med om allt och jag är alltid välkommen till henne om det hänt nå. hon betyder såklart väldigt mkt för mig också.
love u! ♥

skolan

sitter här och gruvar mig för skolan. mitt schema ser förjävligt ut. jag har as mkt plugg.
jag har nationella i matte c om en vecka typ. kemi b börjar. har en massa hål (för mig
själv). börjar 8.15 varje dag. slutar as sent varje dag. så denna termin, om ni tror jag dött
så nej, jag har bara itt nå liv!... men en sak har jag iaf bestämt (som många ggr förr, men
nu ska jag verkligen kämpa för att hålla det!) mig för är att försöka satsa på skolan mer.
även om det känns jobbigt, svårt och helt och helvete så ska jag ändå försöka kämpa! för
det har jag så mkt för när jag väl går ut gymnasiet med betygen. ska även också försöka ta
mig tid och ork till gymmet mer, för om man tränar så får man mer ork. det är fan sant - håller
man igång blir man piggare = det går bättre i skolan! aja, nu ska jag väl typ snart gå och sova.
i'm out!

keeping the faith

igår var jag barnvakt åt petter. sanna hann aldrig komma. hon är bara jämt på ranten den skiten. sen på kvällen drog jag till jens och var där till idag. nu håller jag på att ladda ner en film som heter ''keeping the faith''. så det blir väl att se den ikv bara trorja. trött som jävla fan, så ska försöka gå och sova tidigt också.
Trust is like a mirror. You can fix it if it's broke. But you can still see the crack in that motherfucker's reflection.

dag 8 – det här har jag på mig i dag


idag har jag nästan bara cheap monday kläder på mig. min fina färgglada cheap monday
skjorta som jag köpte på mellandagsrean. mina gråa cheap monday jeans. och mitt svarta
cheap monday linne. cheap monday loggan är ju en döskalle, så lite kul att jag har min
döskallering också, hehe. och min älskade norrbottensring också såklart. sen underkläder
och sånt man alltid har. och fakitkst för en gångs skull så har jag örhängen i alla mina hål i
örona. fast vi får väl se hur länge det varar. jag tål verkligen itt nickel i örona, får infektion
dirr, och det börjar klia och svälla upp som jävla fan. satte i dom för typ 30min sen, och det
kliar redan... åh :( sen har jag iaf min gröna klocka som jag köpte i sthlm.
ehja, det var nog allt!

20110106

jag ställde väckare. jag steg upp. gick och duscha. så visar det sig att vi itt ens kan
fara till malin. ungarna är på kalas och ska sedan till sin mormor. och malin jobbar.
typiskt! men vi bestämde att imorgon på förmiddagen ska vi dit. ikv blir det iaf som
bestämt, häng med flickorna hos emma. vad vi hittar på för bus återstår dock att se.
jag (tror att jag) längtar till imorgon!

20110105

idag har jag sovit, sett på as kassa filmer och sånt trist. ska nog försöka sova
snart eftersom jag itt somnat i någorlunda tid dom senaste dagarna. imorgon
hade jag tänkt dra med mig brorsan till syrran, eftersom jag itt orkat fara dit än.
och sedan på kvällen blir det tjejhäng med dom bästa! ♥

runaway with my heart


20110104

kom just hem från stan där jag varit med josefine. köpte mig en mysig tröja från gina.
ikv ska jag nog dra till min syster och mysa med sötisarna. bara jag får med mig nån.
annars blir det väl se på nån film eller fortsätta se på eva och adam serien, hehe.
låt mig bara älska dig. låt mig bara spöa dig. vi kan bara dricka varm choklad. bara blåsa
såpbubbler. bara säga helt fel sak. vi kan bara ta en promenad. fuck it, eller hur? fuck it!

dag 7 – min tro

vet itt alls vad jag tror på längre. vänskap. men den kan också tina bort med tiden.
familjen, ja. familjen håller alltid ihop. men vet itt riktigt vad dom menar med ''min tro''.
men tro kan man ju alltid göra! men vet gör ingen.

..but your still with me in my dreams

if you only could understand how I feel.. :(

I just want a brand new start

igår fick jag träffa mina älskade släktingar och mysa med felicia. men kvällen blev
väldigt jobbig. inga detaljer, men livet suger verkligen just nu.

..but it seems like we just lost it


idag ska jag på middag hos min farbror thord. så då blir det att träffa många av mina
favvosläktingar. och god mat såklart också, som vanligt. älskar't!

2010

du under 2010..
har du gråtit? ja
har du skrattat? mycket 
har du sovit i tält? nej :(
har du sovit under bar himmel? nej
har du varit på Gröna Lund? nej
har du varit på Liseberg? nej
har du varit utomlands? ja, i turkiet :D
har du varit i en annan stad? ja, stockholm och annat smått
har du bott hemma? ja 

dina vänner under 2010..
har en vän dött? nej, tur det!
har en vän sökt tröst hos dig? ja
har du sökt tröst hos en vän? ja
har du sovit över hos en vän? ja
har du varit kär i en vän? nej
har du fått mer än fem nya änner under året? nej

2010 har du:
har du pussat någon? ja
har du varit tillsammans med någon? ja
har du varit kär i någon? ja

har du sovit med någon av motsatt kön? ja


när har du som mest..
gråtit under 2010? när jag mått dåligt
skrattat under 2010? när jag varit med mina vänner

denna månad...
har du varit kär? ja
har du kysst någon? ja

har du pussat någon? ja
har du kramat någon?
ja
har du skrattat? ja
har du gråtit? ja..
har du varit glad? nej
har du varit ledsen? mycket

när..
grät du senast? nu..
skrattade du senast? ikv
duschade du senast? imorse
lyssnade du på musik senast? nu
hade du kul senast? igår

vem..
kramade du senast? josefine
pratade du i telefon med senast? mamma

fick du sms av senast? jonas

ringer du när du är arg/ledsen? typ josefine, men oftast ingen

saknar du nu
? :(

dag 6 – min bästa vän

alla mina vänner är bäst. jag kan prata med dom om allt och dom finns alltid där när jag
mår dåligt eller bara behöver prata ut. jag har alltid kul med dom och dom får mig att må
bra och vara glad. men ett litet extra hjärta till josefine för idag! ♥

det kunde ju inte börja sämre detta år


RSS 2.0