ny blogg

skaffade just en ny blogg. för att ta er in på den så klicka HÄR!

vad vore jag utan dina andetag?


20111027

är hemma på mitt hål just nu. till lunch ska jag få ett skråvmål av min (ibland) sneeella papi. efter skolan ska jag med pappa och hämta kottarna (=sanna och petter). blir alltså att vara hos malin ikv. sen ska jag skriva klart och kolla igenom min mku inlämning (så kanske jag slipper gå på lektionen imorgon, hehe ;)).

behind the tears, inside the lies

och med denna fina och bra(iga) låten som jag precis hittade så säger jag godnatt!

20111026

fick tbx religionsprovet idag och såg klart på filmen. kort skoldag. gick sedan på stan med emma och fanny ett tag. efter middagen så ska jag dra till veronica. hon är knäpp, hahaha! nu middag, hejsvejs!

19 - en bild på det jag köpte senast

ett max minimål (plusmeny + en orginal dressing). hehe, kuligt ;) men det senast plagget jag köpte är en blå t-shirt från gina tricot, men ids itt ta kort på den.

20111025

trött och hungrig tjej, yao! har hunnit se på ''sju år i tebet'' nästan klart på religionen imorse. imorgon får vi tbx proven, hoppas det gick okej!! sitter på matten och roar mig just nu. på svenskan blir det självarbete idag och på kemin blir det att lyssna på redovisningar, likaså på livskunskapen. kanske får redovisa på livskunskapen idag också. efter skolis blir det att gå en snabbis på stan med jens. sedan beger vi oss hem till han för gott käk och gosigt mys, hehe.

glömde bort tiden

var så inne i mitt pluggande att jag glömde av tiden. jag och jens ringer alltid och nattar varann, hehe. så ringde han och jag tänkte men varför ringer han nu då? så kollar jag på klockan och den är halv tio... haha, detta resulterade i en i stort sätt klar inlämning. nöjd tjej!! nu ska jag gå och sovelisova. imorgon kommer jens hit och gör mig sällskap, jippiiii!

20111024 - två månaders kvar till julafton, wiiiho

sitter och pluggar miljöpolitik. förstår typ inget... har cola och kladdis som tröst iaf, hehe.

18 - en person som jag saknar att ha i mitt liv

jag saknar vänner som stått mig nära en gång i tiden och jag saknar folk som dött. ingen speciell alltså.

17 - en person jag vill byta liv med för en dag - och varför

såna här frågor tycker jag är så himla svåra. jag sku bara vela prova på att vara en riktigt känd kändis, bara för att få prova på hur det känns att vara stelrik och ha folk omkring sig jämt. eeeeeeehm, ja....jag sku helt enkelt bara vela prova på att vara känd över en dag. men exakt vem vet jag itt eftersom jag är så dålig på kändisar ;)

→ lördag

imorgon ska vi ha en stor middagsbjudning här hos oss för anders. dom som kommer är anders, jenny, martina, felicia, malin, thord, siv, tage, kerstin, jens, (jag, jonas, mamma och pappa). så imorgon blir det full rulle. avslutar kvällen med att somna brevid min fina pv (som man kallar det nu för tiden verkar det som, haha). men nu ska jag gå och somna in för mig själv. är för trött för att orka sitta och vänta på att se vem som åker ut från idol, har typ mina aningar ändå så... natti!

nobody said it was easy

skolan. en sväng förbi malin. köpt godis. lagat middag. nu sitter jag bara och väntar på att idol ska börja. ensam på en fredagkväll känns ju rätt så ensamt.. men tycker det är ganska skönt ändå, för har så jävla ont i nacken, och då blir jag på så dåligt humör, så lika jag är ensam ;) hehe!

16 - innehållet i min väska

min väska innehåller olika saker varje dag. beror på vad jag ska plugga eler om jag ska plugga nå alls. om jag ska till jens eller itt osv. men saker som min väska innehåller oftast är pennor, kalender, skolböcker, necessär (= smink, borste, plattång och sånt) och kläder.

I'm melting in your eyes

scones, ''pan am'', tupplur och ''crazy, stupid. love'' har min torsdagseftermiddag/kväll bestått av. blir att gå och lägga sig tidigt ikv också.

cv

nu har jag skrivit mitt cv. så vid årsskiftet så blir det att söka jobbelijobb till sommaren. har beställt hem skolfotona också. nu ska jag börja läsa häftet inför nationella provet i svenskan.

20111020

for till jens igårkväll och myste på med godis och första avsnittet av dexter, sista säsongen... hade kort dag idag, en lektion på morgonen. vi såg på film, så kändes ju lite ovärt att ens komma till skolan, men ändå skönt att slippa en massa prat ändå. på lunchen kom jens hit och jag mixade ihop lite lunch, nudlar och abborre? haha, men det var typ ändå helt ok. nu blir det typ att sitta här hemma och tråka på resten av dagen. funderar på att skriva ett cv....

15 - någonting jag ångrar

14 – En bild på mig själv för ett år sen, den får vänta eftersom jag itt har nå bilder på mig själv för ett år sedan på min data.
det finns mkt jag ångrar. jag ångrar att jag låtit andra fått mig att må så dåligt att jag skadat mig själv. jag ångrar att jag valde naturlinjen. jag ångrar att jag låtit vänner försvinna ur mitt liv. jag ångrara att jag itt varit på fler äventyr med a. det här är väl några av dom grejer som jag ångrar, men finns många fler.

13 - bilder från min uppväxt

jag, jonas, malin och veronica i stugan.

jonas, jag, jasmine och zara.

jasmine och jag.
pappa, jonas och jag.

gammelfammi, marcus, jonte och jag.

jag, farfar och jonas.

mormor och jag.

jag, malin och jonas.

jonas och jag.

jag.

under cover, hide away


bra musik, kladdis, cola och senare (för min del repris av) desperate housewives får förgylla min tisdag.

12 - en bild på någon som betyder mycket för mig

SÖT!! min lillebror som nuförtiden är 15år och inte lika söt ;)
min storasyster som är full å glá på gullöfesten på denna bild.
jens, min fina pojkvän.
på ett ungefär dessa (mina närmaste vänner, och ni vet ju vilka ni är. har tyvärr ingen bild på mina vänner precis, eftersom jag är så dålig på att ta kort).

20111018

idag gjordes kemiredovisningen. det gick ju skit med alla konstiga ord, men orkar itt bry mig. fick tbx en svenskainlämning också. gick och käka på max med emma, jens och alex till lunch också. sötisen bjussa fattiga mig :) har ingen lust med skolan just nu, så ska bara ligga hemma och skita i allt jag borde plugga på. fast har itt så mkt i skolan just nu så det skadar nog itt om jag chillar lite ;) såg cevilpolisen idag för första ggn (så jag fattat att det är dom iaf), och dom tog fast en. tydligen så åkte min kusin fast för dom idag också. så passa er för cevilpoliserna idag, dom verkar vara på hugget ;)

fint från nelly

älskar denna tröja. enkel men ändå itt. 249kr på nally. synd att jag är pank...

11 - någonting jag oroar mig för

10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig, hoppar över denna tills vidare (=tills jag ids ta kort..).
jag oroar mig för att det som kommer hända kommer hända. jag oroar mig för mina betyg. jag oroar mig för att jag inte ska kunna få barn (haha, vad fan sku jag göra då liksom??). jag oroar mig för hur kontakten med mina vänner kommer se ut efter studenten. jag oroar mig rätt mkt, ja!


If I could only find a note to make you understand

helgen har varit riktigt bra. dock har jag haft lite feber till och från och mått lite dåligt. tänkt väldigt mkt och varit lite ledsen. men har fått umgås med dom bästa hela helgen och fått vara glad över det helt enkelt. usch, om folk bara fatta hur jobbigt det är... hade kanske varit enklare för andra att första varför jag kan gå från glad till ledsen på en gång, för en tanke kan göra så hilma mkt.. aja, iaf så blev det ingen redovisning idag, lite less.. drog på stan med jonas och mamma efter skolan. och då vi kom hem så var malin här också. nu ska jag tvätta min foundationborste och sen kanske jag slår på en film eller nå.
förlåt för deppinlägget.

20111015

igår fyllde fina fanny 18år. detta ska firas idag med förkrök/fix/presentöppnande hos emma, och sedan vidare till all star för middag och kul. slutar natten med att krypa ner under täcket med en mest troligt söt sovande jens :) helt perfekt!!

9 – bilder på mig och min bästa vän

min bästa vän är faktiskt min pojkvän. med han kan jag prata med om allt och inget och vara mig själv fullt ut. utöver han så har jag ingen speciell bästavän, alla mina vänner är bra! ♥

20111014

sitter hemma hos jens helt ensam. han började tidigare än mig så han for för typ 1h sen. jag ska fara om ca 1h också. nu ska jag gå och käka lite hemmagjord pizza som vi gjorde till middag igår, mums! och provet i mku kommer jag få 0p på. och till middagen så kommer jens syster hit och gör oss sällskap. sen blir det nog bara att ta det lugnt resten av kvällen.

8 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade

att jag alltid skjuter upp skolarbeten till sista sekund. om jag har prov om en vecka till exempel, då är det helt omöjligt för mig att börja plugga nu eftersom ''jag hinner ju med det här nästa dag...eller nästa dag...'' och till slut är det dagen innan.

för jag vet ändå vad som händer..

anders och felicia igår.
igår var vi och grattade anders på hans 28års dag. fanns as mkt fika, så mådde lite smått illa efter ett tag, hehe.. fick träffa felicia och martina också, dom är olagligt söta :') idag har vi varit på ltu. vi fick matkuponger, så jag, sara, fanny och emma gick och käkade på en kinarestaurang = dagens höjdpunkt. drog tidigare sen med dom och gick på stan och drog till storheden ett tag. hittade mig en fin t-shirt som jag ska ha på lördag. och imorgon är det skolfoto....kanske har på mig den då också, hehe :D och imorgon flyttar jag in hos jens tills på söndag, haha! han måste ha nån som lagar mat åt han och håller om han om natten då han är ensam hemma, sötisen!

7 – tre låtar som påminner mig om bra tider

peace and love 2011.
turkiet 2010. (tror det är denna jag tänker på...haha! men typer av sån här musik påminner mig om turkiet iaf).
den här låten och många andra i denna stil påminner mig om min och jens första tid tsm (2008-2009), eftersom jag lyssnade på mkt sån här musik då och han också gjorde det.

6 – typ av killar jag faller för

jag tror inte jag faller för någon speciell sort av killar. så länge dom får man att skratta, må bra, känna mig trygg och sånt så är jag nöjd. jag faller mest för en bra personlighet helt enkelt. leenden är ju också väldigt charmigt och smittar ofta av sig. spontana killar tycker jag är kul också.

20111010

har varit förbi och gosat med mina sötisar nyss. nu sitter jag här och smaskar i mig ostbågar, godis och cola, hehe! imorgon ska jag till anders och jenny för att gratta anders på hans 28års dag... efter det blir det att mysa ner sig med en film eller nå hemma med världens bästa!

5 – en person jag vill träffa just nu

a.

4 – mina mål/drömmar/önskningar

för det första att jag ska ta studenten såklart. men vad jag vill jobba med eller utbilda mig till vet jag inte. men jag vill resa mktmktmktmkt. sen vill jag ha en eller två sötisar somsmåningom, om itt allt för länge hoppas jag ;) hehe! men att få leva ett bra och lyckligt liv och känna att jag hinner göra allt jag vill under mitt liv.

20111008

hehehehhe, gissa vad....jag har klippt av mitt hår :D så nu har har jag kortkort hår. till nyckelbenen är det. jag är sjukt nöjd!!! har färgat håret mörkare också. tack fanny!! ikv ska jag dra på hockey med fanny och sara, och efter det blir det att dra på nån fest med fanny, sara och emma. sen ska jag somna brevid min pojke.

3 – en bild på mig själv som jag inte vill visa

hahaha, jag dör...kan itt fatta att jag lägger upp den här nu. men jaja, skitsamma. hoppas det bara är min vänner som läser min blogg....hehehehehe!

axellångt hår

fanny ska klippa mig som sagt ikv. och nu blev jag tvärsugen på kort hår, ungefär som på bilderna. så himla fint!! vet dock itt hur jag ska göra... så får väl se ikv hur jag kommer hem.

2 – någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

ett mirakel..

20111007

ikv ska jag hänga med brudarna. fanny ska klippa och färga mitt jätteslitna, tråkiga och fula hår...hehe ;) jag typ hatar mitt hår just nu, vill ha det tjockare med fina lockar eller vågor i, och lite längre, eller rent av en kortare frilla. men inget av det kommer jag någonsinn få :( iaffffff så ska vi se på idol såklart!! en massa snack och fix blir det iaf. trevligt!! blev helt förälskad i en klänning idag också. 600kr. funderar serri på att ta från mitt sparkonto, så fin var den! perfekt modell och jättefin höstfärg :D hehe, så vi får väl se ;)

1 - en bild på mig + 10 fakta om mig

hahahahaha, as gammal bild...och så ser man itt så bra, det är ju perfekt ;) gillar itt att ta kort på mig själv eller visa dom. så denna får duga! :D
  • jag är 18år och går tredje året på natur.
  • ibland glömmer jag bort mig själv och tänker på andra för mkt, typ måste se till så alla mår bra och sånt. såklart bara dom närmaste som jag bryr mig om.
  • jag har haft ett förhållande sen 16 januari 2009 med världens underbaraste!
  • mjölk är något jag avskyr, minns itt sist jag prova smaka det faktiskt. kommer aldrig mer göra det heller.
  • jag gillar hemmakvällar med en film och nå gott att äta med bra sällskap. men att fest är kul också, bara itt för ofta.
  • jag längtar tills jag flyttar hemifrån, för jag vill så gärna inreda och få ha det som jag vill liksom.
  • det spelar ingen roll om jag städar i mitt rum eller itt, för det är ändå dammigt och stökigt dagen efter. därför ids jag itt städa mitt rum nå ofta, och när jag väl gör det så gör jag det ordentligt.
  • jag gillar att vara i min stuga lite då och då. så fridfullt och...liksom en helt annan grej än att vara här i stan.
  • när jag är sur så måste jag säga det till personen. annars går jag typ och är sur föralltid över den saken, haha.
  • den enda jag berätta allt till är jens för han är den enda jag känner mig trygg med att gråta med. och såklart för att jag litar på han till 110%.

dag för dag

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 3 – En bild på mig själv som jag inte vill visa.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Tre låtar som påminner mig om bra tider.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bilder på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på någon som betyder mycket för mig.
Dag 13 – Bilder från min uppväxt.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – En person som jag saknar att ha i mitt liv.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film och varför.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – En tid i mitt liv som jag saknar.
Dag 25 – Min senaste månad.

20111005

idag har jag hunnit med underbar sovmorgon, skola, skriva yttepyttelite på min livskunskapsinlämning och vara med sara. kom precis hem nu, så nu blir det att sussa kudden. imorgon blir det att fortsätta skriva på min inlämning, kanske att jag börjar med geografin också, sen ska jag vara med jens. natti!

tell me what to say so you don’t leave me


try - asher book, den är också jättebra!

seeing is deceiving, dreaming is believing

teatern var rätt udda, men ändå skärrande eftersom det var en person som spelade hela pjäsen och gjorde det utifrån egna upplevelser och händelser hon varit med om. starkt gjort av henne tycker jag! sitter här med min ångest inför livskunskapsinlämningen. ironiskt nog så skriver jag om just ångest. men jag orkar inte. kanske gör det imorgon ist, eller nån annan dag... är fan helt död ifrån gårdagens pluggande, kommer ta ett tag för mig att ta igen mig, haha! ;)
'Cause everything inside me screams no, no, no, no, no...

20111004

härligt, nu är religionsprovet gjort! ska på nån drog-teater-grej senare. ikv måste jag skriva en inlämning i livskunskap eftersom den ska in idag... nu börjar svenskan, ciao!

give me something i can believe in

har ont...precis över-jävla-allt!! och trött som ett-jävla-svin. detta är konsesvenserna efter att ha suttit och pluggat religion ända sen klockan fem. gav precis upp. nu ska jag gå och sova. frågan är bara om jag tar mig upp imorgon, för min rygg är typ pajj nu.. aja, hoppas jag klarar bajsprovet imorgon då iaf. natti!

20111003

idag går jag skola till klockan fem. skynda mig hem och käka. och sen ska jag plugga religion...typ hela natten. har sjukt mkt att plugga. men jag får väl skylla mig själv som alltid ska göra allt i sista minuten. nu måste jag rusa till bussen. jäktig dag, ja.

you shot me down, but I get up


.

i torsdags så gifte sig anders och jenny sig. så himla fina! ♥

20111001

skitkul att se dom nya mot dom gamla planja igår ju, haha! :D drog hem till mig sen och såg på idol, fick med oss två grabbar också. såg på ''friends with benefits'' sen. fast har ju nyligen sett den, men den är bra så gjorde itt så mkt. kom precis ut ur duschen nu så nu blir det att fixa sig. ska på middag hos maggan och åka sen. och på kvällen drar jag till jens som har huset fullt med finnar. kul för mig....hehe!

RSS 2.0