rolling in the deep - adele

There's a fire starting in my heart, Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark, Finally, I can see you crystal clear, Go ahead and sell me out and I'll lay your shit bare, See how I'll leave with every piece of you, Don't underestimate the things that I will do, There's a fire starting in my heart, Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark, The scars of your love remind me of us, They keep me thinking that we almost had it all, The scars of your love, they leave me breathless, I can't help feeling, We could have had it all, You're gonna wish you never had met me, Rolling in the deep, Tears are gonna fall, rolling in the deep, You had my heart inside of your hands, You're gonna wish you never had met me, And you played it to the beat, Tears are gonna fall, rolling in the deep, Baby, I have no story to be told, But I've heard one on you and I'm gonna make your head burn, Think of me in the depths of your despair, Make a home down there as mine sure won't be shared, Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You'll pay me back in kind and reap just what you've sown, But you played it, You played it, You played it, You played it to the beat.
och med denna fina och braiga låt säger jag godnatt medans jag håller tummarna för luleå som faktiskt verkar ha en chans att vinna.
There's a fire starting in my heart,
Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark,
Finally, I can see you crystal clear,
Go ahead and sell me out and I'll lay your shit bare,
See how I'll leave with every piece of you,
Don't underestimate the things that I will do,
There's a fire starting in my heart,
Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark,
The scars of your love remind me of us,
They keep me thinking that we almost had it all,
The scars of your love, they leave me breathless,
I can't help feeling,
We could have had it all,
You're gonna wish you never had met me,
Rolling in the deep,
Tears are gonna fall, rolling in the deep,
You had my heart inside of your hands,
You're gonna wish you never had met me,
And you played it to the beat,
Tears are gonna fall, rolling in the deep,
Baby, I have no story to be told,
But I've heard one on you and I'm gonna make your head burn,
Think of me in the depths of your despair,
Make a home down there as mine sure won't be shared,
Throw your soul through every open door,
Count your blessings to find what you look for,
Turn my sorrow into treasured gold,
You'll pay me back in kind and reap just what you've sown,
But you played it,
You played it,
You played it,
You played it to the beat.

the worst mistake anyone can make is being too afraid to make one

hemma efter min första hela dag på skolan för denna vecka. det tog emot. men eftersom jag hade prov och redovisning mina sista lektioner så kände jag att jag itt hade nå val. skönt att få bort sånt och itt skjuta upp det liksom. nu har jag beslutsångest, ska jag chansa på att jag får jobba på hockeyn och dra dit eller dra till malin och baka och mysa. vill på hockeyn, men får veta om jag får jobba först då jag är där så känns ju jävligt surt om jag itt får det då.. det återstår att se vad jag väljer att göra denna kväll! imorgon kväll ska jag iaf hänga med några fina brudar. och vad vi hittar på återstår också att se, hehe.

just stop for a minute and smile

kom just hem från min syster. blev less på att bara vara hemma instängd på mitt rum för mig själv. jag och sanna har lekt frisör och jag fick göra henne fin i håret för en gångs skull, annars får man itt röra henne i håret för att hon är så håröm. jag och petter myste bara och såg på barnprogram för han var så trötter. kanske drar ut en sväng med veris snart. annars blir det att se dh och sova bara.

we live and we learn

helt söt topp!
blev att stanna hemma idag. steg upp för typ 30min sen, hehe. sitter och käkar godis och hade tänkt slå igång gårdagens bb avsnitt som jag missade. och ikv blire att se på dh! annars händer det väl itt ett piss under denna dag.. blir väl att ta en lång dusch, käka och sånt.
where were you, when everything was fallin' apart?

cover one’s face with hands

jonas har slagit hål i skallen. han har varit två ggr redan och limmat det, men eftersom det itt verkar hålla så håller han nu på att sy. stackare! när han kommer hem ska vi se film och käka karra. har gjort bort en dansinlämning också, så känner mig sjukt lättad nu. men känner mig fortfarande väldigt sjuk, så vettefasiken om jag orkar gå till skolan imorgon. don't think so.

strenght is nothing more than how well you hide the pain

varit hos jens sen i lördags. igår var vi en sväng på stan och han köpte sig ett par converse. annars har vi itt gjort så mkt. jag har blitt sjukis så stannade hemma idag. hoppas på att jag blir frisk snarast, för det är så jävla jobbigt att vara sjuk. nu blir det att ladda ner en film och bara ta det lugnt resten av dagen.

önskelista

  • pengar till en utomlandsresa
  • mobil – Samsung Galaxy S eller en iPhone 4 (med internet abonemang)
  • pengar i massor
  • nagelförlängning
  • kläder
  • sminkning på make up store

typ det önskar jag mig då jag fyller 18 bast. säkert massa mer också som jag itt kommer på just nu. drar snart till sara och fixar och umgås med henne, emma och fanny innan vi drar vidare till ferre.


''everything is gonna be alright'', but when?

alltså har itt varit såhär trött på länge. usch fy och blä :( ska snart tbx till skolan och ha matte och engelska. sen ikv blir det att hitta på nå med några fina vänner. hade förresten en av mina jobbigaste idrottslektioner igår. vi skulle åka långfärdsskridskor på skitdålig is + att det blåste som jävlahelvetetsfan så man itt tog sig nån stans eller så flög man iväg. aldrig mer säger jag bara! har ont som helvete i mina öron nu eftersom jag hade glömt mössa så det blåste som fan i dom. aja, skönt som fan med fredag!

ett år

kan fortfarande inte fatta att patrik inte finns kvar fast det nu är ett år sedan han lämnade världen. du kommer alltid finnas hos oss i minnet varmt bevarad.

It's like I want you to know, but I don't want to tell you

furufjärden 8.15-13.00. höll på att frysa ihjäl och grät hela tiden för att jag fick så jävla mkt rök i ögonen hela jävla tiden. jag ville fan bara dö. är hemma nu och har duschat av mig all äckellukt och håller på att tvätta mina kläder. nu ska jag läsa igenom svenskan som jag har redovisning på imorgon och sedan bara chilla och gå och lägga mig astidigt. imorgon ska jag vara med jens och på fredag blir det häng med brudarna, hoppas på att vi hittar på nå bus ;)

kladdkakemuffins

så försvann dislike knappen lika fort? vafan..jag som aldrig hann använda den.. tog just ut nybakta kladdkakemuffins ur ugnen. eftersom jag hade lovat malin att baka och ta med mig nå idag när jag ska dit så var jag ju tvungen, haha. jag måste ju vara dröm lillasystern, hehe ;) ska tjuvta en kladdkakemuffins nu i väntan på jens och maten.

bra där facebook

märkte just att jag fått en dislike knapp på fejjan. hur bra är itt det liksom?

I know that I'm not easy to handle

var så jävla trött imose att jag itt tog mig upp ur sängen. så det resulterade i att jag kom en lektion för sent. åkte buss med malin också. slutade tolv, asskönt!! så har hunnit med att göra scones till lunch och planera vad jag ska ha med imorgon på våran utflykt till furufjärden med mku:n. där ska vi vara från 8.15-14.00. och medans vi är där har resten av klassen sovmorgon till klockan två. fyfan vad fubbigt.. ikv ska jag och jens förbi malin ett tag. sedan drar vi till han och ser bb och så.

en gång är ingen gång

sitter och lyssnar på björn rosenström, hehe. ska snart ringa jens och säga godnatt och sedan sova. för jag är pömsig.
2=0 (=samvetets ekvation), kanske man skulle be ubbe lösa den kluringen? ;) hehe
"I guess you are right, I'm afraid. I'm afraid to put my guard down. I'm afraid that if you know all that I am, you won't feel the same. And I'm afraid that once my barrier is defeated, and I'm comfortable, that you'll walk away!"

svart, vitt och allt däremellan

vad fan hända med fejjan? det börja snöa och falla hjärtan helt plötsligt. skulle detta vara snyggt? passande? nejfyfan, diss på det. och hiss på att pappa kom hem med två kexchoklad och en festis till mig just.

20110321

blev aldrig att dra till malin igår. men drog ist till jens tidigare än planerat eftersom jag fick syk på matten... haha, ni kan ju gissa hur provet gick idag då också.. på mitt hål drog jag och jens och gymmade. och ist för att dra på dansen så drog jag och tinis och fixade sponsorer och lokal och sånt till vårt projekt. nu ska jag gå och skära upp grönsaker till tacosen, lyx mat på en måndag, itt illa, fast det är ju iofs på min beställning ;) hehe. efter middagen ska jag nog baka nå (=säkert en kladdis) och så kanske malin kommer förbi.

jag ser domen i dina ögon

håkan hellström igår i 2h, var väl rätt grymt. även om jag bara kände igen typ 3 låtar, hehe. sen såg vi looptroop också, fast dom var här sist jag var på -30°, så dom hade jag redan sett. sen hann vi itt med att se så många fler. kom hem vid ett tiden och gick och la mig dirr med ett förjävligt surrande i mina öron... imorse var det ju meningen att vi sku till leo's lekland. men det blev itt så. men steg ändå upp rätt tidigt så jag ska hinna plugga matte. fast känns ändå som att jag itt kommer plugga nå... men måste! men det är så förbannat tråkigt och svårt... sen blir det iaf att dra och hälsa på malin så jag får träffa dom iaf. sen vidare till jens.

minus trettio°

gårkvällen/natten var grym. först massa fika och smörgåstårta och annat kul. sedan vidare in till stan där vi hängde på corner (eller vad det nu heter?) fram till sena natten. kom hem halv fyra, därför sov jag också till halv fyra idag eftersom jag gillar att sova 12timmar, haha. blir tydligen en sen kväll ikv också med massa skoj eftersom sara nyss ringde och erbjöd mig en -30 biljett. så det blir att dra dit med sara, emma och fanny ikv. och imorgon ska jag upp svintidigt eftersom jag lovat sanna att följa med till leos lekland imorgon klockan 12. sen blir det att plugga matte som fan. och sen eventuellt om jag hinner vara med jens. fy vilken fullbokad helg. får ju itt vila upp mig nå alls, haha! men det löser sig ;)

grattis veronica

idag fyller min fina vän veronica 18år. så ikv blir det att fira henne. lär bli kuligt! när hon och dom andra som kan drar till krogen vid elva tiden så drar jag hem och jens kommer hit. i alla fulla fall så ska jag snart tbx till skolan för att ha matte och sedan redovisning om fosterdiagnostik. matteboken blir det sedan att ta med sig hem eftersom jag har prov på måndag. och efter skolan ska jag också på stan och köpa en present till veronica, vet dock itt vad.. jag är verkligen skit fantasilös när det gäller presenter. aja, ha det bra!

förlåt, men jag kan inte rå för det

skippade idrotten idag och drog och klippte mig ist. bestämde mig för att fortsätta ha pannlugg, så nu är den i bra längd igen för att användas. klockan 18.04 går bussen till stan. möter upp jens då och sedan fortsätter hem till han. blir väl att se på bb som vanligt och mysa.

20110316

for till malin efter maten. så har varit där och busat med mina sötnosar. skratta ihjäl får man ju då också alltid göra, haha! kom ganska nyligen hem. och ska faktiskt ta och gå och sova snart för jag är så himla trött. 2år och 2månader med jens idag också, känns ju som ganska lång tid det alltså.. godnatt!

when the going gets tough, the tough get going

sovmorgon imorse. andra dagen på rad. underbart! tog och slutade 14.20 ist för 16.20 också. chillt! hehe. snart ska jag gå och möte jens på coop. sedan kommer det släkt hit för att fira min mor och maggan och fika. på kvällen följer jag sedan med jens hem. chillig dag!

ungefär såhär känner jag mig


you make me smile

I found myself smiling for no reason more than once today.
Then I realized I was smiling because of you.

if you are the sun, I am the rain

hellooooooooo! har inget speciellt att skriva om egentligen. skolan som vanligt. träffade malin och sanna då jag sku hem, så då fick jag skjuts av malin hem. räddade henne från p-böter, så det var jag värd! haha. imorgon fyller mor min år. även hennes moster fyller år. så det kommer lite släkt hit och fikar då och sånt. trooooor jag ska vara med jens också imorgon. har utvecklingssamtal så kommer sluta skitsent också. jävla janne-bannanes fel. nu ska jag baka en kladdis och sedan ringa och tjata på jonas lite till att han ska komma hem och köpa en cola med sig, hehe.

20110313

igår blev det walle med emma och fanny. sedan åkte vi buss till endhållplatsen och sedan till emma. haha, kul liv. for hem sedan. kvällen blev itt alls som plnerat, men vi hade väl kul iaf. idag ska jag till jens. han kommer nog hem närsomhellst från finland. så blir att fara till han efter middagen. mmmmys! ♥

20110311

redovisade min dans idag. fy vad nerverna lekte just den minuten. haha! kom just hem, så nu är det helg, och jag har itt tänkt plugga ett skit under helgen. ikv hade jag och fanny tänkt dra iväg och kolla på emmas match. så det blir kvällens aktivitet, haha. men innan det ska vi ladda med massa karra.

lista

Jag lyssnar på musik
Jag pratar norrländska I guess
Jag tycker om att vara med mina vänner och pojkvän
Jag avskyr när folk är falska och ljuger
Mina vänner är guld värda
Min första vän hette jasmine
Kärlek är en underbar känsla
När jag borstar tänderna duschar jag oftast samtidigt, haha
När jag lagar mat så blir det oftast gott
Jag gillar att känna frihet (från skolannnnnn alltså!)
Det sexigaste yrket är nog hmmmmmm, kanske brandman...haha, vet itt riktigt
Jag är rädd för att allt är påväg att gå till det som varit
Den värsta känslan är att itt känna sig älskad av någon riktigt nära (för tillfället iaf)
Den bästa känslan är att få sommarlov typ, haha
Jag är bäst på att sista-minuten-plugga typ, haha
Jag är sämst på att ta vara på tid
Om jag va ett djur skulle jag vara en oxe (som mitt stjärntecken - envis)
Om jag va en insekt skulle jag vara ett bi och stickas i rumpor, hehe ;)
Jag kommer alltid att vara envis
Det finaste som finns är att känna lycka
I sommar har jag itt tältat
Sist jag grät var lite igår
Jag kan inte göra allt bra själv
När jag vill tänka så vill jag vara ensam och ligga i sängen eller sitta och lyssna på musik
När jag bakar så bakar jag kladdisssssskaka, chokladbollar eller bullar för det mesta
När jag vaknar på morgonen så vill jag få en kram av jens
Innan jag går och lägger mig umgås jag med jens eller vänner, ser en film eller serie, pratar i telefon eller sitter vid datan
Just nu tänker jag på det vimlar av tankar just nu
Bebisar är föööööör sötaaa!
Idag har jag sett på bb
Ikväll ska jag gå igenom min dans en gång till sen sova tidigt
Jag vill verkligen att allt ska vara bra

jag vill flyga långt långt bort

jag vill utomlands!
klockan är itt mkt. ändå har jag redan hunnit göra klart min dans (kan den dock itt så bra), skriva min inlämning, se på bb, sitta vid datan och käka. känner mig riktigt kreativ, så nu hade jag tänkt varva ner och bara ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt.

20110310

denna parfym köpte jag idag i väntan på att bussen skulle gå hem. köpte även en snygg ring från jc. så nu är jag 450kr fattigare.. redovisade mku:n idag också. svenskan redovisade jag dock itt. nu ska jag göra min dans, lära mig den och sedan skriva en inlämning om den. kul. NOT! så fullt upp idag då alltså.

jag vill dig väl men negativt är ditt svar

idag kom jag hem efter fyra tiden. och efter middagen kom jens hit. han for för typ en timma sen. imorgon far han till finland och åker slalom tills på söndag... :( har itt hunnit plugga nå idag alltså, så usch fy och blä vad jag har mkt att göra imorgon då......... men nu hade jag tänkt läsa igenom mina två redovisningar som jag har imorgon så jag vet vad jag ska prata om iaf, hehe. sen kanske jag hade tänkt kolla igenom nå dansvideos på tuben och se om jag får nå bra förslag till min dans. annars då? det snöade idag, så bidde jag ledsen i ögat :'( och jag ska gå och sova såfort jag kan (=lär itt kolla på nå danstips...).

fettisdag


20110308

hade på min nya vårjacka idag. känns så jävla skönt att våren är påväg
och +graderna bara stiger.
skippade engelskan imorse. haha, ååååååh, jag vill itt redovisa! slutade tidigt idag så har hunnit med massa plugg sen jag kom hem. är typ klar med svenskan redan. så det känns ju fett jävla skönt! funderar på om jag ska försöka göra nå på min dans nu innan jag drar till jens...hmmmmm.

20110307

hittat kläder på h&m för över 4000kr och på gina för över 4000kr.. vart ska jag få dom pengarna liksom? jag vill fan ha sommar, nya kläder, solbränna, mysiga/roliga utekvällar och på det skulle det sitta fint med en utomlandsresa. imorgon står detta träikga på mitt schema ist: engelska redovisning, matte, hem och göra svenskan och dansen och sedan vidare till jens för att ta en lugn stund mitt all stress. näfan, kan itt engelskatexten, men nu är jag trött, och då jag är trött går jag och sover. japp, natti!

fyfan för skolan säger jag då bara

fyfan vad less jag varit idag. itt nog med att jag har tre redovisningar, en inlämning och en dans att göra nu i veckan så har jag idag fått veta typ femtioelva saker som ska göras nästa vecka. fyfan för skolan säger jag bara! har gjort engelskan nu iaf. typ. kan itt texten och jag vill itt redovisa. blö! och som att det itt kunde bli sämre då liksom.. jorå, my svimma på mattelektionen så hela klassen fick hjärtinfarkt typ. fyfan vad läskigt det var! har hunnit med att vara och träna idag också på mitt hål. nu ska jag försöka träna in engelska texten (not!) och kolla på solsidan.

20110306

hemma från stugan nu. borta bra, men hemma bäst! vi har hunnit med att fara upp på berget till kojja, spelkväll, buskörning med skotrarna, middag hos thord och siv, mys med felicia, bus med martina, film, grillning, skotta snö från taket och massa mera. nu skulle jag verkligen behöva plugga för jag har hur mkt som helst nu till veckan. men nä, jag drar igång ett bb avsnitt ist!

snart bär det av

nu är typ det mest nerpackat. bara käka middag och packa in allt i bilen kvar nu. sen drar vi iväg och har det gött i gullön fram till på söndag. ska försöka ta lite bilder också. för just nu har jag då bara gamla bilder på datan. aja, ha det så bra!
från förra påsken.
kojja.
uppe på berget.
sitter uppe på taket - en del av gården.


RSS 2.0