20110930

det där som sku göra att min propp ur örat sku försvinna funkade itt, så är typ ännu mer döv nu... ikv blir det iaf att gå och se på basket, se på idol och filmmysa med sara, emma och fanny. men innan det ska jag käka tacos, mmmmmmmh!!!

hold my hand, just in case

jag är döv i mitt högra öra. har varit det i 3 dagar nu. började med att jag hade as ont i det. sen fick jag lock i det. och nu är jag totalt döv i det.... mamma tror det är nån vaxpropp, så ska stoppa i nån gegga i örat ikv och sova med, och sen ska det gå att ta ut vaxproppen imorgon då...tydligen. äckligt!! förövrigt har min tumme fått damp också, den rycker till lite då och då...och detta har pågott i typ mer än en vecka nu.. gick finfint att hämta sanna och petter från skolan idag också. jag och sanna har gjort middag, lax och klyftpotatis. och till efterrätt gjorde vi chokladbollar. sen har vi itt gjort så mkt, fått en lapdance av petter och sånt där annat normalt...haha!

20110929

igår var jag med jens hela dagen efter skolan, mysigt! idag ska jag hämta sanna och petter från nlv efter skolan och vara barnvakt hela dagen. frågan är bara, när fan ska jag hinna med att plugga???? blir att ta tag i det på helgen... nu ska jag snarre dra mig iväg mot skolis och ha labb, ciao!

.

we could all use a little hope sometimes, you know?
that feeling that everything is gonna be okay,
and that someone is there to help make sure of that.

.


have you ever tried to smile and hide your pain, even though you're really not okay. I have.
have you ever been caught in the pouring rain, wondering if anything can ever feel the same, again.

if i treated you the way you treat me - you would hate me

krigade mig till max i ovädret med emma på lunchen. hampisen och stripsen var helt sjukligt goda. men jag lovar, det var nästan ändå itt värt det. blev helt jävla dyngsur, höll på att blåsa iväg tttttttyp och jag frös ihjäl resten av dagen (på grund av blöta kläder). som att detta itt var nog då...nä. såklart måste ju brandalarmet gå då också...bara att gå ut med andra ord. fick hämtning från skolan iaf. har tagit mig en varm dusch nu iaf som var helt sjukt skönt. ska fixa mig nu och käka nå, sen bär det av till mallsan för att fira petter :D
edit 20:17: martina och felicia kom och grattade petter. satan i gatan vad glad jag blev av att få se dom :D som jag har saknar dom!!!

20110927

sitter på matte e lektion. käns ju lite fel. men för att slippa sitta typ ensam i korrioren så kändes det bättre.. idag fyller världens sötaste petter 6år. så idag blir det att dra till syster och fira han. jag och jens har bränt en skiva med eric saade (hans idol), emd och danny. tror nog han blir rätt nöjd. och jag blir nöjd av fika, hehe. sen blir det hem och se på idol.

rapunzelofsweden

jag är fett sugen på en hårförlängning. denna var rätt fin :)

underbar musik

klicka på bilden!

20110926

idag efter skolan följde jens med mig hem på hans hål ett tag och var med mig. kändes som tid som var guld värd ♥ bara älskar att vara med han! nu ska jag käka middag. och efter det var planen att läsa religion, men det kändes sjukt tungt... blir ju såklart iaf att se på idol.

can't promise tomorrow, but I promise tonight

helgen har varit lugn men ändå bra, har ju fårr vara med bästa i massor och fått träffa brudarna också.  jag och tjejerna satt bara hos mig att såg på idol och pratade. igår så gjorde jag och jens tacos och såg på film och sånt. och idag har vi gjort våfflor och sett film, hehe :D missade dock allstar igår på grund av att min plånka är tom :( jens drog för typ en timma sen så sitter bara här nu och inväntar familjen som nog snart ska komma hem. är jag riktigt duktig så tar jag och pluggar lite idag, annars så blir det att chillaaaaaalalallaa på bara.

...


tavla

denna bilden fixade jag till för några dagar sen och gjorde en tavla av den. blev faktiskt rätt fint. det är även denna texten jag funderar på att ha som tattoo och en eller flera svalor till det. så lite inspirerat efter den planen :)

20110923

ikv ska tjejerna komma hit. vi ska se på idol, käka karra och bara umgås. senare så kommer jens hit och sover med mig eftersom jag är ensam hemma och itt vågar sova ensam...helst ;) hehehe!

jag gråter bara i regnet

''jag saknar dig'' var typ en sisådär bra film, itt över förväntningar, men ändå värd att se :) drog en sväng med malin och pappa till storheden en sväng senare och sen kom vi hem till tårta, mmmmh! nu sitter jag och smaskar i mig godis och funderar på att kanske se en till film? haha, no life...

20110922

kort skoldag idag. känner litegrann att livet suger just nu... vill typ bara försvinna och slippa allt. blir typ att glo film idag, ''jag saknar dig'' har jag laddat ner.

you shoot me down, but I get up

igår städade jag från 17-20.25 då jag insåg att idol hade börjat. rensade i min garderob, torkade av varenda liten del av mitt rum, städade och damsög - vuxenpoeng i massor till mig! slutade tidigt idag, så satte på en film då jag kom hem, ''desert flower'', himla bra var den. ikv blir det bara att ligga hemma och ta det lugnt.

it's okay not to be okay

igår blev det att dra till syster. käkade glass och bär. anders och jenny var där också. sen följde sanna med oss hem ett tag. såg på idol och film på kvällen med jens. nu ska jag ta och rensa lite saker, kläder och städa i mitt rum, grovstädning med andra ord. sen ska jag se på en film om jag orkar. till helgen blir det eventuellt att dra till stugan, hoppas på det!!

20110918

i fredags kom jenny och anders till oss. kändes bra..men jobbigt. just nu sitter jens och pluggar körkortsteori, så jag sitter vid datan och tråkar på under tiden. senare drar vi hem till mig. då blir det att se klart på filmen ''friends with benefits'' och mysa.

livet är orättvist

sitta och plugga tills jag ska bege mig till skolan. prov i geografi. jens efter skolan. kanske dra och hälsar på anders ikv ♥

20110916

inhale, exhale.

du är bäst nu, men du var bättre förr

har pluggat geografi i massor nu. kan det mesta av frågorna. ids itt läsa nå i boken.
om nån timma eller så så kommer jens hit, han är bäst! ♥

20110915

stigit upp, duschat, fixat mig, käkat frukost och åkt buss hem. blöööö! min religion lärare är sjuk, och jens började 8.15 så var ändå tvungen att stiga upp bajstidigt... börjar klockan ett typ. så nu undrar jag om jag ska gå och lägga mig eller om jag ska plugga? känns som att sängen lockar...

20110914

blev ändrade planer idag. jens kom ej hit och åt lunch med mig. ska ist dra till han ikv, så får sovelisova brevid min bästa inatt ist ♥ men innan det ska jag duscha, fixa mig, plugga geografi och käka middag. och vad faaaaan hände med att elektropop hamna på tredjeplats på spotify topplistan???

20110913

idag drog jag på stan med fanny efter skolan. köpte en kjol och en ring. har varit förbi en sväng hos min syster och varit med sanna och petter ett tag också. imorgon tror jag inte att jag har nån lektion för min lärare var sjuk idag, så då borde hon ju vara det imorgon också ;) hehe, chansar på det iaf. så imorgon hade jag tänkt bjuda hem jens på hans hål och göra nån god lunch åt han. annars blir det nog att göra bort lite plugg imorgon.
håller tummarna så hårt jag kan för dig!!!

turn me up when you feel low

har vågat håret med plattången. blev ganska fint tycker jag, itt för mkt, men ändå lite volym och ''liv'' i håret.

20110912

dessa fina ear cuffs köpte jag på ur&penn idag för 58kr.
i helgen har jag mest bara varit med jens. han är bäst! ♥ idag måste jag läsa en massa kapitlen i bibeln. men såååå synd då, har visst glömt pappret på skolan där det står vad jag ska läsa och på vilken sida, hehehe. alltså inte läsa bibeln idag då. kanske tar och börjar läsa min bok ist, får se.. ska smaska på chips och cola nu iaf, och ikv ska jag såklart se på idol.

bergochdalbana

från glad till helt förstört ledsen. planerna är ändrade. ist för att dra till kulturnatten med fanny och emma så drar jag hem till jens. men innan det ska jag umgås med emma och fanny här hemma hos mig ett tag. snart.
skickar en tanke till dig, anders, och din familj ♥

20110909


inatt har jag itt sovit ett jävla skit. haft helt sjukt ont i huvet, varit täpp i näsan och legat och hostat och febrat bara.....livet suger när man är sjuk :( sitter på skolan nu iaf och kämpar. har hål nu. efter skolis ska jag dra till jens. och ikv blir det tacokäk och mys.

20110908

imorse drog jens vid åtta tiden till skolan. så när han drog så gick jag och la mig eftersom jag är leidg. sovit så dåligt som det bara går också...så är itt alls utvilad. men ska försöka göra klar tmin svenska inlämning iaf och sen bara ta det lugnt hela dagen, kanske ser på en film eller nå.

2110907

jag är uttråkad till 1000. jens kommer hit om ca 1,5h. känns som en evighet. blir typ jag som måste göra middag idag. hmmmmmmmm, nåt med kycklig....men vad? blir typ att improvisera!

!


everything is possible, the impossible just takes longer.

20110906

gått på stan med emma idag. typ i femtioelva timmar. köpa en försenad present till min syster. sen har jag haft livskunskap, vilket sög som vanligt. efter skolan hämtade jag ut mina kläder som jag hade skickat efter från gina tricot. allt passade bra!! vet dock itt hur jag ska betala? :o eeeeeeeehm........ ikv blir det att se på idol såklart. och imorgon är jag lediiiiiiiig, så ska bara sova typ hela dagen tills jens kommer till mig när han slutat och gör mig sällskap. he pli pra! sen ska jag och gratta min morfar imorgon också som fyller år.

Moa Lignell

Cause baby I tell ya, my heart is freaking out when I held ya, even in the best of days, love will be hard and hearts will be faking.
Maybe your glisten, I see it in your eyes that you listenin' do you even understand?
I have to let go of your hand,
I have to let go.
Cause baby I tell ya, my heart is freaking out when I held ya, even in the best of days,
love will be hard and hearts will be faking.
Maybe your glisten, I see it in your eyes that you listenin' do you even understand?
I have to let go of your hand, I have to let go.
älskar hennes låt!!!

varma länder

jag vill fan utomlands. nu!

20110905

drar till skolis snart och käkar chicken nuggets. bäst för dom att dom är goda nu, för jag har stora förväntningar. sen äckelkemi...........och sen slöjd i 3h som jag faktiskt tycker är riktigt kuligt :D såg på idol igår också, och fyfan vad bra vissa var!!! ska kolla ikv också, hoppas på massa bra då också. ciao!

studentmössa

beställde precis min studentmössa. den ser ut precis som denna, fast det står mitt förnamn och efternamn. och så är det min (gröna) sten. sen har jag typ andra bokstäver där bak och så står det min klass. längtar tills den kommer!!!

20110904

helgen kortfattat: fredag till lördag var jag hos jens. lördag till söndag var vi hos mig. idag har vi även varit förbi malin och bakat med sanna och petter. nu sitter jag här hemma ensam och väntar på att la familia ska komma hem. hoppas dom köper med sig nån mat, för jag svälter :( hoppas även på att kläderna jag beställde förra veckan ska komma imorgon! äh, nu kom dom hem....och ingen mat...........

20110902

inatt sov min pojke här med mig. han började typ vid 10 tiden. så när han drog gick jag och la mig igen, eftersom jag är ledig idag, hehehe. så steg typ nyss upp. idag drar mamma, pappa och jonas till stugan. så blir ensam hemma. orkar itt fara, för känner mig alldeles för förkyld för att änså orka göra nå... men drar till jens ikv och sen drar vi till mig på lördag. så blir bara att tillfriskna och ta det lugnt med jens i helgen.

because the night

come on now try and understand the way I feel when I'm in your hands.
take my hand come undercover, they can't hurt you now.
because the night belongs to lovers, because the night belongs to lust.
because the night belongs to lovers, because the night belongs to us.

come on now try and understand the way I feel when I'm in your hands.
take my hand come undercover, they can't hurt you now.
because the night belongs to lovers, because the night belongs to lust.
because the night belongs to lovers, because the night belongs to us.

20110901

var förbi på örnässkolan idag på hålet och hälsade på hos susanne ♥ köpte mig ett supersött linne i väntan på bussen hem sen. snart kommer jens hit. tror jag ska ta och städa upp lite i mitt rum nu...

RSS 2.0