peace and love

idag klockan 16.32 går tåget mot borlänge. så nu ska jag dra iväg en vecka och ha det bäst. brb!

beslutsångest

gick och la mig för två timmar sen eftersom jag är så jävla less och så hade jag itt nå bättre för mig, typ. men kan itt somna. sitter och försöker komma fram till ett beslut nu också - ska jag stanna hemma eller följa med till stugan på måndag? vet itt vad jag vill. jag vill båda. fan för beslutsångest.

tänkte bara påpeka...

...att jag är jätte less på allt och alla idag. och nyss stack jag in ett örhänge in i min handled (itt med mening då såklart), så nu har jag jätteont där också... skitdag säger jag bara!

jag kommer aldrig låta dig få se mig svag, jag gråter bara i regnet


äntligen

nu är äntligen jens påväg hem. som jag saknat honom! ♥ ska dra till stan snart och möta han och gå och käka på max. sen blir det massor med mys kvällen lång!

20110615

har varit med malin och ungarna hela dagen. då jag drog från malin så cykla jag förbi cubus där veronica jobbar och höll henne sällskap ett tag. nu ska jag bege mig till veronica. vi ska baka blåbärspaj och sedan dra ut nån stans. jag längtar så sjukligt mkt till imorgon! ♥

viam inveniam aut faciam

har städat mitt rum och varit och solat med fanny. nu ska jag bara ta det lugnt. typ gå och lägga mig snart. sen planerar jag att dra en sväng förbi syrran imorgon och sen på kvällen kanske hitta på nå med brudarna? det återstår att se vad som händer ;) håller på att tvätta kläder nu, så måste vänta tills det är klart....

20110614

tog en sovis till drygt fyra tiden idag, hehe! sitter och käkar godis och dricker cola i mjukiskläder framför datan. fett chilliiiiiit! tror jag bara ska ligga hemma och kanske ladda hem nån film och vara för mig själv idag.. och min bror ska sälja VÅR moppe idag. en moppe som VI fick i våras. men bara för att jag itt tackar ja dirr jag får en moppe av en främlig så tror jonas nu att det är han som äger den. han ska sälja den för 5000kr och han tror han ska få alla pengar. så in i helveteeeee heller, jag ska ha hälften!!!!

20110613

har varit på stan med fanny. hittade en knallrosa bikiniöverdel som jag köpte, as fin äreeeen!! drog sedan vidare till sara där jag fick höra hemska saker som hänt i helgen. tur det itt gick sämre än det gjorde, fyfan! http://www.kuriren.nu/nyheter/default.aspx?articleid=5961867. snart ska jag och brudarna dra oss till kvarren och köpa massa gotta och bara mysa hela kvällen. om det nu itt skulle dyka upp nå annat, hehe ;)

if you never chase your dreams you will never catch them

nu har jag bestämt mig för hur jag vill ha min tatuering. på sidan av magen som på bilderna och så ska det stå if you never chase your dreams you will never catch them. jag hoppas på att jag kan göra den snart!

!

love is giving someone the power to destroy you, but trusting them not to.

20110612

fyfan vad jag brände mig på ryggen igår... cyklade runt i luleå med emma och fanny hela kvällen. steg upp halv fem idag, haha! min första sovmorgon detta sommalov, kändes riktigt skönt! ikv vet jag itt om det händer nå speciellt. inget planerat iaf. men imorgon ska jag på stan med emma och fanny. vi ska köpa tält till peace and love och fixa grejer till det. bara 16 dagar kvar!!!! fast typ 15 dagar kvar tills vi åker dock. så det är fan snart. kommer bli fett!

saturday I love you like gold - not like the monday, you passed like a ghost

nu ska emma och fanny ha landat i luleå, hehehe. jag har tråkigt!

20110611

drar till arons med sanna, petter och syster för att lägga på lite bränna. och ikv kommer mina efterlängtade brudar hem, emma och fanny. så ikv blir det att hitta på nå kul med dom (och kanske nån fler?). och jag saknar min fina pojke, tycker han borde komma hem han med!

älska vädret

stigit upp as tidigt. bråkat med vakterna på kh. varit på sannas avslutning. käkat lunchbuffe på walle. varit på stranden i timmar. fått mig lite färg. ska dra till malin snart och käka mera kinamat. på kvällen tror jag tyvärr itt nå speciellt händer eftersom alla typ är bortresta.... :( nu ska jag gå och duscha av mig svätten och solkrämen innan jag drar mig vidare mot syrran.

svar på kommentar

tubtoppen jag köpte idag är från gina tricot. kostade 60kr tror jag. den jag köpte är i orange (men eftersom du som undrade ville ha en vit så...såhär ser den ut då!).

summertimes

har varit hos malin. har käkat på max. har varit på stan med mamma och jonas. har fått mig en t-shirt och en tube top. ska eventuellt käka kinamat till middag. och ikv blir det att dra till udden med grabbarna och sara.

20110609

kom hem för ca en timma sen från jens. han sitter på flygen mot skåne just nu. så får itt se han på en vecka nu. känns jobbigt att han är så långt bort :( hehe.. idag är det superhärligt väder ute iaf! vet dock itt vad jag ska göra eftersom alla verkar vara upptagna med annat... ska till min syster en sväng idag iaf.

20110607

malin och gullisarna kommer hit och käkar middag idag. som jag saknat dom! ♥ ikv ska jag dra på balen med veronica och se på alla fina...och stå och vara avundsjuka!

tatuering

har valt ut texterna jag gillar mest ifrån mitt förra tatueringsinlägg (tattoo). säg nu vilken du gillar mest!

 

carpe diem - ''fånga dagen''

viam inveniam aut faciam - ''jag ska finna vägen eller skapa den''

ad astra per aspera - ''genom kamp till seger'' eller ''mot stjärnorna genom svårigheter''

If you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down (+ eventuellt en svala)

if you never chase your dreams you will never catch them


!


är ni med yao?

big brother finalen var i söndags och jag är sjukt nöjd med att simpa vann! :D dock mindre nöjd med att martin kom tre, men det sprollar. i söndags så fyllde min lillebror moppe- och byxmyndig, ojojoj! hehe, nämen...iaf så eftersom dom kom hem sent igår från stugan så kommer det lite släkt hit idag på fika och sånt. sista skoldagen på skolan idag då. den sög. hade fysikprov. hade itt pluggat ett skit. och kemiprovet ides jag itt göra. så lär väl måsta göra det efter lovet. måste lämna tbx en försenad bok också, när jag nu ska orka det.. aja, imorgon är det typ skogensdag. men jag funderar nog på att skippa det och ta sommarlov idag. japp!

I can't stop 'cause I'm having too much fun

all my life I've been good but now, I'm thinking 'what the hell'.

20110604

har två prov, en bok att läsa ut och en inlämning kvar att göra. men vad gör jag? jo, jag bara chillarjärneeeeeet hela tiden. är hemma ensam fram till på måndag. har varit med jens endel dom senaste dagarna. ikv blir det middag med mimmi och nathalie. sedan vidare på ferre för att fira my och elin lite sådär i efterhand, hehe. och grattis till min farbror som fyller 65år idag också.

RSS 2.0